2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

teknologcum çoraplarını yerim ben dogukanın

teşekürler caımm ela hanımada alalım...çepadan aldık..kıss onlar çıngırak şeklindee oyuncak ayağa geçiyo çorap değil aslında:)) ama bugün pek ilgi gördüler çepada:))yaşlı teyzenin birde yasıkk görmüyordu heraldee dediki annesine bak bebeğe yanlış çorap giydirmiş
ayrı ayrı renklerya:)):roflol::dance:kaydirigubbakcemile3

valla bende anlamadım teknologcum bende kendi kendime sordum bendemi var acaba diye

bende istiyorummm çoraplardan

çok tatlılar hepsi maşallahh teknologcum çok güzel çoraplar hoşşlarına gidiomu gidiosa bende alıcam....

ne güzeldi resimlerimizz neden yasaklandı ki ya:))

sanırım sistem yavaşlatıyorr ondan olabilirr...çoraplarla bizimki nin ilgisini çok çekti ama göbeğini doğrultup şimdilikk ulaşamıyor:)) ama ben ayaklarını kukla gibi oynatıyorumm çok hoşuna gidiyorr...biri çıngırak birinide ses çıkarıyorr..zaten ucu bişeyy 14.90 ytl..

bende oğluşuma bugün çıngıraklı çoraplardan aldım bayağı gezdik bulabilmek için ama sonunda deydi.çok hoşuna gitti özellikle ses çıkartana bayılıyor.

güle güle kullanın canımm...bizimkilerdenmi?? birde mothercare da vardo sonra gördüm onları bunları aldıktan sonraa ..onlar daha güzeldi..ama aldık artık...

teknolog canım sizinkilerin aynısından tıpkısının aynısı.a merak ettim şimdi senin dediklerini.

bebeklerinize renkli balonlar alin .. mavi sari ve yesil renkler daha ilgi cekiciymis.patlatamayacaklari sekilde sisirin ve ipe baglayip uzanabilecegi bir yere asin.gelisiminde yararliymis die okudum.benimki bayilio balonlara.

bizde bu arada anneannemizin aldigi takimimizla bir resmimizi koyalim.

ben de oğluma çoraplardan aldım.çıngıraklı ve sesli bayıldı.kendi henüz değemiyor ama ayaklarını vurup ses çıkarınca katıla katıla gülüyor.bence alın çok güzel.

ay hilmissss
benim oglana da almis kuzenim boyle bir takim
sapkasneredeyse ayni..cok gulmustum ege giyince aga gibi :))
heheee koca adamlar ya..
resim cekince koyarim bende

canım çok dökülüyordu şekilsiz bir şekilde ve gece memeyle ağzına giriyordu..zaten kesilecekti...bende sıfırladım...uzar yakında..ben çok uzatacağım için yaza kadar uzasın diyee hemende kesi verdimm..öreceğim uzatıp:))) anne saçınında kesilmesi gerekiyordu zaten böyle iyi oldu...çocuklar bile garipsedi ama..olsunn yinede yakışıklı benim tosuncuk:))

hiden canım yolculukl nasl geçti...pamuğun sıkıntı çıkardımı...memlekete dönmek nasıl bir duygu..nasıl geçiyorr**

çok güzel hilmiyecim kıyafetleriniz güle güle giysin inşallah efe ağa:)))

benım oğluşumun patılerını çalmışARR SİZİ GİDİLERR BİDE ÜZERLERINDEN PRİM YAPIYORLARR..:))))))))
[/url]
[/url]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…