- 23 Aralık 2008
- 8.166
- 187
insallah:Saruboceq:Norra, Türkiyeye gelme heyecanı seni sarmış anlaşılan. Belli mi olur Teocuk vatanında düzene girer, uyuyan uslu bi oğlancık oluverir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah:Saruboceq:Norra, Türkiyeye gelme heyecanı seni sarmış anlaşılan. Belli mi olur Teocuk vatanında düzene girer, uyuyan uslu bi oğlancık oluverir..
Sanırım bu saatlerde herkes aile saadeti yaşıyor.. Benim kızım da akşam oldu mu gündüz uyumadığı uykularının acısını çıkarıyor.. monolog yapma sırası bende anlaşılan..
slm kızlar. dun akşam annem gitti.. kaldık bi başımıza yani kayınvalidem var ama annemim başkaydı gece yanımda yatıyordu falan neyhse dun gece ilk defa anne baba ve bebiş üçlüsü olarak uyuduk odamızda..eşime sarılarak uyumayı özlemişim malum koca göbekden mumkun değildi...
mrb bayanlar ne olacak bebeklerin bu dışkı problemi.benimkii istisnasız hergün sabah 6 dan 10 a kadar kendini sıkıyor.parça parça gazını çıkarıyor ağlıyor.kakasını bile ara ara yapıyor ve ishal gibi.anason ii gelir dediler başladım inş.düzelir.tavsiyeleriniz var mı.
emziği 2 haftadır veriyorum chicco nunkini almıştım aslında hiç vermek istemiyodum ama yapabilcem bişey yok hala bazen verdiğimde bulanıyo falan ama ısrarla veriyorum canı istiyosa resmen emziğin izi çenesine çıkıyo
burko ben kuculdum 61 olmusum.16 kg uctu. zatende 59la hamşle kalmıstım.yoksa ece kucuk
tulumları cıkarın normal kıyafet giydirin nası adam oluyo hepsi belli deil.zaten bu elbise etek vs 1er giyimlik bidahakine olmaz...
Süper pervin tebrik ederim.bende 17kilo vermis bulunuyorum ve 75olmusum.hic bise yapmadan,emzirmek cok kalori harcatiyo bana,bu süper.keske bende 60li kg lardan bahsedebilsem.hamilelikte 13kilo aldim hepsi gitti ve + 4daha.insallah bu hizla bi 10kilo daha gider .
canan ecenin yüz hatları çok hoşuma gidiyooo
facete hep bakıyorum senin bebişin fotolarınaa ifadesi çok başka ya
evrimim kuzum sormadım kayınvalidem gökhana hep verirmiş bizim gökhan taş gibikaydirigubbakcemile3 ama yarın rutin konturolümüz var dr ye sormayı düşünüyorum bendeYafrum, dondurmalar cok eskı zamanlardakı gıbı süt ıle yapılmıyor.. sut tozu ıle yapılıyor.. o yuzden dondurma süt yapmaz, sadece bol kalorılı oldukları ıcın kılo aldırıyorlar.. o kadar,selamımı soyle sen o kuşkafalıya..
Kuzum,arıyorum ama cebın kapalı hep.. burada da denk gelemıyorus.. ne sormak ıstersen yaz yafrum, ya da bugun kayınvalıdemde olacagım, daha rahatım, arayabılırsen konusalım.
benı de yıka Esrammm :)) bana da masaj yap.. ben de sana ses cıkarırırımm ıstersen :)))
Bu Yahya efendı artık adam olmus, seneye okula da gıder vallahı :)) masallahh ogluma.
al benden de o kadar.. off dıorum kocaman mümük cıktı yaşasın :))) ne hallere geldık yaf :))
Çok güldüm Esramm yaa.. cok yasayasınn sen.
Ah Defne ah.. cok az kılo ıle bıtırdık ya, bır de makarna tost.. sahane olacagız bu emzırme sonrasında :))
Eftelyam, sen bu badem yagı ısını doktora sordun mu annem?? sormussundur emınım de.. hıc badem yagı ıcırıldıgını duymamıstım.
Babymmmmmmmmm, sımdı Ece buyudu de etek mı gıyuıyor yaaa :)) yerım ben onu, Allah nazarlardan saklasınnn.
Ebruska,Allah nazarlardan saklasınnn.. çok tatlı yaaa
teşekkür ederiz teyzesi eğer oğlumuzu beğendiyseniz kızınıza talip olabiliriz nedersiniz acaba:)))eftalya oglusun cok tatli yerim ben onu.hele o mavı beyaz sapkali resmi mükemmel
teşekkür ederiz teyzesi eğer oğlumuzu beğendiyseniz kızınıza talip olabiliriz nedersiniz acaba:)))
tmm sen çaktırma bari bizim size talip olduğumuzu düğün olunca ben hep getiririm sana kızını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ay ben kizimi kimselere vermeye kiyamam anacimmm amaaa babamizda duymadan dünür olabilıriz gibi geldi bana:))