2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

genciza .çorumlu.teknolog çok şeker maşallah bebklerınız allah nazarlardan saklasınn..ayy ya birzamanlar göbişlerımız eklerdık buraya şimdi bebekler büyüdü bilemmm..alevcım çok güzel olmuş siten ellerıne sağlıkk

gencıza masallah bebegın cok toplu Allah nazardan esırgesın canım

ben bu bebislere baaakkkk bakkkkk doyamiorum yhaa.. allah nazarlardan saklasin ..

cok güzel canim benim ..

bizim pa$aninda var sitesi :) gecen ay yapmistim
http://yavruaslanefe.blogcu.com/
bakin bakem [:1hug:/B]

çok duygulu olmuş ellerinize ve yüreğinize sağlık...anne olmayan sanırımm o duyguyu hissedmiyor..sevgiyle büyütün efe nizi...a.s.

kızlar maşallah bebişlere.Allah nazarlardan saklasın...

u2rem site süper olmuş canım benim.kızınında maşallahı var.çok tatlı.Allahım esirgesin,nazarlardan korusun...

aşkito seninde yazıları okuyabildim ancak resimlern gözükmedi nedense.gözlerim doldu birdenbire.çok güzel çok duygusal yazmışsın...seninde oğluşunu Allah nazarlardan saklasın canımcım...

çok güzel olmuş hilmiyecim siten ellerine sağlık

saolun kizlar .. siteye yeni fotolarda ekledim bakmak isterseniz ..

arzu elacim cikmamis canim foton

askitoo yerım ben o efe beyı maşallahhh çok tatluuu allah sizlere bağışlasın onuuuu...yavrummm yaaa

anam efe bey ve zeynep duru hanimefendi pek tatlilar maşallah...
bu arada alevcim ellerinizi cektiginiz resme bayildim cooook gusel

hilmiyecem biz efecikle ayni gun dogmusuz yahuuuu

u2rem,aşkito maşallah bebişlerinize allah esirgesin.aşkito kız oturtuyormusun küçük degilmi gerçi senin oglan maşallah kocaman olmuş

ay ay ay maşallah canım ya,Allah nazarlardan saklasın...
yavrum nasılda biliyo valla bakmış poz vermiş hep.yerim ben onu annesi...

ege beye binlerce maşallahh ..annesi ısırabilirmiyimm..koluncazz azcıkk:)))

Selam kızlar Maşallah bebişler büyümüş ve çok tatlı olmuş her biri
Ben bayadır uğrayamadım 1 aylık uzuuun bir tatil yaptık oğluşumla denizle tanıştırdım Kayra beyi 2 aylıkken alışsın şimdiden dimi :)))
Sizlerde iyisiniz inşallah özlemişim yazmayı yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…