2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

amin inşallah olacakmı olmayacak mı sonra kese görünecekmiş bebek görünecekmi kalp atışı doğum derken inşallah büyütürkende sorunlarımızı heyecan ve telaşlarımız paylaşabiliriz. Arkadaşımın heyecanını gördükçe sizde geliyosunuz aklıma... inşallah süpriz yapsınlar benim yaşadığım gibi.. :CüvCüv:cööööööööö ben geldim anne :ecrin_bebek:

buarada hem burcudan hem arkadaşımdan duyduğum için araştırdım morfolojiyi bende. yani sordum en tanıdık teyzeme. :1rolleyes:
eniştemin morfoloji oranı %2 sperm sayısıda pek olağan değilmiş. teyzemin ise yumurta problemi varmış. tedavi olduğunu biliyordum ama tabi detayları bilmiyorudum şimdi evli olduğum için rahat rahaat anlatabiliyor. bu kadar çok sorun olunca tedavi zamanıda bir seneyi bulmuş tabi. eniştem ameliyat oldu. neden olduğunu inanın bilmiyorum ama öğrenicem söz. teyzem birsürü ilaç kullandı. ihtimaller o kadar azken Allaha şükür birinci aşılama ve ikizler. ilk aşılamada tuttu düşünebiliyormusunuz.. İnanın bana teyzemin durumu şüpheliydi tabi herşey Yaradandan.:Saruboceq::Saruboceq:
canım buarada inan bilmiyorum aşılamaya hangi durumda karar vermiş. inşallah tutar .
 
Son düzenleme:
burcu canım benim derken spermiyogram sonucunu kastetmiştim ama neden benim dedim bende anlam veremedim:)))))

rahelciğim dilin uğur olurda dediğin gibi ilk haberi ben veririm evet yakaladığıma inanıyorum ama tabii yakalamak sonucu pek etkilemiyor biliyorsun taktir-i ilahi canım

yasemin sanırım arkadaşın için burcu doğru söylüyor en azından biraz arttırsınlar sonra aşılama yapsınlar olumsuz sonuç almasınlar direk

neşeciğim canım seni çok iyi anlıyorum ama Rahelin dediği gibi her evlilikte inişler çıkışlar olabiliyor evet bende burcu gibi çok kızdım eşine ama sanırım bu bebek konusunda onun bayağı psikolojisi bozulmuş gibi senden uzak dolaşmasının tavırlı olmasının nedenide sanırım bu dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer

librarian çok çalış kız ramazan diye tembellik yok yumurtlamayı kaçırmamak lazım dimi

herkesi öpüyorum hayırlı iftarlar canlarım...
 

Maasallah, asilamada ikiz oldu heee. Enisten buyuk ihtimalle varikosel ameliyati olmustur. O ameliyattan yaklasik 6aydan 1 yila kadar erkegin degerleri normalde donmeye basliyor ve normal yollada hamile kalinabiliyor.
 

Canım desteğin için çok teşekkür ederim, bundan sonrasını onun tavırları belirleyecek. Hap falan kullanmayacağım bu ay. Hayırlısı, çok kızdım Ona. Neyse hepiniz için çok dua edeceğim kızlar. Kendim içinse hayırlısını isteyeceğim.


Dediğin gibi sanırım babasının burda olması Onu etkiliyor canım. Çalışma olmayan bir ben varım sanıp üzülmüştüm. Desteğin için çok teşekkür ediyorum, sizin sayenizde rahatladım kızlar..Şimdi sabır biraz daha kolaylaştı benim için inşallah çünkü yanımda siz varsınız. Canım arkadaşlarım benim.


Hepimizin öğrenmeye, akla ihtiyacı var canım, akıl akıldan üstündür. Sizin tavsiyeleriniz benim için çok değerli hem ben Ondan çok birşey istemiyorum ki, bu kadarına da hakkım yok mu? Azıcık ilgi sadece.


Atalım kız, gerçekten hak etti. Ben ellerinden tutarım :))


Canlarım benim ya beni nasıl da cesaretlendirdiniz bir bilseniz. Ben de bazen bu uğraşlarım kimin için diye kendi kendime kızıyorum.


Psikolojilerinden de bıktım onların, bizimkisi ne olcek klava:? Canına okuyacağım Onun hele bir babası gitsin de :mymeka:.
Neyse kızlar birimiz hamiş olsun da sevineyim şu gıcık psikolojiyi atayım üstümden, hayırlısı ile.
 
neşecim ne demek her zaman yanında olmaya hazırım sonuçta hepimiz birşeyler paylaşıyoruz dertleşiyoruz ve sıkıntın oldugunda bizle paylaşabilirsin..burada birbirimize destek olmak için :lepi: varız köstek olmak için dgl..cnm arakadşım seni biraz daha iyi görmek benide rahatlattı..kendini üzme şuanda zaten herkeste bir durgunluk tembellik var ama gececez emin ol..bayramdan sonra herkes bomba gibi olacak kaydirigubbakcemile2tamammı söz verin hadiii..
 
