ben emzigi nuby aldım silikon anne memesiyle aynı dokuda yapılmıs cok memnunum herzaaman vermiorum ama hayat kurtarıo bazı zamanlar
dondurma yemiom soguk hicbise yemiom ama gecen biri ne sacma dondurma sut yapar dedi beni asagıladı kıl oldum ondan sordum
Yafrum, dondurmalar cok eskı zamanlardakı gıbı süt ıle yapılmıyor.. sut tozu ıle yapılıyor.. o yuzden dondurma süt yapmaz, sadece bol kalorılı oldukları ıcın kılo aldırıyorlar.. o kadar,selamımı soyle sen o kuşkafalıya..
evrim olaydı şu kanguruyu iyice bir soracaktım.kararsızım bu konuda
kolik cdsini neva doğduğundan beri dinliyor.odasına yayın yapıyoruz..kısmen işe yarıyor bizde
Kuzum,arıyorum ama cebın kapalı hep.. burada da denk gelemıyorus.. ne sormak ıstersen yaz yafrum, ya da bugun kayınvalıdemde olacagım, daha rahatım, arayabılırsen konusalım.
biz banyomuzu birlikte yapıyossss çok zevkli ben soyunuuyorum sadece donla kalıyorum oğluşumuda soyuyorummm hooppp küvete
kucağımda yıkıyorum gayet rahat oluyor veee artık ağlamıyor
banyonun zevkli hale geleceğini birgün söyleseler inanmazdım
eskiden ağlardı ortalığı yırtardı deli olurdum yıkarken
bide banyo sonrası bi masaj yapıyoruzzz oyy oyyy
beyimiz yüzüsüt yatıyor kafa bi sağ bi sol ben sırtına masaj yapıyorum bide ah oh diye sesler çıkarıyo tam keyif herifi yaaaa
benı de yıka Esrammm :)) bana da masaj yap.. ben de sana ses cıkarırırımm ıstersen :)))
Bu Yahya efendı artık adam olmus, seneye okula da gıder vallahı :)) masallahh ogluma.
çok sevindim..moka ,sümük,ossuruk yegane mutluluk sebebimdir arz ederim.
al benden de o kadar.. off dıorum kocaman mümük cıktı yaşasın :))) ne hallere geldık yaf :))
Esra koku olayına Çok ınanıyorum oglum yıllarca babasının evde bırkere gıyılmıs fanılası ıle uyudu elınde onla yatacak yatak arardı mısafırlıkte ısek bıle elınde hep babasının fanılası olurdu rezıllık bırazhanı komık oluyor ama olsunharıka oluyorud onu koklaya koklaya uyurdu ıyı fıkırsenınkıde deneyelım bakalımmm
Çok güldüm Esramm yaa.. cok yasayasınn sen.
uykum kaçtı kızlar çok değerli olan bu saatlerde uyumam gerekiyor ama bu akşamki gaz sancılarımız çok şiddetliydi sinirlerim bozuldu galiba.. arabayla çıkıp dolaştık yine iyi geldi.. banyo yaptık masaj yaptık susmadı bir türlü denizim son çaremiz arabaya atlayıp müziği açıp dolaşmak bir süre sonra sakinleşip emmek istiyor uzun sürede emiyor çünkü sancıdan ememiyor evdeyken okadar bağırıp üstünede uzunca emince 5 saat kadar uyudu. az önce uyandı yine emzirip uyuttum. sabahı bulurz sanırım... evrimim yazdıklarına çok güldüm alıp dağa çıkmak fikri banada geliyor arada. arabaya alışır kucağa alışır neye alışırsa alışsın yeterki ağlamasın umurumda değil.....
ankaradaki çocuk doktorum gazın ilacı yok çekeceksiniz diyor zincoyu bende arada bir veriyorum ama faydasınıda gördüğüm söylenemez. dün nerdeyse sadece kaşarlı tost yedim hiç gazı olmadı yarın tekrar denicem yine olmazsa üç ay tost makarna bol su içerek idare edicem.
nurdancım sağlıkla gelin inşallah türkiyeye daha önce yazılmış üç aydan önce düzeni kurulmayacaktır bencede o yüzden endişelenme. tadını çıkar türkiyenin...
Ah Defne ah.. cok az kılo ıle bıtırdık ya, bır de makarna tost.. sahane olacagız bu emzırme sonrasında :))
kızlar bebeğin gazını badem yağıda alıyor ben bakıyorum bebek zorluk çekio gaz çıkarırken 1 çay kaşığı bedem yağı veriyorum 1 saat içinde zırt zırt yapıo rahatlıo aklınızda bulunsuna.s.
Eftelyam, sen bu badem yagı ısını doktora sordun mu annem?? sormussundur emınım de.. hıc badem yagı ıcırıldıgını duymamıstım.
Babymmmmmmmmm, sımdı Ece buyudu de etek mı gıyuıyor yaaa :)) yerım ben onu, Allah nazarlardan saklasınnn.
Ebruska,Allah nazarlardan saklasınnn.. çok tatlı yaaa