2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!


mavi denizcim corek otu bal tarcini bayanlar yiyorlar yumurtayi gelistiriyor ama ben erkek interfilitesi bolumunde bunu kocalarina yediren ve hamile kalanlari gordum ondan bende yediriyorum simdi.

Sinavindan insallah gecersin.
 

Rahelcim hayirlisi olsun. Insallah hayirlisi ile ilk seferde tutar dedigin gibi.
 
neşemeşecim çok saol allah razı olsun, inşallah sağlıkla sonuna geliriz, bu arada da sizlerde de arkamdan gelirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olurum tabi. gerçi maşşallah sizin hızınıa yetişemiyorum ben, kafam sürekli karışıyor ama idare edersiniz artık.
rahelcim hayırlısı olsun, inşallah ilk ve son denemen olur. allah yardımcın olsun. umudunu hep yüksek tut gerçekten çok faydası olacak.
mavi denizcim ne sınavının sonucunu bekliyorsun bilemiyorum ama inşallah geçersin.
ben de yeni başlığınızı sabırsızlıkla bekliyorum kızlar. aklıma bişey gelirse yazarım.öpüyorum hepinizi.
 
Bebişini bekleyen anneler kulubu:))))))

inşallah anne olacağim,,,,,,diyenlerin kulubu
alternetif olabilr ama .
Ilk seçenek güzeldi.
Sessiz çoğunluktan bir öneri.
Ama allah im inşlalah anne olacağim.
çünükü ben ara da göbeğime dokunur bebğim geldin mi derim.
Anneciğim geldin mi gel annem gel hadi hatyirlsi şle derim konuşurum bebeğimle .
Ama bebeğim henüz gelmedi. Gelecek inşallah:)))))
 
slm kızlar giren çok olmamış uyuyormusunuz tembellik yok hadi bakalım.. menzil gülü anladım cnm acaba benmi yanlış hatırlıyorum diye düşünmüştüm..:uhm:
tuubaycım sagol ehliyet almak için ugraşıyordum..
ve sınav sonucumu alımış bulunmaktayım geçtim kızlar :teytey::teytey:bayramdan sonra ehliyetimi alacam kısmetse...:lepi:şükür bu maratonuda atlattım :hooray::içelim:iş çıkışı koştur koştur kafamçokkarıştıderslere sonra direksiyon sınavı stresleri yaklaşık 2 aydır böyle ramazan girdi gireli hafta sonları dinlenemiyordum bile erken saatlerde direksiyon dersim oluyordu..Çok üzgünüm çoook
kızlar neredesiniz yaaa boş bırakmışınız bugün burayı..öpüyorum hepinizi.Şeniz
 

Tebrikler mavi deniz, cok sevindim canim.
 
tebrik ediyorum mavi deniz hayırlısuyla ehliyetini alırsın inşallah gerçi bi koşuşturmada ehliyetini alırken olacak ama insan sonuna gelince pek yorulmuyor

neşe başlık konusunda vereceğiniz karar bana uyar çünkü seçim yapmakta zorluk çekiyorum hepsi güzel bu arada eşinle iyi olmana sevindim

rahelciğim canım dilerim ilkinde tutar ve burdan hep beraber halay çekeriz:)))

yasemin bir sorun yok dimi sesin çıkmıyor bayağıdır yoksa karabiber gibin sendemi terkettin bizi((

