- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim Allah senden razi olsun. Cok iyi dostlar buldum burada. Bunlardan en basta olanlardan biri sensin.neyse ağlada içini boşalt bari canım arkadaşım gönlüm seninle her daim yanında destekçinim bun unutma ve lütfen dirayetli ol daha ortada hiçbirşey yok dediğim gibi Allah yeterki dermansız dert vermesin bu dünyada ölümden başka herşeyin çaresi vardır kocaman öpüyorum tatlım
Arkadaslar cok ama cok uzgunum az once agladim ve ben bunu esime belli etmemeliyim. Onun uzulmesini asla istemem ama tup bebek yapma sansimizin bile olmayisi beni gercekten mahvediyor. Yani dusunmek istemiyorum..Onceden su kadar ay daha bekleriz herhalde derken simdi belkide yillarca beklicez belkide hic olmayacak(
Kızler hepinizin günü aydın olsun..Hepinize desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim...
Tuubay canım evet dediğin gibi sorun olmadığı için aşılama denildi ama ne bileyim onda şans düşük biliyorsun..Hakkımızda hayırlısı olsun artık ne yapalım...
Burcu canım eşine test yapılmışmıydı ben hatırlayamadım..Ama keçiboynuzunu bende çok duydum gerçi denemedim ama..Umarım sende de güzel sonuçlar verir..
herkese kolay gelsin...
Merhabalar kızlar...Yeni bir hafta yeni umutlar...Hepinize sağlık, afiyet diliyorum.Mavideniz canım, nihayet adet olmuşsun senin adına çok sevindim inşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın.
Tüm başsağlığı mesajlarınız için çok çok sağolun arkadaşlar...Bu arada günüm hiç şaşmadan adet oldum hatta bitmek üzere.Umutlar yarınlara kaldı yine.Ama olsun canımız sağolsun. Olacak ne varsa kaderimizde onu yaşayacağız eninde sonunda.
Gerçekten sayı olarak giderek çoğalıyoruz ve yaz bitiyor maalesef...
Bence Konu ismi '' Hamile Değilim ama azimliyim Anne Olacağım '' olsun:)Tabi bu biraz esprili bir öneri, ne biliyim içimden geldi...
Bu arada şu hayıt tohumu hakkında araştırmalar yaptım çok şifalı ve zararsız bir bitki.Tohumunu kullanmaya başladım bir umut işte, belki ilgilenirsiniz anahtar kelimelerde veya arama yaptığınızda bununla da ilgili paylaşımlar var.Ben kendi adıma zarar görmeyeceğime inandım ve tohumu aktardan alıp demleme usulü içmeye başladım.Hayırlısı...
Herkes kendine iyi baksın tamam mı? Öpüyorum kızlar...
slm kızlar nasılsınız..yeni bir hafta ugurlu gelsin hepimize..nasıl gidiyor bugün pek ugrayan olmamış galiba...bendede aynı hep..bal çörek otu tarçın yiyorum c.tesiden beri...
zaman hiç geçmiyor... ama bu ara bunaldım biraz..yarın sınav olacagı yere gidecem sabah birazda orada ders alacam c.tes sınav var..umarım iyi geçer..bayram gelse çabuk hayırlısı ile ailemin yanına gitsem biraz degişiklik iyi gelecek..
burcu bencede açlık susuzluk etkilemiştir diye düşünüyorum sen bulabilirsen kürünü uygalarsan daha iyi olur çünkü sitede fayda gören arkadaşların hepsi ne pekmezi ne hapı kürü diyorşar ki ibrahim saraçoğluda aynısını diyor
neşeciğim kolay gelsin canım valla ramazanda iş güç bitmiyor bereketli bir ay hamdolsun misafiri işi bitmiyor:))))
rahelciğim az umutta olsa sonuçta umutvar veren Rabbim ondada verir umudunu kaybetmek yok
librarian demek bu ay hayırlı değilmiş de ben hep öyle yapıyorum
diğer arkadaşlarım sizleride öpüyorum
haa bu arada ben en son cuma doktora gitmiştim hatırlarsanız solda iki adet 17 lik yumurta vardı pazartesi bi daha bakalım dedi doktor ve bugün gittiğimde ikiside ortada yoktu:)))))yani hafta sonu kendiliğinden çatlamış iğneye falanda gerek kalmadı:)))doktor sende hiçbirşey yok yumurtalıklarının rezervi büyümesi çatlaması herşeyi gayet düzgün o yüzden bu ay adet olursan direk rahim filmi ve spermiyorgram istiyorum dedi bakalım hayırlısı artık
neyse mutfağa geçme vakti geldide geçiyor:)))hadi herkese hayırlı iftarlar kız birgünde bana gelin iftara:))))öpüyorum can arkadaşlarım
benssenbcim insallah haftasonu bos gecmemistir sizde, catlama olmus ya Canim insallah dedigimiz gibidir yememe icmeme sorun olmustur insallah..
mavi deniz sanada sinavinda basarilar...
librariancim teklif ettigin baslik esprili ve guzel olabilir bencede..
nesemese, fatima zehra, goknur, yasemink, tuubay herkeste son durumlar nedir?
