2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

valla pericim ne yapsam acaba açık arttırmaya çıkardım merak edenler gelsın özele anlatak ama bedava olmaz nasıl olsa çok merak edıliyorsunn
9788.jpg
yeğenlerrrr
nasılımmmm
9803.jpg

9845.jpg
arkamdaki babaannem :)))))))))))))
9870.jpg

Son düzenleme:
erenimize öaşallah..:nazar:yiğenlerede maşallahh.:nazar:..o yüzünü kapatan hatun kim ...çorumlumu yoksaa:roflol:a.s:sm_cool:kız gel yemeyükk göster kendinii....cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoooksengözlerimebaksanab

kız nıe kendıne hakaret ediyonn ..milletı kandırıyor bu valla nedar ınce uzun zayıf bir hatun kocasının kıskançlığından koymuyorr:))))))))

anlatın bakem gece kuşlarııiii her akşam ben yuattıktan sonra tıngırdıyonuz bu akşam burdayım bahhhh

vallaha ben size soylemistim degil mi ? kiz kardesimle kusum diye baristk cok suku kaza gecirmis merdivenlerden dusmus msn den konusuyoruz su an arabistanda :)

benimki uyuyorr canımcım ama gündüzden birkaç resim ekliyeyimm..

w800.png

Son düzenleme:
ne yazayım anacımm..bulaşıkları makineye yerleştireceğimm siz takılın biraz sonra gelirimm..çorumlu ben gelmeden resim koyma haaa...falla karışmam....

maşallahh doğu paşayaaa..çok tatlı çıkmışşş...pericim sevindim canımmm ..kardeşin egeçmiş olsun inşallah onemlı bişiciği yokturr..ne arıyor arabıstan kardeşin loooo

X