librarian tuubay fatıma ve diğer arkadaşlar sizlerede sevgiler

kızlar bu arada ruh halim hiç iyi değil kafam karmakarışık nedenmi? ben bu ay biliyorsunuzki ilk kez klomen kullandım ve dün gece yani adetime tam 8 gün varken birkereye mahsus kahverengi akıntım oldu fakat ondan sonra beyaz akıntıdan başka tık yok nedenmi karışığım?geçen ayda adetten 4 gün önce ama devamlı kahverengi akıntım olmuştu sonundada adete dönüşmüştü bu durumda yerleşme kanaması diye umutlanamıyorum kasıklarımda sancım var ama hala adetim sökülmüyor bunada anlam veremiyorum öteki taraftan bugün devamı gelir diye namazlarımı kılamadım orucumu tutamadım buda beni çok üzdü yani anlayacağınız gerçekten çok karışık bir ruh yapısına sahibim neyseki şimdi biraz rahatladım ama çünkü bilgili kişilere sorduğum kadarıyla vede nette araştırdığım kadarıyla bu durumumda (tabii şartlara göre tutulamayadabilir) akıntı 1 kere olup kesildiği için Allahın izniyle namazlarıma ve orucuma devam edebileceğim çok üzülmüştüm hatmime az kalmıştı bitiremeyeceğim diye neyseki devam edebileceğim tabii akıntı tekrarlamazsa yada adet olmazsam anlamadım acaba ilaçtanmı kaynaklandı ayy bilmiyorum kafam karmakarışık sadece dua edip bekliyorum hakkımda hayırlısı neyse o olsun sizlerde dua edin kardeşlerim hadi hayırlı sahurlar herkese vede iyi geceler...
 

Canim sen devam et orucuna namazina cunku o kadar erken adetmi baslar. Sen her ihtimale karsi gusul al ve devam et. Insallah bu sefer hayirlisi ile tutmustur kiz belki bu seferki gercekten tutunmadir cunku siz bu ay tutturdunuz yumurtlama gununu.
 
Kızlar dün çok yoğundu, iftardan sonra sızıp kalmışım, ilglenemedim özür dilerim. Librarian senin önerilerini hatırlayamadım bunun için senden ayrıca özür diliyorum canım. MaviDenizcim tebrik ediyorum, sen ehr sınavı hayırlısıyla geçeceksin inşallah. Benssenb canım o akıntı ilaçtan oluyor, bende de olmuştu ve yerleşme sanmıştım. Hiç tasalanma hayırlısı olsun. Biraz adet tarihinde değişebilir, herşeye hazırlıklı ol. Swethome canım bebişini bekleme şeklin çok hoşuma gitti, ben olsam hemen gelirdim böyle tatlı bir anneye:)) Hadi bakalım kızlar, gelsin oylar...:))
Sağda o başlığa oy kullananlar yazıyor.
BAŞLIK SEÇENEKLERİMİZ
1. seçenek: "En hayirli zamani bekleyen hamis adaylarinin listesi" (Rahel, MaviDeniz, Swethome, )
2. seçenek: "Bebişlerinin yolunu gözleyen umutlu hamiş adayları"
3. seçenek: "Niyeti bozdum ben de anne olucam inşallah"
4. seçenek: "Hamile değilim ama azimliyim anne olacağım inşallah!!!"
5. seçenek: "Anne olmak hakkımız, önce Hakk'tan dileyip sonra söke söke alırız"
6. seçenek: "Bebişini bekleyen anneler kulübü"
7. seçenek: "İnşallah anne olacağım diyenler kulübü"
8.seçenek: "Azimli hamiş adayları"
 
Son düzenleme:
günaydın kıslar:dance:

ben hiç bırakıp gidermiyim sizi benssenb:1hug: iyiyim canım Allaha çok şükür çok azda olsa bulantılar var hala aşermenin ne olduğunu bilmiyorum canım istiyor diye yiyorum ama burnumada garip kokular geliyor ama çözemedim daha...

mavi deniz tebriklerrr hayırlı uğurlu olur inşallah...

Rahel haberlerini bekliyoruz dörtgözle. inşallah ilk seferde tutacak:Saruboceq:

ya ben başlık işinden hiç anlamıyorum zaten içindekiler olduktan sonra başlıktan pek önemli değil aklıma basit "Azimli hamiş adayları" geldi. bütün seçeneklerde güzel.