Nesemese canım her zaman yanındayız beterin beteri durumda olanlar veya eşleri tarafından aldatılan, sömürülen, dayak yiyen bayanlar da var..En büyük sorun azıcık miniminnacık ilgi eksikliği olsun:)
Kadın hakları diye bir şey yoktur. Zaten kadınlar her zaman haklıdır:)
Seni ve diğer tüm arkadaşlarımı öpüyorum.Çalışmalara devam...evet yaaa; bu aralar birimiz daha hamile kalalım da sevinelim biraz...Hepinizi seviyorum...
 
Kızlar hepinize selam...Ben bugünde geç kaldım biliyorum affedin..
Dün raporum çıktı öğleden sonra gittim aldım..İğnelerimide aldım..doktorumla konuştum regl başlayınca gedeceğim hemen..Ama şans mı yoksa şanssızlıkmı anlayamadım dün gelmesi gereken kırmızılar hala yok..Dün akşam tamam gelecek dedim bugün orucuda yedim ama hala gelen giden yok..O nedenle doktora pzt gideceğim..dualarınız eksik etmeyin benden..
hepinizi seviyorum..Burcu canım keşke yazdığın gerçek olsa ve aşılamaya gerek kalmasa ama geçen ayda 2 gün gecikmişti..Hep vaktinde gelen son 2 aydır benı kandırıyor..Hayırlısı bakalım..
Yasemin canım teyzeni okuyunca öyle bir sevindimki aşılamada pek ümidim yok acabalar vardı kafamda ama teyzen içime kocaman bir ışık doğmasına sebep oldu..allahım inşallah ilk denemede bende teyzen kadar şanslı olurum..
 
Nesemese arkadaşım bizlere sorsan eminim hepimizin ayrı ayrı sorunları vardır...Zaman zaman bu sorunlarımız düzeliyor başka problemler çıkıyor...koca problemlerini düzeltsen, iş problem oluyor onu düzeltsen aile problemleri oluyor onuda düzeltsen v.s......ya da detaylara takılı kalıyoruz en ufak şeyler bile canımızı sıkabiliyor...taa kiiiii en büyük sorunları görene ve duyana kadar ......önemli olan mücadele etmek ve rahat olmak sanırım.....eminim bu da geçecek.....
 

rahelcim böyle mucizeler de olmuyor değil hani. inşallak öyle bir olay da senin başına gelir, iğneleri kullanmadan kaldırırsın. hangi iğneyi kullanacaksın? inşallah ilk denemede allahın izniyle hemencik kavuşursun bebişine canım.
kızlar burdayım ben. iyiyim. 4 gündür izmirden misafirlerim vardı ve giremedim . çok merek ediyorum ne yazdığınızı ama anca oldu işte.
 
kızlar hamişlerin arasına beni de ekleyin lütfen:CüvCüv:artık ben bir hamişim:CüvCüvleyyyyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey:5+4 haftalık hamileyim kızlar darısı başınıza:yerimseniben
 
tebrikler beyazcığım Allah tamamına erdirsin boş durma kız bizlerede dua et:)))

rahelciğim canım yürekten diliyorumki o senin dediğin ilk müjdeyi verecek kişi inşallah sen olursun kırmızıları görmediğine göre hala umut var demektir gerçi görsende üzülme ilk aşılamanda inşallah tutar tutmasada üzülme çünkü Mevlam herkese ne zaman bebişini vereceğini biz dünyada yokken yazmış kaderlerimize yaniii herşeyde bir hayır vardır diye hayata devam etmekten bol bol dua edip bol bol ççalışmaktan başka yapacak birşey yok :)))

diğer kızlar burcu neşe sesiniz çıkmıyor hayırdır umarım ters giden birşeyler yoktur sizleride diğer arkadaşlar sizleride kocaman öpüyorum hadi Allaha emanet olun iyi geceler...
 
Canim bir problem yok hersey iyi gidiyor cok sukur. Ayni tas ayni hamam:)))

Ben esime taze havuc suyu sikip vermeye basladim. Hani nesemese bizi bilgilendirmisti ya, taze meyve suyuyla ilgili. Ama benim havuc suyu icirmemin nedeni, ozellikle sperm sayisi icin iyi olmasi. Ayrica keciboynuzu tozu siparis etmistik o da geldi. Acaip doping yapiyorum esime:)))) Allahim insallah hayirlisi ile melegimize kavusturur bizi... Tabiki sizleride.

Yaaaa ben birbirimize kadir gecesi dua edelim yazdim. Ama kimseden olur tamam yapalim diyen cikmadi. Kizlar bakin son 10 geceye girdik. Bakin size tekrar soyluyorum 21. gece olabilir bu yil, kacirmayalim lutfen, birbirimize isimlerimizle dua edelim insallah.
 
Merhaba menzilgülü, özel mesajla yazismistik seninle hatirladinmi?

Sahuru beklerken bakayim dedim senin mesajini gördüm.
Merhaba demeden gecemedim. Iyi geceler canim.
 
