- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- Konu Sahibi madamcocomo
- #10.981
selam kızlarr nasılsınızzz hadı yazalım bakalım toplaşşın herkesss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr nasılsınızzz hadı yazalım bakalım toplaşşın herkesss
Ben de yazayım
Bu aralar canım sıkkın biraz. Haftaya ufak bir operasyon geçireceğim, operasyondan değil de sonuçların iyi çıkmamasından korkuyorum :18: Bayram da geldi geçti. Evi düzene sokmaya çalışıyorum. Hafta sonu şehir dışından arkadaşlarımız gelecek, onun hazırlığı içindeyim. Benden havadisler böyle :)
İNCİCİM hoşgeldin. GEÇMİŞ OLSUN hayırdır detaylı anlatırmısın neyin nesi? ALLAH ACİl şifalar versin.
HANGİ HARflere çay doküldüğü belli sanırım bozuk olanlar değişiyor karakteri
Hoşbulduk güzelim. Smearımda sorun çıktığını yazmıştım. Geçen hafta kolposkopi yapıldı (rahim ağzına kamerayla bakıldı) Ve doktor leep denilen bir işlemle rahim ağzımda oluşan lezyonların temizleneceğini söyledi. Patolojiye gidecek lezyonlar. İnşaallah sonuçlar temiz çıkar.
İnşallah INCIM İNŞALLAH sonuçların iyi çıkar. İŞ LE İLGİLİ BİR GELİŞME VAR MI?
İnşallah INCIM İNŞALLAH sonuçların iyi çıkar. İŞ LE İLGİLİ BİR GELİŞME VAR MI?
Hepimiz aynı şeyi yapıyoruz ondan ıste dıyorumki eski gunlerımze donelim gelen yazsnın bırbırımızden beklemeylım bısıler yazmayı
Ohh ohh maşallah Çağan'a nice senelere inşallah Derya.
Bence menü güzel bende geleyim mi????
İlk sen başladın yazmaya bende yazayım bari.
BBen işte hala ve hala çok yoğunum. Zamana karşı bir koşturmam yok ama yoğunluğum hala çok.. Bayram tatili iyi geldi bana dinlenmek için. Ama yinede tatile ihtiyacım var.
Doğum günü kutlu olsun paşanın. Nice senelere inşaallah sağlıkla, huzurla...
Menü süper
Ben de yazayım
Bu aralar canım sıkkın biraz. Haftaya ufak bir operasyon geçireceğim, operasyondan değil de sonuçların iyi çıkmamasından korkuyorum :18: Bayram da geldi geçti. Evi düzene sokmaya çalışıyorum. Hafta sonu şehir dışından arkadaşlarımız gelecek, onun hazırlığı içindeyim. Benden havadisler böyle :)
Hoşbulduk güzelim. Smearımda sorun çıktığını yazmıştım. Geçen hafta kolposkopi yapıldı (rahim ağzına kamerayla bakıldı) Ve doktor leep denilen bir işlemle rahim ağzımda oluşan lezyonların temizleneceğini söyledi. Patolojiye gidecek lezyonlar. İnşaallah sonuçlar temiz çıkar.
İnşaallah güzelim. Dua et benim için.
İş arayışlarımıza ara verdik sağlık problemleri nedeniyle. Sonuçlarım temiz çıkarsa inşaallah yeni tedaviye başlayacağız 2-3 ay sonra.
sağol canım teşekkür ederim darısı sana ve incime olsun..
gel buyur canım beklerim.sen tatil yaptın canım ben napayım hiç dinlenme gibi bi şansım yokk
Ben de yazayım
ıncıcım sende mı 2008 gelınlerındensın???ay tesadufe bak