buaralar evle işle uğraşıyorum o yüzden çok yazamıyorum. ev bakıyoruz aklımda birsürü şey var sıraladığım inşallah olur hepsi işte hayallerimin gerçekleşmesi için çabalar içindeyim. Bide tabi iş arkadaşım.. Bahsetmiştim size.. oda hastalığı bayrama geliyo 3.4.günü cuma olsun diye dua ediyoruz cuma günü gelcek doktoru yoksa öbür aya kalcak başkasına yaptırmak istemiyor.. Falan filan derken biz 10haftalığız 11haftalık olcaz büyüdük teyzeleri:Saruboceq:. Karnım yayılıyo kız olcak gibi ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsun. Allahta tüm isteyenlere nasip etsin:Saruboceq:
 
Yasemink canım o kadarlık oldu mu maşallah, teyzesi anneyi çok üsmesin, tatlı tatlı gelsin hayırlısıyla inşallah. Allah herkesin işlerini rastgetirsin kızlar. Bizden hiç kopma güzel annecik:))
 
kızlar günaydın..öncelikle hepinize tekrar tşk ediyorum evet bir koşuşturmada ehliyeti alırken olacak hayırlısı bakalım bunada şükür ya geçemeseydim sınavı tekrar sınav falan vs vs...
benssenb fazla kafana takma çokta ümitlenme sonu kötü oluyor..ama orucunu bozma sanırım erken geldi ortalama 28 gün falan olmadı dimi özür kanaması olmalı suan.abdestini al devam et orucuna namazına..inş günün geldigindede olmazsın bize bayram dönüşü müjdeli haberini verirsin.
neşecim siz artık yogun olursunuz okul falan..bak listeyi yeniden toparlayınca seçeneklere bakınca azimli hamiş adaylarıda olabilir gibi geldi kısa ve öz..
yasemincim ev işi zor allah yardımcın olsun.bende ara ara istedigimiz semtlere bakıyoruz ev için..bebişinde maaşallahı var 11 haftalık olmuş allah nazardan saklasın.bize haber vermeyi unutmasın.öptm hepinizi
 
Selam kizlaar..Burda su an sahurdayiz. Bir bakayim dedim.

Yasemincim maasallah zaman oyle cabuk akiyorki. Birde bakmisin bebisin kollarinda.

Benssenb ve nesemese size bir sorum olucak. Bu klomen receteli mi? Yoksa her giden eczaneden alabilir mi? Ona gore kardesimden alip gondermesini isticem.
 
mavidenizcim hayırlı uğurlu olsun, allahım kaza bela göstermesin inşallah.
yasemin senin de bebeğine sağlıklar versin rabbim, sağlıkla kavuşun inşallah. MAŞŞALLLAH.
menzil gülü klomeni reçetesiz de alabilirsin, ama dr. kontrolünde içsen iyi olur.
 
Sagol cevabin icin canim. Klomeni kendim icin degil esim icin istiyorum. Okuduguma gore, sperm sayi ve hareketini artiriyor ve kullanan bayanlar 3. ayda hamile kaliveriyorlar benim gordugum. Senin konuyla ilgili bilgin varsa, beni aydinlat lutfen. Burda hersey receteli sinir oluyorum o yuzden kardesimden gondermesini isticem insallah.
 
kızlar guslumü aldım ve namazıma orucuma hatmime hamdolsun devam ediyorum sanırım neşenin dediği gibi bu ilaç yüzünden olmuştur çünkü 1 kereden başka hiç olmadı neyse hayırlısı neyse o olsun hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum

burcu canım ben doktor reçetesiyle aldım ama reçetesizde burda alınabiliniyor kardeşinden isteyebilirsin yani kızlar bayrama az kaldı mübarek ramazan ne zaman geldii derken şimdi bitmek üzere Allah cümlemizede çok ramazanlar bayramlar görmemizi nasip etsin inşallah sağlıklı huzurlu mutlu olarak sevdiklerimizle beraber inşallahhh hepinizi öpüyorum canlarım
 
Kizlar valla gunler gecmek bilmiyo ya 10 gun var adetime

insallah hamis kalmisimdir dusunmekten kafayi yicem artikkafamçokkarıştı

menzil gulu guzel temennilerin icinde ayrica tesekkur ederim cnm sagola.s.
 

