- 11 Şubat 2009
- 7.805
- 11
- 41
- Konu Sahibi minik_kelebek
pinky çok şirin göbişin maşallah bebişine
esracım bende senin yolunda ilerliyorum koca göbis aramızda 3 hafta var göbişlerimiz aynı :CüvCüv: maşallah kuzuna
günydın kızlar esaracım gördüm şimdi aramızda galiba az bir zaman farkı var iki hafta kadar ama göbişler aynı sanırım maşallllllahhhhh diyeyim nazar degmesin bebişimize ve annesine
sağolun kızlar güzel yorumlar için
eftelyacım sende sağol
adascım massallahhhh
ustundeki elbise mi o da çok hos muss.
benimde 20+ larda oldugumda kesin bu kadar olcak simdiden kocaman
ama her aksam oglumun yanında 21,30 da uyuyakaldıgım için foto mak ini yanıma almayı ve buraya getirip size yollamayı basaramıyorum. insallah bu aksam eve gider gitmez laptop tan yukleyeceğim.
evet tatlım elbise hatta bakıköyde bi pasajdan aldım 10 ytl :=)
pinky, esra maşallah 4'ünüze de :))
sağol fasulyem
mercimekim sağol tatlım tüm göbişlerimize maşallahPinky cim maşallah çok şirin bi göbeğin var...
Esra...çok tatlı gözüküyosun..kıyafetin çok ciciymiş gerçekten..maşallah güzelim..
GYPSY kocaman olmuş göbeğin, maşallah... çok çok sevimli duruyor. benimki de büyüdü, belki bu akşam eklerim.
buarada ben seni dün gece rüyamda gördüm. çok komikti, fırsat bulunca diğer topikte anlatırım.
aaa hayır olsun nasıl gördün ben sorarım hemen diğer topikte unutmamışsındır inşallah kaç gün geçti ben ancca okudum sağol canım buarada