2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

aşkolsun maviş ben hep burdayım

bebişte iyi teyzesi dua ediyoruz tüm isteyenlere.

buhafta kıpırdamaya başlamış ben hissetmiyorum ama

şimdi doğum korkusu başlıyo biraz

Allah hayırlısını nasip etsin.
 
Son düzenleme:
kızlar morfoloji %3 ne demek?

Canim bununla ilgili dun bir oturdum acaip bilgi edindim bu siteden. Malum basina gelen en iyi bilir.

Bu bir yakininin spermiyogrami herhalde. Morfoloji, spermin sekliyle ilgilidir. Mesela normal bir spermin basi, boynu, kuyrugu vardir. Ama morfoloji bozuk olunca mesela cift basli, cift kuyruklu, egik boyunlu vs. oluyor.

Morfolojinin %3 olmasi kotu demek oluyor. Normali %15 ve yukarisidir. Yani soyle acilayayim. Spermlerinin %97 si bozuk yapili sadece %3 u duzgun. Bu tabiki hamile kalma ihtimalini cok azaltiyor. Benim esiminki %7 mesela.
 
burcu canım sana aynen katılıyorum Rabbim dermansız dert vermesin yeterki :KK66: bende değişen birşey yok canım dediğim gibi iğne yapmaya kalmadan çatlamış yumoşlar Allahtan hissettimde çalışma yaptık şimdi adet tarihimi beklemekten başka yapacak birşeyim yok kendimde hiç belirti aramıyorum çünkü biliyorsunuz aramaya kalkınca belirtiler alıyor başını gidiyor:))))ama içimden rahim filmini çektireceğim geçiyor hayırlısı artık

neşe canım evlilik yıldönümünmüş yarın Allah eşinle nice sağlıklı huzurlu mutlu seneler geçirmenizi nasip etsin inşallah

rahel ben iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor sende durumlar?

nerili aramıza aradada olsa katılabilirsin biz herzaman herkese açığız sorularının cevabını menzil gülü vermiş benimde bildiklerim onlar hiç korkma besmeleni çek filmini çektir bacım

diğer kızlar sizler neler yapıyorsunuz ramazanın yarısını bitirdik durumlar nasıl gidiyor çalışmaları durdurmadınız dimi ramazan diye skaın haaa:))))bereketli ayda gelir belkide bizim sıpalar:)))
 
selam arkadaşlar,
benimde reglim bitti ve dün dr muayene oldum...çok şükür bir problem yok şimdilik ...bebek için daha ilk ayınız en az 6 ay daha denemeniz gerekir dedi...sonra olmazsa gel bakalım dedi....daha önce yazmıştım geçen ay 44 gün sonra regl olmuştum...tabiii bebek istediğimiz için stress yaptım...ben stress yaptıkça regl gelmedi...neyse şimdi yeni yumurtlama dönemi ve yeni umutlar....hayırlısı bakalım...allah isteyen herkeze bebek versin.....
 
Canim bununla ilgili dun bir oturdum acaip bilgi edindim bu siteden. Malum basina gelen en iyi bilir.

Bu bir yakininin spermiyogrami herhalde. Morfoloji, spermin sekliyle ilgilidir. Mesela normal bir spermin basi, boynu, kuyrugu vardir. Ama morfoloji bozuk olunca mesela cift basli, cift kuyruklu, egik boyunlu vs. oluyor.

Morfolojinin %3 olmasi kotu demek oluyor. Normali %15 ve yukarisidir. Yani soyle acilayayim. Spermlerinin %97 si bozuk yapili sadece %3 u duzgun. Bu tabiki hamile kalma ihtimalini cok azaltiyor. Benim esiminki %7 mesela.

canımm evet benim işten arkadaşın eşinin çıktı nasıl olcak peki? yarın içinde randevu aldılar arkadaşım için ben iyidir falan dedim ama tamda anlamıyorum olma ihtimali azmı? hiç mi?
 
canımm evet benim işten arkadaşın eşinin çıktı nasıl olcak peki? yarın içinde randevu aldılar arkadaşım için ben iyidir falan dedim ama tamda anlamıyorum olma ihtimali azmı? hiç mi?

Yani morfoloji tek basina birsey ifade etmez. Sperm sayisi ve hareketliliginin degerlerinide yazarsan yorum yapabilirim.

Mesela soyle dusun. Eger toplam sperm sayisi 100 milyon ve hareketlilik %50 ise 50milyon sperm eder ve morfoloji de %3 1.5 milyon sperm hem saglikli hemde hizli sperm sayisi yani yumurtaya gitmeye hazir ve nazir 1.5 milyon sperm eder.