Kızlar sonunda bugün erken geldim :)))) Hepinizin günü aydın olsun...
Burcu canım ben varım tamam hepinize dua edeceğim..Allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..Bu arada havuç suyu ne işe yarıyormuş güzelim...olmazsa bende deneyim onu ..
Benssenb canım iyi dileklerin için Allah razı olsun. Biliyorum kaderimizde ne zaman varsa o zaman gelecek bebeklerimiz..Dua etmekten başka çaremiz yok haklıısn..
Tuubay canım keşke dediğin mucize bende de gerçekleşse..Ama tabi hayırlısını versin Allahım..Ben Prengly ve Menagon kullanacağım..Sende nasıl bunlar..? Adet olunca gideceğim ama benım kırmızılar bugünde yok (( Sadece akşamları hafif lekelenme oluyor o kadar..Eğer bu günde gelmezse yarın test yapmayı düşünüyorum..Bir an önce gelselerde başlasam iğnelere..
Kızlar bende durum bu..Hepinizi öpüyorum...
 
eşime müjdeyi verdim yazın ortasında ama uzun sürmedi ALLAHIM inşallah hepimize güzel hamilelikler nasip eder inşallah
 

Canim havuc suyu, sperm sayisi ve hareketliligini artiriyormus.

Rahelcim bence hamile olabilirsin. Lekelenme ne renk?
 
Canim havuc suyu, sperm sayisi ve hareketliligini artiriyormus.

Rahelcim bence hamile olabilirsin. Lekelenme ne renk?

canım koyu kahverengi..yalnız sadece wc ye girdiğimde...:jeyyar: Eğer bugünde olmazsam yarın test yapmayı düşünüyorum..Hoş ihtimal vermiyorum ama hakkımda hayırlısı neyse o olsun...
 
evet canım hakkında hayırlısı neyse o olsun tabii dilerim o iğnelere elini sürmeden bu ay hamiş kalmış olman ama değilsende vardır bir hayır diyip umuda devam edeceksin

burcu ne haber bacım yaa sesin çıkmıyor

neşeeee ya sen sen nerdesin bakim

hepinizi öpüyorum canlarım yüreğimde vede dualarımdasınız
 

Çok teşekkürler canım. Senin bugün sınavın var dimi? Nasıl geçtiğini yaz, merak ediyoruz.


Öyle de ilgi eksikliğinin sonucunda cezasını da almalı ama. Hatasını anlamalı. Hadi kızlar bakalım yeni annemiz kim olacak?


Doğru arkadaşım, normale döndüm şükür zaten ama hala soğuk rüzgarlar esiyor ara ara.


Kız bugün eşim pazara giderken özellikle havuç sipariş etmiştim, ooo süper olmuş desene. Ben de yedireyim o zaman. Bir de E vitamini kullandırın kızlar, benimki lafı yiyince öyle bir yutuyor ki şimdi maşallah. 6 ytl, eğer durumunuz varsa hemen alın başlatın. Benim doktorum çocuk olana kadar kullanacak demişti. Başka böyle yedirilecek bişi var mı? Ben bennsenb'nin anlattıklarıyla merak edip İbrahim Saraçoğlu'nun kitabını aldım. Aynen benssenb'nin yazdığı gibi, güzel arkadaşım kürü bizim için özetlemiş. Başka şeyler bulursak da birbirimizle paylaşalım.
Ben ramazanın çoğunu yiyince kaçındayız hiç dikkat bile etmedim:)) o kadar oldu mu ya?? Hadi bu akşamdan itibaren daha sıkı dua edelim inşallah. Ben hep ediyorum aklıma geldikçe ve cuzlarımız ne alemde? Daha yarısı duruyor hadi kızlar...

canım koyu kahverengi..yalnız sadece wc ye girdiğimde...:jeyyar: Eğer bugünde olmazsam yarın test yapmayı düşünüyorum..Hoş ihtimal vermiyorum ama hakkımda hayırlısı neyse o olsun...

Belli mi olur kız? Hadi yap da sonucunu hemen yaz:))

Kızlar bu geçen hafta çok iyi kilolar verdim maşallah. Doktora tekrar gitmedim ama gittiğimde sol yumurtalığımın pkosunun epeyce geçtiğini normal yumurtlamaya başladığımı ve 1 yumoşumun da olduğunu söylemişti. Bunları size anlattım mı? Sinirden ne anlattığımı da bilmiyorum ki. Eşim benden özür diledi. Aklı sıra intikam almış, halbuki ortada kızacak küsecek hiçbirşey yoktu. Şimdilerde iyiyiz maşallah ama birkaç gün çok kararsız kaldım herşey için. Tekrar doktora gidip gitmemek konusunda hala kararsızım, eşim gitmemi istemiyor. Bu drumda ben niye ekndimi kasıyorum ki diyorum. Adamın umru değil. Neyse hakkımızda en hayırlısı olsun.

Yeni konuyu ne zaman ve nasıl açalım kızlar??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…