2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

çok şeker olmuşlar maşallah hidencim ve çorumlucum allah nazarlardan saklasın bebişlerinizi ve tüm bebişleri...

ayy allahım nazarım deyecek valla korkuyorum kızz ne o saclar her gördügümde kızını soruyorum ama gercekten ilkez yenidogan bir bebegin bu kadar saclı oldugunu görüyorum o yüzden şaşkınım birazcık cok tatlı maşllah annesi allah nazarlardan korusun kızını:1closedeyes:

masallah ne tatlı bır kızın var corumlu Allah nazardan esırgesın

Allah razi olsun kizlar, sagolun sizin yavrularinizda cok tatli masallah nazar degmesin hic birine insallah

kız adasu sen dileme toka almıştın ya onları çorumlunun mervesine ver baksana tam tokalık maaşallah hepsine de ne tatlı bebişlerimiz oldu yaw az merak etmiyoduk az merakla beklemedik ama değdi kaydirigubbakcemile5

kızlar maşallah bebişlerinize.
Allah nazarlardan saklasın...
bu arada biz bugün gece yola çıkıyoruz.alanyaya gidiyoruz.burda hava berbat,biraz ısınalımda gelelim.
1haftada olsa sizleri özleyeem kızlar...
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın annişler...
öpüyorum hepinizi...

çorumlu maşallah fıstıgın ne güzel saçlar falan yakıyor uzun maşallah,benim kız erkek gibi saçları kısa

sagol canım iyi yolculuklar

bebişlere maşallah kızlar bende oğluşumun resmini koymak istiyorum ama nasıl konacağını bilmiyorum bana yardım edermisiniz bende oğluşumun resmini koyayım...........

cnm bu adrese gir gözatttan resmini seç host it de sonra forum 1 dekini kopyala buraya yapıştır... umarım yardımcı olabilmişimdir...ayerbacım sanada ii yolculuklar cnmm bizim yerimize gezzz bizde 10 ekimde izmire gidicezz bir an önce geçsede gitsek hayırlısıyla çok özledimm memleketimi 1 seneyi geçti gitmeyeli...

kiz ezgibo sen kac yasindaydin anacum bebek gibisin masallah zayifsinda
keske bende sen gibi olabilsem
masallah ogluna pek guzelmis nazar degmesin ikinize de emiiiiii

Maşalla ezgibocum çok tatli çikmişsiniz allah nazarlardan korusun sizi..kiz çorumlu sneinkilerde çok tatluu..ama o oğlanin burnunu ne etininz kizz yasik çocuğaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…