2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baby çok şeker çıkmışınız ya - kocaman olmuş Ece maşallah- kıyafetlerden dolayı olsa bile büyük bir kız olmuş :)
Allah nazardan saklasın annesi:nazar::nazar:
 
perviiiinnnnn
eteğiii yırtılsın ecenin emiiii o nasıl bi güzellik yarabbimmmm maşallah subhanallah
 
ebruuuu kocaman olmuşşşş bebişş yaa bayılırım bu veletlerin çeşitli hallerine
 
adaşşşş ne alem kadnsın yaa sorduğu sorulara bak hayranım sanaaaa
bebişin havlu banyoda benimki yatakodasında oluyorr bende donla giriyorum zatiii bebişi sarıp yatak odasına geçiyorum yatağa bırakıp üzerime havluyu sarıyorum :))
oldumu açıklamam öperim seni
 
benim velet sabah 5 e kadar uyumadı şaka gibi yaaa sıyırdım gece resmen şimdide uyanmıyor pehhh
 
canan ecenin yüz hatları çok hoşuma gidiyooo
facete hep bakıyorum senin bebişin fotolarınaa ifadesi çok başka ya
 
Sanırım bu saatlerde herkes aile saadeti yaşıyor.. Benim kızım da akşam oldu mu gündüz uyumadığı uykularının acısını çıkarıyor.. monolog yapma sırası bende anlaşılan..

Maşallah de kendine, dilini ısır, kıçını kaşı! Arayıp da bulamadığımız şey bu! Gündüz uyanık, gece uyuyan çocuk!!



ve işte karsınızda biz.. gezmeye gittik iftara.susledim kızımı ama orda daral geldi pijama giydi uyudu uyumadı agladı kustu huysuzlandı vs vs eve geldik 1 saattir uyutmaya calısıom anca sızdı 3te filan kalkar yatmadan fotoları ekliyim istedim. ii geceler herkese

Yerim sizi yaa.. ıkiniz de birbirinizden güzelsiniz maşallah! Ayrıca o eteği ben 1 lokmada yerim. Her şeyim yemek üstüne, ne güzel mafoldumben

slm kızlar. dun akşam annem gitti.. kaldık bi başımıza yani kayınvalidem var ama annemim başkaydı gece yanımda yatıyordu falan neyhse dun gece ilk defa anne baba ve bebiş üçlüsü olarak uyuduk odamızda..eşime sarılarak uyumayı özlemişim malum koca göbekden mumkun değildi...

Allah kavuştursun pinkym. Geçen ben de Onur'a sarılıp uyuyayım dedim. Biraz zorlandık uyumakta :kedi:

mrb bayanlar ne olacak bebeklerin bu dışkı problemi.benimkii istisnasız hergün sabah 6 dan 10 a kadar kendini sıkıyor.parça parça gazını çıkarıyor ağlıyor.kakasını bile ara ara yapıyor ve ishal gibi.anason ii gelir dediler başladım inş.düzelir.tavsiyeleriniz var mı.

benim doktor rezene bile önermedi içinde anason var, çocuğu uyuşturuyor diye ! Sen biling !

emziği 2 haftadır veriyorum chicco nunkini almıştım aslında hiç vermek istemiyodum ama yapabilcem bişey yok hala bazen verdiğimde bulanıyo falan ama ısrarla veriyorum canı istiyosa resmen emziğin izi çenesine çıkıyo

Alıyorsa ver! Deli misin, keşke Doruk da alsa :Saruboceq: Aynen tüpürüyo suratıma, bir de kötü bir şey yapmışım gibi ağlıyo :)

burko ben kuculdum 61 olmusum.16 kg uctu. zatende 59la hamşle kalmıstım.yoksa ece kucuk

Ne güzel... Tbrikler :)

tulumları cıkarın normal kıyafet giydirin nası adam oluyo hepsi belli deil.zaten bu elbise etek vs 1er giyimlik bidahakine olmaz...

evet evet.. ben de bugün alt - üst giydirdim Doruk'u. Ayakkabı falan :) doktor görünce "siz bunu resmen adam yapmışsınız" dedi :))

Süper pervin tebrik ederim.bende 17kilo vermis bulunuyorum ve 75olmusum.hic bise yapmadan,emzirmek cok kalori harcatiyo bana,bu süper.keske bende 60li kg lardan bahsedebilsem.hamilelikte 13kilo aldim hepsi gitti ve + 4daha.insallah bu hizla bi 10kilo daha gider .

