Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hergün gazi olmuyorki kizimin.bosuna nie vereyim die düsünüyorum.cünkü bazi doktorlarda gaz damlalarinin hic bir ise yaramadigini hatta zararli oldugunu sölüyolar.oyüzden günde bikere 3damla veriyom bazen 2kere 3er damla bazense hic vermıyomzincoyu kaç damla veriyosunuz kızlar ben sabah2 akşam 3 damla veriyorumda düzenli verilmezse gaz damlaları işe yaramazmış bilginize
Bu şaşkın ördek aynı benim kızıma benziyoropuyorumnanaktanMaşallah, bayağı toparlanmışKızlar bu da benim Defne'min halleri..
Şaşkın ördek
Maşallah benim damadımaDoktordan geldiikkkk:))
masallahmama sayesinde iyi toparlamis kuzum:)) doktor gelisimi cok iyi, mamaya tam gaz devam dedi:))
yuzundekiler gecicekmis, biraz sabir:))
buarada daha yarim saat once uyudu, koca gun 1-2 saat anca uyudu, o da kesik kesik, yaa sabir(..doktorda da yikti ortaligi..
ve işte karsınızda biz.. gezmeye gittik iftara.susledim kızımı ama orda daral geldi pijama giydi uyudu uyumadı agladı kustu huysuzlandı vs vs eve geldik 1 saattir uyutmaya calısıom anca sızdı 3te filan kalkar yatmadan fotoları ekliyim istedim. ii geceler herkese
saol sizde öle resminiz çok güzel maşallah tombiş tombiş eteğide cok tatlı bende çok seviyorum öle ama senin kızın kaç kilosuan kilotlu çorabı cok güzel olmuş ondan soruyorum...serap cok tatlısınız adalenayla..sizi izlemek isterdim dogrusu..
burko ben kuculdum 61 olmusum.16 kg uctu. zatende 59la hamşle kalmıstım.yoksa ece kucuk
slm kızlar bugün bende apar topar yalnız yıkamak zorunda kaldım cimcimem bi kustu yatarken kafası olduğu gb kusnuk içinde kaldı hemen aldım küvetinde alel acele yıkadımçıkardım emdi 3 saattir uyuyo maşallah....
buarada artık daha cok gülmeye başladı busabah dil çıkartıyordum nasıl hoşuna gittti nasıl mutlu oldu gülmeye başladı :lepi: :lepi: her yaptığımda üstelik oda aynını yapmaya çalısıyo bi deneyin sizde bebeğim tv de izlemiştim bende...dudak hareketlerimizi çok takip ediyo
Süper pervin tebrik ederim.bende 17kilo vermis bulunuyorum ve 75olmusum.hic bise yapmadan,emzirmek cok kalori harcatiyo bana,bu süper.keske bende 60li kg lardan bahsedebilsem.hamilelikte 13kilo aldim hepsi gitti ve + 4daha.insallah bu hizla bi 10kilo daha gider .burko ben kuculdum 61 olmusum.16 kg uctu. zatende 59la hamşle kalmıstım.yoksa ece kucuk