2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

offff olmadı yaaaa çok büyük çıkıyo sayfa kaymışşş

Son düzenleme:
dsc00029ds8.jpg

......................................................

Son düzenleme:
ayyyy canım benimmm çok tatlı yaa bayılıyorum böyle irin kızlara allah yüzünden gülücükleri eksik etmesinn:nazar:a.s.

Son düzenleme:
Bu arada tüm bebişlere maşallah diyorummm... hepsi o kadar tatlı ki... Allah hiçbirinin yüzünden gülücükleri eksik etmesin ve hepsini sevdiklerine bağışlasın...

Ghaneli aminnnn canımmm.. çok sağol... o kadar çok ihtiyacımız var ki duaya..

maşallah ghaneli ve meral çok tatlı bebişleriniz allah hepsini korusun....

ayyy kızlar yaa bu bebişlerin hepsi maymun maymun kurban olurum onları yaradana
allah olmayan herkeze nasip etsin bu güzellikleri
allahım dert keder vermesin yavrularımızı bize bağışlasın
meralcim merak etme canım inan hep aklımızdasın dualarımız seninle ve bebişinlee

maşallah gamzecim çok tatlı olmuş emirin allah nazarlardan saklasın cnm...saçlar dökülüo demi bizimde çok dökülüo kel kalcklar hgerhalde/COLOR]

maşallah bebeklerınıze çok tatlılar

meralcım dualarımız snınle ve bebegınle canım

kıs gamze ne güzel bir albüm olmuş oğluşumu görünce birden şaşırdım ama süper fikirr albüm fikri tebrik ederimm..

gümüşhaneli bebişine maşallahh kız oyuncak filan kavrıyo maşallah ne kadarlık oldu bizimki tutuyo ama farkında değil daha tuttuğunun birde beşiğe kendimi tırmandı öle korkuluklarına..maşallah hareketlenmiş...

meralcimm senin ilk koyduğun resim aynı benim oğlan bu kadar olurr..lenn oğlum nerelere gittin dedim:)) maşallah kızışına allah yardımcın olsun..sapasağlam olur tez zamanda inşallah..

askito cum corumlu cadim kizlar ben resim eklemeyi ogrenmek icin canla basla calisirken sizin dun yazdiklarinizi gormemisim,simdik becerebildim bi de baktim dunden koyulmus ogluusumun fotosu

kizlar benim melegim bir erkek yaaaaaaaaaa.ben mevlut yapmistim mevlut takimini giyince kiz gibi oldu teyzeleri herkes kiz saniyo,irkek irkek

maşallah he valla şapkalı filann görünce talip bilem olmuştuk...pardon ...ama çok şeker maşallahh...elini emiyor bu biizimkide emiyordu ilk başlarda bıraktı...şimdi dişler sürüyor sanırım..elini kemiriyor parmak değilde kaşımaya çalışıyor sanırım..sürekli salyalar sular akıyor ağızdan..a.s.

tesekkur ederim tegnolog cum, sapkasi biraz kizi andiriyo evt herkes kiza benzetiyor sizinde zannetmeniz normal,pesi kiz olcak diye umitliyim:KK70::KK70::KK70::KK70:.benim bebek te parmagini emiyordu surekli onunla uyuyup onunla uyaniyordu,doktora sordum bisey olmaz biraktirmak icin ugrasma dedimti sadece ilerdi damak one dogru buyur ve dislek olur,parmagida digerine gore ince olur dedi,biraktim biraz baktim olacak gibi degil sabah uyaniyor aglamak yok ben uyuyorum tabi sapirtilarina uyaniyordum,acikinca direk parmak agizda,emzik tutmaya basladik simdi biraz unuttu,bir haftadir da butun eli agzinda bakalim ne zaman birakacak dedigin gibi damaklar kasiniyor sanirim,

masallah hepsi cok tatli bebislerin .. denizcim seninki hala favorim ..kizim olunca sana vericem :KK66:

meralcim kizini görünce hem cok duygulandim hemde cok sevindim .. resim koydugun icin tsk..
allah onu senden ayirmasin insallah..

maral 76 ne tatlı masallah yerım ben onu annesı.dualarımız senınle canım

masallah hepsi cok tatli bebislerin .. denizcim seninki hala favorim ..kizim olunca sana vericem :KK66:

meralcim kizini görünce hem cok duygulandim hemde cok sevindim .. resim koydugun icin tsk..
allah onu senden ayirmasin insallah..

saol hilmiyecim efe beyde çok tatlı maşallah tam tosuncuk olmuş allah nazarlardan saklasın kızın olunca seve seve alırız kaydirigubbakcemile2

X