- 13 Şubat 2008
- 2.004
- 1
- 41
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #1.221
Taze daha bi güzelleşmişsin maşallah
Baby cidden aşağı inmiş göbeğin, çok yaygın değil maşallah size
Baby cidden aşağı inmiş göbeğin, çok yaygın değil maşallah size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ayy sizede maşallah ben görmemiştim ama byümüş doruk yahu. ama tazem burcum senin yuzunde nasıl bi anaç ifade yerleşmişanlatamm.albumundeki resmlerden bambaşka bir ifade var
Taze daha bi güzelleşmişsin maşallah
dide ben inip inmediğini anlamıyorum ama maşallah sende ne kadar zarifmişsin yav bilekler falan incecik
Harıka gorunuoo.. inmiş biras..
öyle diyorlar.9.aydayım deyince inanmıyorlar.inme işi nasıl dışardan anlaşılıyor ki? ben pervininkini de anlamadımdido çok büyük değil göbeğin inmişmi fark edemedim
maşallah çok güzel görünüyor
[/URL][/IMG] BUDA BENIM SON HALIM 37 HAFTALIK DIDE CIM SÜPER VE COK KIBARSIN YAWFFFFFFFFFFFFFFF
Maşallah göbüşlerealkisalkisalkisHepsi birbirinden güzel.
Adaşçığım ben de hayranım senin memişlere. Allah nazardan saklasın, top topdelikafadulden
Pervin ben hiç anlamıyorum nasıl inmiş oluyor göbek. Ama çok şirin göründüğü kesin
Pinky çok fena kıskandım seni:umursamaz:Fındık yutmuş solucan gibisin maşallah
Dide sana yorum bile yapmayacağım. MAŞALLAH
Çok canım çekti. Du bakayım yakında çekilmiş bir foto bulayım ben de
Pazar günü Sığacık'taydık. Hani şu "Kavak Yelleri"nin çekildiği yer.
eyvallah canım benim
bu fotoğrafta dikkatimi çeken şey bir fotoğraf daha koymuştun sefgilinle sarılmış olarak.göbüş yine aynı gibi geldi bana.kilo almıyor musunuz siz ya? benim çok fark var eski göbüşümle.maşallah.gerçi diyet yapıyorsun sen
DİDE çok şekersiniz valla ikiniz de... Maşallah Ama bana hiç de Neva aşağı inmiş gibi gelmedi ?? Yani çok anladığımı da iddia etmiyorum ama :uhm:
PINAR evet, pek de kilo almamış gibisin, sana da maşallah a.s
ADAŞÇIM sen zaten dikkat ettiğin için hiç değişmiyorsun maşallah opuyorumnanaktan
Dido'cum bence o kadar fit gözüküyosun ki..kilolarını vermek hiç zor olmayacak..arkadan hamile gibi bile gözükmüyosundur..bana da inmiş gibi gelmedi sanki..maşallah diyorum..
ayy çok hoşsun burko ya fındık yutmuş kurt hehehe ayhh bi an düşündümde puhaaaaaaaakaydirigubbakcemile3:CüvCüv:Maşallah göbüşlerealkisalkisalkisHepsi birbirinden güzel.
Pinky çok fena kıskandım seni:umursamaz:Fındık yutmuş solucan gibisin maşallah