ınşallah miniğim, hep beraber yerimseniben

canan ecenin yüz hatları çok hoşuma gidiyooo
facete hep bakıyorum senin bebişin fotolarınaa ifadesi çok başka ya

Katılıyorum, çok değişik bir ifadesi var Canan'ın kızı Ece'nin. Çok hoş, dökme gibi maşallah...

GYPSY soruma cevap ver :)
 
DOKTORA GıTTıK...

Genel kontroller için bir doktor buldum. Uykusu ile ilgili, "beslenme düzene girince uyku da düzene girer" dedi. 2 saat ila 4 saat koymamı söyledi araya. Yani, emzirdikten sonra 2 saat emzirme bir daha, dedi. 4 saati aşarsa da zorla emzir dedi. Bu düzeni koymazsam gece - gündüz farkını kavratamazmışım.

REZENE veriyorum, dedim. Verme, anason var içinde, çocuğu uyuşturuyorsun, dedi. Papatya ya da ıhlamur, hatta ılık su ver sadece, dedi. Rezeneyi pek önermedi.

Bunların dışında Doruk'un maşallahı varmış, gelişimimiz gayet iyiymiş. :nazar:
 
Yafrum, dondurmalar cok eskı zamanlardakı gıbı süt ıle yapılmıyor.. sut tozu ıle yapılıyor.. o yuzden dondurma süt yapmaz, sadece bol kalorılı oldukları ıcın kılo aldırıyorlar.. o kadar,selamımı soyle sen o kuşkafalıya..



Kuzum,arıyorum ama cebın kapalı hep.. burada da denk gelemıyorus.. ne sormak ıstersen yaz yafrum, ya da bugun kayınvalıdemde olacagım, daha rahatım, arayabılırsen konusalım.





benı de yıka Esrammm :)) bana da masaj yap.. ben de sana ses cıkarırırımm ıstersen :)))

Bu Yahya efendı artık adam olmus, seneye okula da gıder vallahı :)) masallahh ogluma.



al benden de o kadar.. off dıorum kocaman mümük cıktı yaşasın :))) ne hallere geldık yaf :))




Çok güldüm Esramm yaa.. cok yasayasınn sen.



Ah Defne ah.. cok az kılo ıle bıtırdık ya, bır de makarna tost.. sahane olacagız bu emzırme sonrasında :))



Eftelyam, sen bu badem yagı ısını doktora sordun mu annem?? sormussundur emınım de.. hıc badem yagı ıcırıldıgını duymamıstım.

Babymmmmmmmmm, sımdı Ece buyudu de etek mı gıyuıyor yaaa :)) yerım ben onu, Allah nazarlardan saklasınnn.

Ebruska,Allah nazarlardan saklasınnn.. çok tatlı yaaa
evrimim kuzum sormadım kayınvalidem gökhana hep verirmiş bizim gökhan taş gibikaydirigubbakcemile3 ama yarın rutin konturolümüz var dr ye sormayı düşünüyorum bende
 
04092009149.jpg
en masum halimiz bu halini 24 saat izlerim sıkılmadan

09092009169.jpg


09092009167.jpg
buda iftar davetine giderken

04092009155.jpg
bizimde uykuya geçişimiz böle evrişim yani bi senin başında deil kuzum
04092009156.jpg
 
kizimin bi kac fotosunu ekliycektim ama baglantida sorun var images us tami anlamadim.neyse Albüme ekledim.herkeze acik yaptim bakabilırsinizn
 
minisim asıl sana masallah 17 kg ne demek +4de cabası.. emzirmek isin kilit yanı sanırım icim kıyılıo emzirdikce.bol su meyve yiyorum yemekte yiyorum yemesem hemen sutum azalıo..

sut artırımı icin bugun yeni yontem ogrendim, Sabahları 1 kasık pekmeze 1 bardak su dokup karıstırıp icilio. o cok sut yapıomus gelecege yatırımmıs yani. simdi bebekler az cekiomus ilerde hic doymuycaklarmıs simdiden hazneleri doldurmak gerekliymis
 
X