Ama eger toplam sperm 10 milyon ve hareketlilik %30 ise 3 milyon sperm eder ve morfolojide %3 o yuzden elimizdeki hizli ve normal sperm sayisi 90.000 olur. Ve iki ornektete morfoloji %3 ama birinde 1.5 milyon digerinde 90.000 normal ve hizli sperm var. Yani hamile kalabilme sanslari ayni olmaz, cok fark eder.
 
burcu ay sonu çektirdiğimde ilk yorumu senden alacağım ciddi diyorum senin araştırmalarına güveniyorum çünkü
 
günaydınnnn kıslar

burcu çok sağol sprem sayısı 16milyonmuş. ama diğer sonuçları bilmiyorum valla hızlı ileri yavaş ileri vs bişeyler yazıyrdu ama ben öğreniyim tam yazayım gene. Uzman olcaz valla araştıra araştıra :)
 
neşe canım sanırım haklısın yani filmden sonra hamile şansın artıyorken bide çalışmalar yapamıyorken gitmenin bir anlamı sanırım heleki eşin kızıyorken bu hakkını gelecek aya kullan bari tabii şartlar değişirsede gidersin:KK66:ya neşe bu arada 9 gün çok uzun değilmi adet için bunu doktoruna sordunmu hiç??
diğer arkadaşlar sizlerede sevgilerimi arzediyorum

Benssenb canım dün doktora gittim, 10. günümdü ve hala geliyordu. Bana bir hap verdi o da piyasadan kalkmış "sonra da klomene başlayacağız" dedi. Bugün tekrar gidicem inşallah ama ne hapı yazdıracağım belli değil, belki başka birşey isterim.
Ultrasonla baktı sağ yumurtalığımda pko ileri düzeydeymiş, solda bir yumoşum gelişmeye başlamış şükür. Doktor hamiş olduğum için tekrar gittim sandı, sevindi. Yok dedim. Eşimin E vitaminine devam edip etmediğini sordu, almıyor dedim çok kızdı. "Birgün al getir Onu bana, çok kızıyorum Ona" dedi. Rahim filmiyle ilgili bişey demedi. Adetimi düzene sokması için bir hap vericek işte sonra adet olunca gel klomene başlayacağız dedi. Bu arada diyabet hapını al dedi. Yani benim tedavi önümüzdeki aya kaldı. Aslına iyi de oldu çünkü düşünmem için zaman lazım. Bugün çok sinirliyim. Bu size anlattıklarımı eşim bilmiyor çünkü merak dahi etmiyor. Onun önceliklerinde ben yokmuşum iyice anladım. Alınganlık yapıyorsun diyeceksiniz ama değil.

Benssenb ve nesemese canlarim sizleri cok seviyorum. Bugun iyiyim cok sukur. Nesemesecim inan doktorun yorumlamasina hic gerek yok. Ben maasallah bugun bir oturdum sitedeki bu konuyla ilgili herseyi okudum yani bu isi bayagi bir iyi ogrendim. Heleki erkek interfilitesi basligi altinda bir arkadas baska bir siteden bayanin kendi yasadigi olayi yazmis. Ahh onu okuduktan sonra kendimden utandim ve halime binlerce sukrettim.
Nesemesecim benssenbninde dedigi gibi 9 gun adet uzun gibi. Sen muhakkak bu ay degilsede obur aya muhakkak doktora bit git, herseyin iyi gittiginden emin ol. Bak hic dusunmedigim halde bizde neler cikti:KK43:QUOTE]

Canım çok karışık durumdayım. İnşallah endişelerin boşa çıkar.

günaydın kızlar.
benim bir sorum olcaktı sizlere özelliklede neşeye rahim filmi çekildikten sonra şans sadece o ay içinmi artıyor budurum takip eden aylar için geçerli değilmi?
ben sizleri sürekli takip ediyorum fakat düzenli yazmam imkansız o yüzden gurubunuza katılıp sonrada vefasızlık yapmış gibi olmak istemiyorum.
4-5 gün sonra rahim filmi çekileceğimde o yüzden merak ettim.yaklaşık 2 yıldır deniyoruz bizde 2 yıllık evliyim şimdiye kadar yapılan hiçbir kontrolümde sorun çıkmadı rahim filmini bekliyorum işte merakla bu arada eşimde test yaptırdı ondada sorun yokmuş.
şimdiden teşekkür ederim kızlar.
menzil gülü sende kendini çok üzme sadece inan ve umut et gerçekten istedikten sonra hayatta insanın sahipolamayacağı hiçbirşey yoktur.

