- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
nesemese cnm ya döktürmüşsün şu saatte okumama rağmen dedimki heyt be arkadaşım benim süper yazmış aynen aynen katılıyorum hayatta neyin ne olacağı belli değil çocuk olayını herkes istediği için (eşimiz)bile olsa değil kendi istediğimiz için yani doğanın kanınu bu eziyetide bayanlar çekiyo üzülüyo yoruluyo diğer arkadaşlarımada söylüyorum takmayın kafanıza arkadaşlar stres insanı yer bitirir allahada asilik etmiş oluyoruz belki okumuşsundur yazdıklarımı kaçgündür bende bunalımdaydım genede çıkmış değilim ama sıkılıyorum 2 yıldır istanbuldayım evlendiğim için ben kendimi kaptırdım bu arada anlatıyorum gene bu arada ağlıyorum doluyum çünki kimse yok çevremde arkadaş olupda 2 sohbet edecek 2yıldır iş die tutturmama rağmen olmadı halende çok istiyorum bendeki bu bebek heveside iş bulamadığımdan çıktı eşim acayip istiyor durumumuz iyi aşkım dio bide bebişimiz olsun dio ama benim aklım halen çalışmakda bu arada başınızı şişiriyorum inanın hiçbiriniz benim gibi yalnız değilsiniz hepinizin bi arkadaş ortamı ailesi akrabaları işi çevresi var ama ben yalnızım şimdi diyeceksinizki buda dertmi biliyorum kiminize göre saçma geliyodur ama böyle : ne desemki aklım karmannnnnnn çormannnnn ailemide çok özlüyorum boşlukdayım sizler bana ilaç gibi geldiniz inanın allah hepinizden razı olsun vaktim geçiyo dertleşiyorum bişeyler öğreniyorum konuşuyoruz en azından boş bir insan değilim iyi bir işde çalışırken bırak evlen ortamın değişsin iş olmasın kimse yok hep olumsuzluk hayatımdaki en büyük hediyem 6 yıl beklrdiğim canımı hiçdüşünmeden vereceğim EŞİM.........onun desteği olmasaydı ben buralarda dduramazdım çok üzgünüm sizlerin kafasını şişirdim ...İYİ GECELER CANLARIM
Canim niye sacma gelsin, yalnizlik kadar kotu birsey mi var. Burda birbirmizle sorunlarimizi herseyimizi paylasiyoruz. Sende katil bize. Istanbulda nerdesin? Ayrica doktora gittinizmi 2 senedir olmuyo demissinde.