2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

senace maşallahh kızışına neler yapmışsın öyle gözmüz gönlümüz doydu maşallahhh..allah nazarlardan saklasın anasına babasına bağışlasınn...

arzucum daha öncede söylemiştim saçlar süper olmuşş renk çok güzel..yakışıklı kaana ve ela hanımada maşallahh..nasıl uyku düzenini ayarlaya bildinmii..banyo nasıl gidiyor**

yok canım ya bayram telaşından ayarlıyamadım uyku düzeni iyice şaştı geziyoruz ya şimdi gene çıkıyoruz.saçımın üstünü biraz fazla açmış salak kuaför rengi bakır

APLALARIM TEYSELERİMM..TEKRARDAN BAYRAMINIZI KUTLAR ELLERİNİZDEN ÖPERİMM...ANNEM SAÇLARIMA KIYDI KELOĞLAN YAPTI BAKIN BAKALIM HALA YAKIŞIKLIMIYIM..NEYSE KÖKÜ BENDE ZATEN ANNEMDE ANA SAÇIM GİTSİN YAZA KADAR UZASIN ÇOK UZATACAKMIŞŞ..OYÜZDEN DÖKÜLÜYOKEN ŞİMDİDEN KELLEŞTİRDİ BENİİ..UMARIM BEĞENİRSİNİZ.............

w756.png

Son düzenleme:
ayyy nasil kiydin saclarina,benimkinin olmadigi icin kesemedim....ama hala yakisikli dogukanimiz...

canım dökülüyor memesine ve ağzına yapışıyorr..birde ben doğukan için demiştim s açlarını uzatacağım diyee..yaza kadar beklersemm zaten dökülüyurr ozman kel kalcaktı yazın ben şimdiden kestireyimm..hem ağzına yüzüne gelmez hemde yaaza kadar uzatırımm..diye kestimm..arkalarda tiftik oluyor yatmaktann böle rahat edeceğizz..bakalım inşallah kafasını üşütmeyizz..

anam gitmiş saçlar kıyamam güzel olmuş ama:)bende diyorum kestireyim die ama babamız istemioo kime sölersem kestirme dio bayılıolar kuzumun saçlarına şampuan reklamında oynatcam ben onu:)))

canım eninde sonunda ana saçları sıfıra vuruluyorr..bn geç kalmadan hallettim yazın keltoş oğlumla çok gezerizz..kşın çıkılmıyor çıkılsada şapka varr takılıyorr..oyüzden kökten kurtuldukk...ama ben çok uzatacağım inşallah doğukanın saçlarını ..bağlamalık olsun istiyorumm..metalciler gibi..bakalım kısmett..

ana saci illa kesilmesi gerekiyor mu,kesilmese olur mu ki....iyi etmisin kesmekle ama...
bende uzatmak istiyom biraz...

yav hatunlar biraz siteden uzak kaldım neler yapmışsınız.:1shok: ben eksik kalırmıyım şimdi deniyorum :dilcikar:

bende yapamadım m canımm onuu..arkadaşlarda nasıl olduğunu sölemediler dahaa..bekliyos bakalimm...

ayyy şiştim valla yapamadım.ya yokmu tarif edecek bi gönüllü nasıl aşağı kaydediyosunuz resmi?

X