Canım MenzilGülü de yazmış ama benim bildiğim de film için ilaç verdiklerinde tüplerimizdeki bazı ufak yapışıklıklar açılabiliyormuş sonra tekrar eski haline dönüyormuş. O ay şansımız daha yüksek olabilir ve bu durumda çok arkadaşın yazısını okudum burda. İşimi sağlama almak istiyorum ama herşey tersine gidiyor benim.

Kızlar selam...Herkes iyidir umarım...
Burcu canım o söylediğin ilacı duydum bende ama türkiye de yok. Vakti zamanında eşimin dayısı kullanmış yurtdışından getirtmiş..Sonuç 2 oğlu var şu an..ama ne kadar zaman sonra oldu onu bilmiyorum.Bu söylediğim olay yaklaşık 25 yıl önce ama :))))Türkiyede neden yok anlamadım...
Neşe canım sana bol şans diliyorum..Eşini kandırabilirsen tabi :))))))
Benssenb ,yasemin,mavi deniz,Fatma zehra,Lıbrarıan,tuubay sizler nasılsınız...
Nerili canım Rahim filmi tüplerin açık olup olmadığını anlamak için yapılan bir işlemdir..Şansın arttığı doğru ama ufak yapışıklık varsa onu açıyor..Sorun başkaysa bunun için bir tedavi yöntemi değil film..
herkesi öpüyorum...hepinize kolay gelsin

İşte sorun eşim zaten. Çok endişeliyim. Biz de seni çok öpüyoruz.

Canim o sordugunu nesemesede tam bilme o daha rahim filmi cekilmedi. Ben okudugum kadariyla soliyim sana. Rahelinde dedigi gibi rahim filmi bir tedavi yontemi degil ama yapisiklik varsa aciliyor tabi bu hemen ondan sonraki ay sansin artacagi anlamina gelmiyor tabiki rahim filmi cekildikten birkac ay sonrada hamile kalan oluyor. Ben okuduklarimdan biliyorum. Ayrica tesekkur ederim canim. Su an cok sukur umutlu ve iyiyim. Allah dermansiz dert vermesin. Amin...

Amin canım. Zaten yarı doktor olduk hepimiz burda ama sen bizden daha meraklısın ve daha çok okuyorsun. Bizi hep bilgilendir arkadaşım.

kızlar merhaba...soran arkadaşlar iyiyim ben şükür sagolun hepinizin tek tek ismini yazmadım geriye tekrar dönüp bakamadıgım için..malum işyerindeyim o kadar rahat olmuyor kapatıyorum ara ara..
benim de regl devam dün sanırım perş.oruç olurum diye düşünüyordum o kdar azalmıştı ama bugün biraz daha arttı gibi geldi..hayırlısı olsun artık ..neşecim banada regl uzun gibi geldi..mevssim degişikligi desem yinede uzun gibi.istersen bi doktora sor. yarın evlilik yıldönümünüzmüş hayırlı olsun şimdiden allah beraber yaşlanmanızı nasip etsin çocuklarınızla...
kızlar nasılsınız...pek ugramıyorsunuz gibi geldi bu aralar...ramazanın etkiside var tabii..
yasemincim bebiş nasıl sende ugramıyorsun artık eskisi gibi..herkesi öptm..

Çok teşekkürler bitanem ama dün berbat bir evlilik yıldönümü geçirdim. Bana eve geç gideceği için annenlerde beni bekle dedi, işleri iftara 10dk kala yani geç bitti iftar saati otobüsler çalışmadığı için annemlerde iftar yapmak zorunda kaldım. Sonra babam otobüsle çarşıya kadar bırakıverdi saolsun. Eşime telefon edip "gel beni al hem baban da bu arada teravihe gider biz de evde yalnız kalırız" dedim. Herşey lehimize işliyor gibiydi ama O "gelemem, kendin gel biz babamla teravihe gidiyoruz" dedi. Teravih sünnettir ve Peygamberimiz bile her gece camide kılmamış hatta bazen bırakmıştır ama asla eşlerini ihmal etmemişlerdir. Bunu eşime defalarca anlatmaya çalıştım ama nafile. Eşim seçimini akşamı babasıyla geçirmekten yana kullandı. Ben de kalakaldım gece vakti çarşının ortasında yapayalnız. Otobüse atladım eve yalnız gittim herkes ailece iftardan dönüyorken. Sonra da yattım uyuyakalmışım ağlarken.
Doktora gitmemi istemiyor, basit bir vitamin hapını bile almıyor (ki biz ne biçim yan etkileri olan hormon ilaçları alıyorken), yıldönümünde benim yanımda olmak istemiyor ve nerdeyse 3 haftadır benden hep uzak duruyor. Kendimi çok aptal hissediyorum. Bebekten önce hayatıma bir yön çizmemin vakti geldi de geçiyor bile.
Sizinle herşeyimi paylaşıyorum çünkü aileme desem anında geri alırlar beni, zaten başıma ne geldiyse annemle babamı dinlememekten geldi:KK43:(

