- 17 Temmuz 2008
- 1.281
- 3
- 42
- Konu Sahibi minik_kelebek
kız bizdemi eklesek seher gı bacım eski halimiz diye hııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kızalr göbişlerde çok güzel görünüyo allahım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin yavrularınızı inşallah maşallah kardeşlere ya maşallah.nasıl gidiyo kızlar ay ben sizi okudukca gördükce içimi bir heyecan sevinç sarıyo içim bir coşuyo bugünde karınlarınızı görünce içim kımıl kımıl oldu ya.başakcım erken hissediysen kıpırtısını ve içime oğan erkeğin olcak canım senin ben 2 buçuk aylıkken hissediyodum kız bebeişler genelde geç hissedilirerkekler karnındada durmuyo yani hayırlı geceler hepinize öptüm o güzel tatlı ballı göbişlerinizden ay oğlumun kardeşleri olcak biçürü biçürü maşallah maşallah
evriş canım süpersin ya o ne güzel göbiş öyle maşşallah diyeyim yok seninde hissetmen yakındır canım baksana bayagı ben burdayım diyor ayyyy senin ogluşun olucaktı degilmi tombiş tombiş mis kokulu olucak ayyyy yerim ben onları allah kıcaklarımıza almayı nasip etsin cümlemize
ayyy evrişim göbişin harikaaaaa,cok tatlı gözüküyor 41,5 kere maşşalah sanda bebegınede.....
bence erkek gıbı duruyor senın göbek bakalım doktor ne dıycek anam senınkıde erkek olursa ozaman listemizde erkek patlaması olcak :))
buarada 2008 agustos annelerı güzel dileklerınız için cok tesekkur ederız inşallah bızde kucagımıza alırız bebeklerımızı saglıkla.sizinkilere kardes gelıyo bizden