Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasemink zeyden tebrikler tekrar kızlar. Çok sevindim bu güzel haberlere. Karabiberim kız 3 ay ne çabuk oldu maşallah. Daha dün bizimle birlikte hamişliğe uğraşıyordun:))...Kız menzil gülü mezun mu oldun kız? Kepli fotoğraf görüyorum ben. Tebrikler eğer öyleyse. Bugün tebrik günü, herkesi tebrik ediyorum. Hamişliğe uğraşanları da tebrik ediyorum, uğraştıkları için.
Hadi söz verelim. Bebişlerimiz olduğunda inşallah hiç dövmeyeceğiz, hep sevgiyle yetiştireceğiz, terbiyelerini anlatarak ve anlayışla vereceğiz.
Ben söz veriyorum inşallah.
Menzil gülü tebrik ederim senide eşinide.....a.s.a.s.:dance:
Evet sekerim mezun olduk esimle birlikte.
Canim zaten cocuk dovulur mu, o masum birseyden haberi olmayan varliklara el kaldiranlar ya cok cahiller yada kizdiklari baska seylerin hincini minicik oz yavrularindan aliyorlar. Bende soz veriyorum insallah hic incitmeyecegim.
Bu arada nesemesecim sen nerelerdesin msn ini hic acmiyorsun, kiz kaciyormusun bendenfisfisfis
memnun oldum canım (menzil gülü)bebeğin olcak anladığım kadarı ile.allah kucağına sağ salim almak nasip etsin inşallah.benimde 2 tane çocuğum var. 8 yaşında oğlum mehmet furkan ve 5 yaşında kızım züleyha kızımın adını menzildeki dedesi koydu.yurtdışındamı oturuyorsun.görüşmek üzere kendine bebeğine iyi bak.seydam himmet etsin.
Ayy Allahmi soyletti canim yok daha bebisim ama hamile kalmaya calisiyorum bu 7. ayimiz olucak. Dualarinda benide unutma canim. Ayy ne guzel demek seydamiz koydu ismini kizinin. Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.
Evet Texastayim. Gectigimiz mayis ayinda Turkiyedeydik, Seydamizdan tovbe almakta nasip oldu cok sukur. Yurtdisindan gelmenin boylede bir guzelligi var.
Baki Selam...
Yasemink zeyden tebrikler tekrar kızlar. Çok sevindim bu güzel haberlere. Karabiberim kız 3 ay ne çabuk oldu maşallah. Daha dün bizimle birlikte hamişliğe uğraşıyordun:))...Kız menzil gülü mezun mu oldun kız? Kepli fotoğraf görüyorum ben. Tebrikler eğer öyleyse. Bugün tebrik günü, herkesi tebrik ediyorum. Hamişliğe uğraşanları da tebrik ediyorum, uğraştıkları için.
Hadi söz verelim. Bebişlerimiz olduğunda inşallah hiç dövmeyeceğiz, hep sevgiyle yetiştireceğiz, terbiyelerini anlatarak ve anlayışla vereceğiz.
Ben söz veriyorum inşallah.
slm menzil gülü cnm bu menzil falan bahsediyorsunuzn nedir anlamadım ben bide seydamızdan tövbe almakta nasip oldu falan.nasıl biri bu seyda anlamdım valla.azıcık merak ettim.cnm inş.kısa zmanda sanada nasip eder bebiş.hepimize aynı zmanda.
yasemincim korkma kız bak bebişin içinde allah kolaylıgını verir.bizlere duanı eksik etme.cnm allah senden de razı olsun..kendine iyi bak
cnm ne güzel haberler bugün.tebrik ederim bizde bu aralar birileri çıkıp hamiş haberi versede keyfimiz yerine gelse sevinsek azıcık diyorduk sıkıntı çökmüştü bir çogumuza geçen haftalarda.allah kucagınada almayı nasip etsin.kaydirigubbakcemile2
kızlar hepinize iyi akşamlar...Karabiber valla daha dün gibi hamile olduğunu söylediğin ne çabuk geçiyor zaman bebeğin 3 aylık olmuş..Allah sağ salim doğmasını nasip etsin inşallah...
menzil gülü seni ve eşini tebrik ederim canım..Hadi bakalım sıra bebekte inşallah gfazla bekletmez..
mavideniz,yasemink,neşe sizlerde iyisiniz umarım..Benım 2-- günüm kaldı ama sanırım bu ayda boşa geçti..Sağlık olsun diyorum artık..Allahım bu ayda nasip etmedi..