aşkolsun maviş ben hep burdayım
bebişte iyi teyzesi dua ediyoruz tüm isteyenlere.
buhafta kıpırdamaya başlamış ben hissetmiyorum ama
şimdi doğum korkusu başlıyo biraz
Allah hayırlısını nasip etsin.

Canım Rabim doğumunu da kolay ve sağlıklı eylesin.

burcu canım sana aynen katılıyorum Rabbim dermansız dert vermesin yeterki :KK66: bende değişen birşey yok canım dediğim gibi iğne yapmaya kalmadan çatlamış yumoşlar Allahtan hissettimde çalışma yaptık şimdi adet tarihimi beklemekten başka yapacak birşeyim yok kendimde hiç belirti aramıyorum çünkü biliyorsunuz aramaya kalkınca belirtiler alıyor başını gidiyor:))))ama içimden rahim filmini çektireceğim geçiyor hayırlısı artık

neşe canım evlilik yıldönümünmüş yarın Allah eşinle nice sağlıklı huzurlu mutlu seneler geçirmenizi nasip etsin inşallah

rahel ben iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor sende durumlar?

nerili aramıza aradada olsa katılabilirsin biz herzaman herkese açığız sorularının cevabını menzil gülü vermiş benimde bildiklerim onlar hiç korkma besmeleni çek filmini çektir bacım

diğer kızlar sizler neler yapıyorsunuz ramazanın yarısını bitirdik durumlar nasıl gidiyor çalışmaları durdurmadınız dimi ramazan diye skaın haaa:))))bereketli ayda gelir belkide bizim sıpalar:)))

Teşekkür ederim canım inşallah sizler mutlu huzurlu yuvalarınızda bir ömür sağlıkla yaşarsınız. Kendim hakkında da en hayırlısı neyse o olsun. Kendimi herşeye hazırlamalıyım artık.

selam arkadaşlar,
benimde reglim bitti ve dün dr muayene oldum...çok şükür bir problem yok şimdilik ...bebek için daha ilk ayınız en az 6 ay daha denemeniz gerekir dedi...sonra olmazsa gel bakalım dedi....daha önce yazmıştım geçen ay 44 gün sonra regl olmuştum...tabiii bebek istediğimiz için stress yaptım...ben stress yaptıkça regl gelmedi...neyse şimdi yeni yumurtlama dönemi ve yeni umutlar....hayırlısı bakalım...allah isteyen herkeze bebek versin.....

Amin ama isteyenlere versin Rabbim.

Yani morfoloji tek basina birsey ifade etmez. Sperm sayisi ve hareketliliginin degerlerinide yazarsan yorum yapabilirim.

Mesela soyle dusun. Eger toplam sperm sayisi 100 milyon ve hareketlilik %50 ise 50milyon sperm eder ve morfoloji de %3 1.5 milyon sperm hem saglikli hemde hizli sperm sayisi yani yumurtaya gitmeye hazir ve nazir 1.5 milyon sperm eder.

Ama eger toplam sperm 10 milyon ve hareketlilik %30 ise 3 milyon sperm eder ve morfolojide %3 o yuzden elimizdeki hizli ve normal sperm sayisi 90.000 olur. Ve iki ornektete morfoloji %3 ama birinde 1.5 milyon digerinde 90.000 normal ve hizli sperm var. Yani hamile kalabilme sanslari ayni olmaz, cok fark eder.

Ne güzel anlatmışsın. Seni çok seviyoruz MenzilGülümüz.
 
