- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- Konu Sahibi madamcocomo
- #10.961
ah canım ya ıcıne atma ıstersen hep dınlerız bılıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım ya ıcıne atma ıstersen hep dınlerız bılıyorsun
ayşegülcüm dur bi eminmisin o testlerde bazen olmadığı halde çift çizgi çıkarıyo bekle bi kaç gün daha bidaha yaparsın olmadı kan testi yaptırırsın.Ne kadar geçti günün?ıyı geceler kızlar
yazmıyacaktım dayanamadım
keske masalın gelecegı haberını verdıgım coskuyla sevıncle yazsaydım buraya bu haberı ama ben salya sumuk halde yazıyorum
hamıleyım ..
doktora gıtmedık test yaptım bugun cıft cızgı cıkıverdı
ve ben öldüm sabahtan berı aglıyorum
ne yapıcam ne allah kahretsın benı
masalda ne cok ugrasmıstım sımdı kendı kendıne olanı mahvedıcem
cok uzuluyorum korkuyorum ıcım urperıyor
hersey rayına oturmusken ..saglıklı dusunemıyorum
Kızlar Sumak'la konuştum. Kaç gündür ağlıyorum diyor Belki bizlere söylemesi kolay ama ben bunda bir hayır olduğuna yürekten inanıyorum... İnşaallah hakkında en hayırlı kararı verir.
kan testım 10000 uzerın de yenı degıl kı zten 10 gun gectı hıc konduramamıstım da
hayırlısı ne dıyım bazn aglıyorum bazen kabullenıyoumm
Kızlar
kendime bir misyon edindim.
Hepinizi yeniden bu topikte toplamaya çalışacağım.
Hadi nissam yok sibel de gelimiyor.
Ama İnci, Sumak, ben, Derya ve Güneş iyi kötü girioru zsiteye.
Geldiğimizde buraya da yazalım. Gelen okur yazar eski günlere donelim olur mu;???
canım benim muhetemelen hepimiz benim gibi yapıyoruz geliyoruz bakıyoruz kimse yazmamış deyip başka topiklere yazıyoruz
ama benim bugün çok işim var bugün çağanımın doğumgünü ama biz yarın kutlama yapıcaz eşim yarın izinli olduğu için ev daha çok dağılıyo o yüzden temizliğimi bugün yapıcam yarında hamur işlerini yaparım.
kızlar sizlerede danışayım bakalım menümü beğenecekmisiniz;
zeytinyağlı yaprak sarması
elmalı pasta
krem şantili kurabiye
salçalı tuzlu kurabiye
patatesli börek
peynirli poğaça
ve içecekler...
ama benim bugün çok işim var bugün çağanımın doğumgünü ama biz yarın kutlama yapıcaz eşim yarın izinli olduğu için ev daha çok dağılıyo o yüzden temizliğimi bugün yapıcam yarında hamur işlerini yaparım.
kızlar sizlerede danışayım bakalım menümü beğenecekmisiniz;
zeytinyağlı yaprak sarması
elmalı pasta
krem şantili kurabiye
salçalı tuzlu kurabiye
patatesli börek
peynirli poğaça
ve içecekler...