MaviDenizcim Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Ben de bugünlerde direksiyon dersi verecek özel hoca arıyorum. Kışa kadar kendi başıma kullanabilecek duruma gelmek ve işe kendim gelmek istiyorum inşallah.
Canım iki seçenekten birini seçsen daha iyi olur. Böylece karışıklık yaşamayız. Zaten sadece birkaç kişi fikir bildirdi. İlk fırsatta yeni konuyu açmak istiyorum hala oyunu kullanmayan varsa hemen yazıversin. Ayrıca başlık açan arkadaşları da kendi başlıklarına yazmadım. Olur ya bir başka başlığı sonradan daha çok beğenebilirler diye. Herkes seçenek 1,2 falan diye yazarsa sevinirim kızlar.


Canım reçetesiz de alabiliyorsun ama eşine kullandırman ne derece doğru olur bilmiyorum. Ben de duydum onu ama doktorlar pek fazla eşlere yazmıyorlar galiba. Neyse sen bilirsin ama doktorunuza danışsan daha iyi olmaz mı?


Klomen bizi bile çok etkiliyor ya eşine bir yan etkisi olursa, ben doktoruna bir danış diyorum canım.


Amiiiiiiiinnnnnnnnnn canım. Bu ay tedavi gördüğün için kendini çok kaptırma canım, ben bu hatayı yaptım. Allah hakkımızda en hayırlısı versin.

Kızlar dün çok yoğundu işlerim akşam da iftara davetliydik, geç döndük ama aklımda hep siz vardınız. Akşam çok güzel bir geceydi belki Kadir Gecesidir diye bol bol dua ettim aklıma geldiği kadarıyla buradaki isimlerinizle. Ayrıca misafirlikte boş laf konuşmaktansa oturdum ve aldığım cuzlarımı bitirdim şükür. Şimdi kimler bitirdi haber verin de okunamayanları tespit edip devam edelim. Belki hatmi tamamlarız. Ben inanıyorum elbirliği ile bitireceğimize inşallah. Bizi takip edenler, sizler de hatmimize katılabilirsiniz. Kimin duasının kabul olacağı hiç belli olmaz.

Biten cuzlar:
7-8-9.
 
Canim, erkek interfilitesi bolumunde eslerine doktorlarin klomen verdigi bayanlar var. Ve biri kullandiginin 3. ayi hamile kalmis. Ve bu klomen verilenlerin durumu bizden bile iyi yani. Bende dusundum esimde kullanabilir bunu. Burda hersey receteli anacim. Anladigim kadariyla klomen, sperm sayi ve hareketliligini artiriyor, ayrica arkadasin birinin kocasinin sperm sayi ve hareket super oldugu halde doktor klomen vermis cunku morfolojisi kotuymus onlarinda. Yani hem sperm hareket ve sayisi hemde morfoloji icin iyi gibi geldi bana.

Canim ben netten 10 ve 11. cuzleri indirdim bu aksam. Insallah yarin bitcek. Bugune kadar kaldi cunku oyle yogun geciyor ki gunler ramazan dolayisiyla rehavette var.

Ayrica Allah dualarimizi kabul etsin.
 

Canım teşekkür ediyorum. Karar senin tabiki. Ben de şu bal-tarçın-çörekotunu bir türlü yapamadım, bu sahurda da keçiboynuzu kürü yapacaktım tam, kitabı da alıp mutfağa gittim sahurdan sonra, eşim ve babası beni alakasız bir konuda çok kızdırınca bunun için mi uğraşıyorum ben deyip vazgeçip yattım. Hala kafamda hiçbirşey net değil. Biraz daha bekleyeceğim. Kızlar derdimi sizden başka kimseyle paylaşamıyorum, başkalarının Güzin ablası oldum özel hayatımda ama beni dinleyecek birtek siz varsınız :çok üzgünüm:.
Yeni cuzları almaya başlasak mı diyorum bu arada, ama önce okunmayanlar okunsa daha iyi olacak. Okuyamayanlar bildirsin hemen okuyalım kızlar.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum kaydirigubbakcemile5. İçimden bunu yazmak geldi yerimseniben
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…