Çok teşekkürler bitanem ama dün berbat bir evlilik yıldönümü geçirdim. Bana eve geç gideceği için annenlerde beni bekle dedi, işleri iftara 10dk kala yani geç bitti iftar saati otobüsler çalışmadığı için annemlerde iftar yapmak zorunda kaldım. Sonra babam otobüsle çarşıya kadar bırakıverdi saolsun. Eşime telefon edip "gel beni al hem baban da bu arada teravihe gider biz de evde yalnız kalırız" dedim. Herşey lehimize işliyor gibiydi ama O "gelemem, kendin gel biz babamla teravihe gidiyoruz" dedi. Teravih sünnettir ve Peygamberimiz bile her gece camide kılmamış hatta bazen bırakmıştır ama asla eşlerini ihmal etmemişlerdir. Bunu eşime defalarca anlatmaya çalıştım ama nafile. Eşim seçimini akşamı babasıyla geçirmekten yana kullandı. Ben de kalakaldım gece vakti çarşının ortasında yapayalnız. Otobüse atladım eve yalnız gittim herkes ailece iftardan dönüyorken. Sonra da yattım uyuyakalmışım ağlarken.
Doktora gitmemi istemiyor, basit bir vitamin hapını bile almıyor (ki biz ne biçim yan etkileri olan hormon ilaçları alıyorken), yıldönümünde benim yanımda olmak istemiyor ve nerdeyse 3 haftadır benden hep uzak duruyor. Kendimi çok aptal hissediyorum. Bebekten önce hayatıma bir yön çizmemin vakti geldi de geçiyor bile.
Sizinle herşeyimi paylaşıyorum çünkü aileme desem anında geri alırlar beni, zaten başıma ne geldiyse annemle babamı dinlememekten geldi:KK43:(
Ya kusura bakma ama senin esin tam dayaklik bir gun telefon acip valla agzima geleni saycam heee. Canim senin gibi pirlanta bir es bulmus ama bu kadarda anlayissizlik hatta ruhsuzluk olmazki. Offf kizdim yine valla. Seni boyle uzmeye hakki yok. Bastan sona haklisin dusunduklerin ve yazdiklarinda. Rabbim islerini kolaylastirsin, hakkinda hayirlisini versin kardesim.

Kizlar bu Kadir gecesinde kalkip birbirimize dua edelim lutfen ama bu burda yazi olarak kalsin istemiyorum ben gece kalkip hep size dua ediyorum. Lutfen ozellikle bu ramazanda 21. ve 27. gecelere dikkat edelim. Gece kalkip dileklerimizi salavatlar arasinda dileyelim. Ama hep hayirlisini dileyelim hakkimizda.
 
günaydınnnn kıslar

burcu çok sağol sprem sayısı 16milyonmuş. ama diğer sonuçları bilmiyorum valla hızlı ileri yavaş ileri vs bişeyler yazıyrdu ama ben öğreniyim tam yazayım gene. Uzman olcaz valla araştıra araştıra :)
Su halde elimizde hareketliligini bilmedigimiz ama morfolojisi duzgun 480.000 sperm var. Tabi bu sayi bu sekliyle bile cok az normal yolla hamile kalmak icin, birde buna hareketlilik eklenince mesela hareketlilik %60 bile olsa ki bu cok iyi bir rakam 288.000 hem hareketliligi iyi hemde morfolojisi duzgun sperm olur ki bu rakam bile cok dusuk bir rakam normal yolla hamilelik icin. Hatta asilama icinde diyim ama tabiki Rabbim ol derse olmayacak sey oluverir, o yuzden pozitif olmaya calismamiz lazim.

O beyin hanimina soyleki, keciboynuzu kuru yapsin. Birde ermis attar var uskudarda cok unluymus, googledan aratirsaniz web adresi cikar, oraya gidebilir. Boyle oraya gidip senelerce hamile kalamayan ciftler bebislerine kavusmuslar. Orda bir bey varmis dr. raporuna gore bitkisel tedavi uyguluyormus. Bende kardesimden istedim, bizim icin. Hakkimizda hayirlisi olsun.
 
