- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
Mavi denizcim bol şans sana canim.:Saruboceq:bende 5 temmuz sinavina girmiştim.a.silk yardim-100hihoyyyt trafik-96 hihoyyytmotor-98 hihoyyytçok kolay geçti yaniiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.üstelik eşim bana hediye olsun diye gidip tanidik sürücü kursuna kaydettirmiş şehir dişinda(NASIL BİR HEDİYE ANLAYIŞIYSA.BURDA VARKENNNN......) 1 saat yol! Eeee tabiki kursa gidemedim ama evde çok çaliştim.a.ssana tavsiyem geçmiş sinav sorularina da bak.(MUTLAKA)ÇÜNKÜ HEP AYNI SORULAR SORULUYOR GİBİ.AMA BİZDE MANTIK SORULARI DA VARDI.ONLAR ZORDU ATTIM TUTTURMUŞUMMM....heyacan yapma,çünkü bildiklerini de unutursun.direksiyon sinav tarihleri hiç belli olmuyor.bizim 9 ağustostu.hepsini geçtim ilk seferde.:teytey::dance:bu hafta ehliyet için gidip dosyalarimi alicam falan filannnn......
sagol cnm valla iyice aydınlattın beni tatlım peki bu sınavlar genellde aynı tip soru oluyor fazla degişmiyor diyorlar dogru sanırım trafik hocasıda korkma stres yapma bana dedi zor sınav dgl dedi.inş geçerim cnm iyi puanlar almışsın vay be tebrik ederim darısı başıma en sonki sınav sorularını yazdırdım onları cvplıyorum şimdi zaten ama motoru pek kapmamışım galiba biraz incelemem lazım tekrar.direksiyon dersinide ilk olarak 30 agustosda verecekler 3 kere falan alacam ders gerisini eşimden alacam.sagol cnm cesaret verdin bana.