2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Hoşbuldum
teşekkür ederim.sizlerle olmak çok güzel.sizlere ve bebişlerinize sevgiler.kocaman öpüyorummm

sonunda 15-20 dkka da olsa onu oyalayabilecek bir şey buldum :))

babişkoyla pazar yürüyüşüne giderken

otururken dünyanın en mutlu bebeğiyiz ...

maaşallah hidenisko çok tatlı oğluşun allah nazarlardan saklasın.

hiden maşallah ege bey yürütece biniyormu artık valla biz daha doğru dürüst oturamıyoruz bile afferim ona...

maşallah ege bebege hakikaten pamuk gibi:ecrin_bebek: adam olmuş yürütece biniyorsırnaşık şey

hiden maşallah ege bey yürütece biniyormu artık valla biz daha doğru dürüst oturamıyoruz bile afferim ona...

maşallah ege bebege hakikaten pamuk gibi:ecrin_bebek: adam olmuş yürütece biniyorsırnaşık şey

sağolun kızlarrr

ege çok fena walla
elinden gelse kalkıp yürücek :ecrin_bebek:
yeter ki yatmasın paşa
:asigim:

yürütec te işin eğlence kısmı bastırmıyoruz
sadece 10 dkka eglensin maksat

maşallah hidencim çok şeker oğlun

ayyyy duygu$$ chook tatli yha 41 kere masallahhh.. bende yürütec alsam mi artik? binebiliolarsa alayim yani oglumun bi yeri sismesin DD

YERİM SENİN BAYRAMLIĞINI KOCA ADAM.

ÇOK TATLI OLMUŞ ALLAH BAĞIŞLASIN...
BENiM KIZIMDA ÇOK FENA OLDU ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA HiÇ DURMUYOR, KONUŞMAYA ÇALIŞIYOR :)

:teytey::asigim:aşkito efeye maşallahh..benim oğlanıda geçmiş sanırsam..biz daha 4.5 aylık olmadık ama 8.100 67.5 tam 4 aylık 4 günlük değerleri..seninkide tombik maşallah....adam olmuşta kravat ta takıyorr yarabbi ne günlere kaldık...Maşallahhhh

siz benim lidyami hic gormemistiniz degil mi...

inanamadım o ne kadar güzel bir mavi gözlerr tütütütüttü kırkbinkere maşallahhh........göstermedinki görelim kuzucukkk maşallah lidyaya daa....gördük gözümüz gönlümüz açıldı..iyikide gördükk..a.sa.s.:dance:

Son düzenleme:

tesekkurler canim...minik prensesler ve prenslerimizin uzun omurleri ve acik bahti olsun insallah

oyyy oyy oyyyy yerim ben onun yatışlarını ne güsel yatıyo o öleee...hımm..üstündeki badi mothercare nden dimii bisdede var aynısından...

allahım ya poposunun bezine bakmamış kravatını takmış yerim ben onu aşkitocum hidenisko ve shpirt ısırın benim yerime tontiklerinizi sizinkilere de maşallahhhhhhŞenizŞeniz

cok dikkatlisin canim. evet cok pratik ve guzel oluyorlar...bol bol aldim ve cok memnunum...bu arada yorumlarin icin tesekkurler...evet gozler mavi, benimkiler de oyle, belki degismez...masallah tum bebislere

bebişler çokk şeker. bayramlıklar da çok şık her geçen gün daha tatlı oluyorlar, maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…