Benssenb canım dün doktora gittim, 10. günümdü ve hala geliyordu. Bana bir hap verdi o da piyasadan kalkmış "sonra da klomene başlayacağız" dedi. Bugün tekrar gidicem inşallah ama ne hapı yazdıracağım belli değil, belki başka birşey isterim.
Ultrasonla baktı sağ yumurtalığımda pko ileri düzeydeymiş, solda bir yumoşum gelişmeye başlamış şükür. Doktor hamiş olduğum için tekrar gittim sandı, sevindi. Yok dedim. Eşimin E vitaminine devam edip etmediğini sordu, almıyor dedim çok kızdı. "Birgün al getir Onu bana, çok kızıyorum Ona" dedi. Rahim filmiyle ilgili bişey demedi. Adetimi düzene sokması için bir hap vericek işte sonra adet olunca gel klomene başlayacağız dedi. Bu arada diyabet hapını al dedi. Yani benim tedavi önümüzdeki aya kaldı. Aslına iyi de oldu çünkü düşünmem için zaman lazım. Bugün çok sinirliyim. Bu size anlattıklarımı eşim bilmiyor çünkü merak dahi etmiyor. Onun önceliklerinde ben yokmuşum iyice anladım. Alınganlık yapıyorsun diyeceksiniz ama değil.



Çok teşekkürler bitanem ama dün berbat bir evlilik yıldönümü geçirdim. Bana eve geç gideceği için annenlerde beni bekle dedi, işleri iftara 10dk kala yani geç bitti iftar saati otobüsler çalışmadığı için annemlerde iftar yapmak zorunda kaldım. Sonra babam otobüsle çarşıya kadar bırakıverdi saolsun. Eşime telefon edip "gel beni al hem baban da bu arada teravihe gider biz de evde yalnız kalırız" dedim. Herşey lehimize işliyor gibiydi ama O "gelemem, kendin gel biz babamla teravihe gidiyoruz" dedi. Teravih sünnettir ve Peygamberimiz bile her gece camide kılmamış hatta bazen bırakmıştır ama asla eşlerini ihmal etmemişlerdir. Bunu eşime defalarca anlatmaya çalıştım ama nafile. Eşim seçimini akşamı babasıyla geçirmekten yana kullandı. Ben de kalakaldım gece vakti çarşının ortasında yapayalnız. Otobüse atladım eve yalnız gittim herkes ailece iftardan dönüyorken. Sonra da yattım uyuyakalmışım ağlarken.
Doktora gitmemi istemiyor, basit bir vitamin hapını bile almıyor (ki biz ne biçim yan etkileri olan hormon ilaçları alıyorken), yıldönümünde benim yanımda olmak istemiyor ve nerdeyse 3 haftadır benden hep uzak duruyor. Kendimi çok aptal hissediyorum. Bebekten önce hayatıma bir yön çizmemin vakti geldi de geçiyor bile.
Sizinle herşeyimi paylaşıyorum çünkü aileme desem anında geri alırlar beni, zaten başıma ne geldiyse annemle babamı dinlememekten geldi:KK43:(




cnm merhaba..a.s.öncelikle eşinin bu kadar ilgisiz kalmasını anlamadım tamam teravihe gitmek güzel bir şey ama eşininide rızasını almasıda sevap ve gereklidir bir ibadeti yaparken diger yandan başka şeyleri kırması hoş dgl..eşinin babası şuan sizdeykende farklı davranıyor olabilir bazı erkekler öyledir ailesinin yanında kesinlikle yakın davranmazlar kişilik meselesi bu..ama evde başbaşa kaldıgından durum farklı olur..sabır diyecegim ama şuanda sende yaralanmışsın bu sözün nafile olacagını biliyorum..cnm arkadaşım o dgerli yüregini üzme..sen degerlisin bunu hiçbir zaman unutma.ramazanın oluşu ister istemz nefislerimizi köreltti biraz bu gerçek cinsel istek ble olmuyor neredeyse..:1no2:vucudun yapısı bu inan bebk için çalışma olmasa bile sanırım bir çok çift ramazanda aman aman bunları düşünecek hali olacagını sanmıyorum...ne kadar dogru yazmak buraya bilmiyorum ama bizde bile ramazan girdi gireli düşenemedik bile..umarım eşin biran önce kafası dank ederde..aklı başına gelir..cnm arkadaşım lütfen moralini yüksek tut..bence eşine bu konudan bahsetme bu ara hatta umursama bile..azıcık bu tavrın dokunur eşine haa nedersin???:dilcikar:
burcucum sende iyi araştırmaya başladın kendi işimizi kendimiz hallaedecegiz bu gidişle..allah güzel sonuçlar vermek ve hayırlısıylı evlatlar vermek nasip etsin hepimize..
librarian,benssenb,yasemink.rahel.tuubay,lotus75 ve ismini sayamadıgım kızlar sizler nasılsınız?trahelcim sormuş ramazan diye çalışmalar durmadı dimi :icecream:diye maalesef etkiliyor hepimizi zaten çalışmak için müsait dglm:eek:..sanırım yarın biter reglm biraz uzun sürdü bu ay sanırım 1,5 ayın acısı çıkıyor böyle..hayırlısı bu ayda pek ümidim yok:1no2: benim ama ne demişler..tedbirini al tevekkülünü ALLAHA bırak...bende bu mantıkla yaklaşıyorum...hayırlısı olsun hepimiz hakkında..ALLAH güzel,hayırlı evlatlar :nazar:nasip etsin:emir_bebek:öpüyorum kendinize iyi davranın....ŞenizŞeniz
 
