- 3 Aralık 2008
- 5.501
- 0
- 43
- Konu Sahibi minik_kelebek
didecim tabi duydun oglum ustun çocuk adayı bir egitimci olarak haliyle kanın ısındı tabi:))))
galatasaraylılığının da etkisini atlamayalım lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
didecim tabi duydun oglum ustun çocuk adayı bir egitimci olarak haliyle kanın ısındı tabi:))))
albüme ekleyimde ordan bak canım olurmu?
esrakonun oğluşu da çok tatlı değil mi? masumcuk bir ifadesi var yüzünde...
canım baktın die kaldırmıştım tekrar şimdi yeni aldıklarımı ekliyorum onlara bak sonra tekrar koyayım resmimi tmm cnm olurmu?baktım ama sadece oğluna aldığın ciciler var. sen yoksun. :çok üzgünüm:
evet allah bağışlasın. kız kardeşinin kabusu olacak bir abi tipi yok gibi... (yere bakıp yürek yakıyor da olabilir)
bebişinde sende çok tatlı çıkmışsınız maşşallah size
angeleyes
vallahi senin gobis in de erkek oldugu oyle belliki o ne sivrilik oyle. alt karnında birsey yok hepsi midene toplasmıs sanki. yurumen kolay ama nefes alman zor olcak ilerleyen aylarda
oglumda benimde boyle idi su an yayvan tam nerde anlayamıyoum ama altta gibi bu sefer. yurumek daha bir zoor .
masallahhh
canım çok tatlı bi göbüşün varr ikinizde çok güselsiniz bebişinlea.s.http://img21.imageshack.us/img21/8752/dsc00578h.jpg
taze taze buda benim göbiş kızlar
ANGELEYES, süper göbek. ben bayıldım. top gibi duruyor göğüslerin altında. çoğumuzunki seninkine göre daha aşağıda. ben de çok çok şirin. ve hiç popo basen genişlememiş ne güzel...
canım çok tatlı bi göbüşün varr ikinizde çok güselsiniz bebişinlea.s.
Angeleyes..maşallah güzelim yaa..ne basen var ne de popo..tü tü tü..yukarda duruyo senin göbek..benimkisi aşağıda duruyo..düşüvercek gibi..
bende kızlar yeni aldığım cicileri ekledim baktınızmı umarım hepsine bakarsınız tek tek açlıo yine yapamadım da:)))
saol cnmm beğenmenize seviniorum valla bende 10 dk önce ekledim sıcak sıcak :)))senin ciclerinde pek güzel güle güle giysin bebişin bakalım bende ekleyeceğim aldıklarımı