Tuubay sana bir sorum olucak. Esimin spermlerinde galiba sekil bozukluguda var Morfoloji sekille ilgili degilmi??
Sorum su, eger sekil bozuklugu varsa mikroenjeksiyon yapiliyordu galiba?? Birde eger tup beb ek yapmamiz gerekirse spermin yumurtayi dolleme orani cok mu dusuktur? Diger sorumda, tup bebek yapabilmek icin kriterler neler??
Allah razi olsun, cok tesekkur ederim simdiden.
Kizlar esimin spermiyogram sonuc kagidini aldimda, durum pek ic acici degil. Allah sonumuzu hayir etsin.
Tuubay sana bir sorum olucak. Esimin spermlerinde galiba sekil bozukluguda var Morfoloji sekille ilgili degilmi??
Sorum su, eger sekil bozuklugu varsa mikroenjeksiyon yapiliyordu galiba?? Birde eger tup beb ek yapmamiz gerekirse spermin yumurtayi dolleme orani cok mu dusuktur? Diger sorumda, tup bebek yapabilmek icin kriterler neler??
Allah razi olsun, cok tesekkur ederim simdiden.
Kizlar esimin spermiyogram sonuc kagidini aldimda, durum pek ic acici degil. Allah sonumuzu hayir etsin.
Canim o sordugunu nesemesede tam bilme o daha rahim filmi cekilmedi. Ben okudugum kadariyla soliyim sana. Rahelinde dedigi gibi rahim filmi bir tedavi yontemi degil ama yapisiklik varsa aciliyor tabi bu hemen ondan sonraki ay sansin artacagi anlamina gelmiyor tabiki rahim filmi cekildikten birkac ay sonrada hamile kalan oluyor. Ben okuduklarimdan biliyorum. Ayrica tesekkur ederim canim. Su an cok sukur umutlu ve iyiyim. Allah dermansiz dert vermesin. Amin...günaydın kızlar.
benim bir sorum olcaktı sizlere özelliklede neşeye rahim filmi çekildikten sonra şans sadece o ay içinmi artıyor budurum takip eden aylar için geçerli değilmi?
ben sizleri sürekli takip ediyorum fakat düzenli yazmam imkansız o yüzden gurubunuza katılıp sonrada vefasızlık yapmış gibi olmak istemiyorum.
4-5 gün sonra rahim filmi çekileceğimde o yüzden merak ettim.yaklaşık 2 yıldır deniyoruz bizde 2 yıllık evliyim şimdiye kadar yapılan hiçbir kontrolümde sorun çıkmadı rahim filmini bekliyorum işte merakla bu arada eşimde test yaptırdı ondada sorun yokmuş.
şimdiden teşekkür ederim kızlar.
menzil gülü sende kendini çok üzme sadece inan ve umut et gerçekten istedikten sonra hayatta insanın sahipolamayacağı hiçbirşey yoktur.
Kızlar selam...Herkes iyidir umarım...
Burcu canım o söylediğin ilacı duydum bende ama türkiye de yok. Vakti zamanında eşimin dayısı kullanmış yurtdışından getirtmiş..Sonuç 2 oğlu var şu an..ama ne kadar zaman sonra oldu onu bilmiyorum.Bu söylediğim olay yaklaşık 25 yıl önce ama :))))Türkiyede neden yok anlamadım...
Neşe canım sana bol şans diliyorum..Eşini kandırabilirsen tabi :))))))
Benssenb ,yasemin,mavi deniz,Fatma zehra,Lıbrarıan,tuubay sizler nasılsınız...
Nerili canım Rahim filmi tüplerin açık olup olmadığını anlamak için yapılan bir işlemdir..Şansın arttığı doğru ama ufak yapışıklık varsa onu açıyor..Sorun başkaysa bunun için bir tedavi yöntemi değil film..
herkesi öpüyorum...hepinize kolay gelsin