Son düzenleme:
Kızlar hepimizin problemleri ve sıkıntıları oluyor, yılmayın, yıkılmayın, üzülmeyin lütfenn..

Nesemese canım; bu yıldönümü olayını çok da takma kafana, öğretmek gibi olmasın ama erkekler hiç bir zaman bayanlar kadar ince düşünme kabiliyetine sahip olamazlar.Sen içinde bu kadar büyütürken inan o yaşanan hiçbir şeyin daha doğrusu senin kırılganlığının farkında değildir.Bu böyle biline...Erkekler hep bir şeyleri yüzeysel yaşarlar ve asla senin hissettiklerini hissedemezler canım.Ayrıca her evlilikte tatsızlıklar olabilir.Bence ailene de eğer gerçekten seni aşırı derecede üzen veya rencide eden şeyler olmadıkça sıkıntılarını yansıtma, eşinle arandaki problemi hallettiğin zaman sen eski yaşantına dönersin ama ailenin kafasında bir önyargı ve hep bir acaba bırakırsın bu da yine senin açından hoş olmaz.

aaaaaaa uzattıkça uzattım sen zaten harika bir eşsin bence.Akıl verende hata kendime gıcık oldum.:)

Bütün azimli anne adayları, hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.Sevgiler...
 
Bu arada bu aralar yine yumurtlama zamanım.Allahın izniyle rastgele inşallah...

Hepimiz için rastgele ve AMİN.
 
neşe Evlilik yıl dönümün kutlu olsun a.s. nice nice bol çocuklu yıllar inşallah a.s. canım eşinede kızdım :eek:klava: açıkçası ne diyeceğimide bilemiyorum ama üzülmene dayanamam arkadaşım. bi posta dayak atalım ona aklı başına gelsin:eek:klava:


burcuuu canım Allah razı olsun açıklamaların için. muhteşem araştırma yapmışsın helal sana beee:nazar: canım buarada arkadaşımın durumunu anlatayım sana. bugün doktora gittiler biraz önce geldiler. aşılama yapılacakmış. adetinin 3günü gidip yumurtalarına bakacaklarmı. 5.günü klomen kullanmaya başlıcakmış 5gün sürüyormuş. 10.günü tekrar yumurtalarına bakacaklarmış. en uygun olduğu zamanda spermleri temizleyip aşılama yapacaklarmış. inşallah hemen tutar oda birbuçuk senedir uğraşıyor. tüm isteyenlerin bebişi olsun:ecrin_bebek::emir_bebek::Saruboceq:
 
neşe Evlilik yıl dönümün kutlu olsun a.s. nice nice bol çocuklu yıllar inşallah a.s. canım eşinede kızdım :eek:klava: açıkçası ne diyeceğimide bilemiyorum ama üzülmene dayanamam arkadaşım. bi posta dayak atalım ona aklı başına gelsin:eek:klava:


burcuuu canım Allah razı olsun açıklamaların için. muhteşem araştırma yapmışsın helal sana beee:nazar: canım buarada arkadaşımın durumunu anlatayım sana. bugün doktora gittiler biraz önce geldiler. aşılama yapılacakmış. adetinin 3günü gidip yumurtalarına bakacaklarmı. 5.günü klomen kullanmaya başlıcakmış 5gün sürüyormuş. 10.günü tekrar yumurtalarına bakacaklarmış. en uygun olduğu zamanda spermleri temizleyip aşılama yapacaklarmış. inşallah hemen tutar oda birbuçuk senedir uğraşıyor. tüm isteyenlerin bebişi olsun:ecrin_bebek::emir_bebek::Saruboceq:

Canim arkadasin icin hayirlisi olsun. Ama keske bir kac ay sperm sayisini artirmaya calissalardi asilama oncesi cunku sayi bayagi dusuk. Tutmayabilir bunu olumsuzluk olsun diye soylemiyorum sadece sitedeki asilama olan kisilere baktimda bundan cok cok daha fazla spermle tutmayabiliyor. Mesela bizim morfoloji %7, sperm sayisi 12 milyon ve hareket %25 sonuc olarak 210.000 spermimiz normal yapili ve hareketli ama bu sayiyla asilama olmaz bunu biliyorum senin arkadasin esininde buna yakin. Ama Rabbimden umit kesilmez, bakarsin ol der ve bu sebep olur.

Ayrica erkek interfilitesi bolumundeki hamislere baktimda resmen Rabbim mucizevi bir sekilde nasip etmis. Yani resmen Allah bebekleri veren benim diyor, kullandigimiz yontem degil bizi hamile birakan. O yuzden belkide diyorumki bu rakamlarla birde bakmisiz normal yolla hamileyiz.
 
Son düzenleme:
Kızlar hepinize selamm..Bugün günaydın değilde Tünaydın diyeceğim :)))
Neşe canım sıkma canını ne hayatım..Hepimizin evliliklerinde ara ara böyle sorunlar çıkar..Öyleki ben bile bazen ne için hastanelerde süründüğümü düşünüyorum..Benımde eşim arada öyle saçmalıyor çünkü..O nedenle zamana bırak inan herşey düzelecektir..Madem ailemi dinlemedim diyorsun demekki buna değer bir eş seçmişsin..Sen yanlış yapmazsın :)))
Burcu canım sen topik in doktoru oldun valla..Başı sıkışan sana soracak.. Sağol arkadaşım emeğin için..
Benssenb canım senden mutlu haber bekliyoruz.madem bu ay kaçırmadım diyorsun..hayırlı haberi ilk senden alalım..
Mavideniz canım söylediklerine katılıyorum..Ramazan insanı isteksizleştiriyor..Kısmet ekime olsun ne yapalım..
Yasemin canım hem arkadaşına hem kendime bol şans diliyorum..Allah yardımcımız olsun..
diğer kızlar hepiniz iyisinizdir umarım..Tuubay, fatıma zehra siz görünmüyorsunuz..
Bu arada ben bugün regl olmam gerek ama 3-4 gündür arada bir lekelenme dışında gelen giden yok..Bu nedenle benım aşılama bayram sonrasına kalacak sanırım..
Hepinize bol şans....
 
Kızlar hepinize selamm..Bugün günaydın değilde Tünaydın diyeceğim :)))
Neşe canım sıkma canını ne hayatım..Hepimizin evliliklerinde ara ara böyle sorunlar çıkar..Öyleki ben bile bazen ne için hastanelerde süründüğümü düşünüyorum..Benımde eşim arada öyle saçmalıyor çünkü..O nedenle zamana bırak inan herşey düzelecektir..Madem ailemi dinlemedim diyorsun demekki buna değer bir eş seçmişsin..Sen yanlış yapmazsın :)))
Burcu canım sen topik in doktoru oldun valla..Başı sıkışan sana soracak.. Sağol arkadaşım emeğin için..
Benssenb canım senden mutlu haber bekliyoruz.madem bu ay kaçırmadım diyorsun..hayırlı haberi ilk senden alalım..
Mavideniz canım söylediklerine katılıyorum..Ramazan insanı isteksizleştiriyor..Kısmet ekime olsun ne yapalım..
Yasemin canım hem arkadaşına hem kendime bol şans diliyorum..Allah yardımcımız olsun..
diğer kızlar hepiniz iyisinizdir umarım..Tuubay, fatıma zehra siz görünmüyorsunuz..
Bu arada ben bugün regl olmam gerek ama 3-4 gündür arada bir lekelenme dışında gelen giden yok..Bu nedenle benım aşılama bayram sonrasına kalacak sanırım..
Hepinize bol şans....

Canim sende sagol. Rahelcim kiz belki bu ay tutmustur, lekelenme diyorsun.. Insallah asilamaya gerek kalmaz.
 
fatıma zehra sen neredesin yeni farkettim.sesin çıkmadı bugün..rahelcim aşılama için geç olsun güç olmasın diyorum hayırlısı ile tutsunda bayramdan sonra olsun...menzil gülü veren rabbim en dar,en ümitsiz zamanda bile mucizevi bir şekilde nasip ediyor ..inanıyorum ben...hepimiz burada yaseminin bahsettigi gibi şu cm kadar olmuş tekmeleri sıklaştı dogum derken belkide dogum sonrasında topigi ismini degiştirip burada birbirimize bebişlermizi anlatarak büyütecegiz....
 
X