2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Ecrinim çok şekersin kuzum ya maşallah sana kara üzüm gözlerine nazar değmesin,
Durumda pek bi şirin her zmanki gibim güzelliği üzerinde, bi maşallahta sana..

off teknomi işin çok zor o zaman canımlmaz: memeden kesmeyi ne zaman düşünüyosun:ecrin_bebek:

canım bana kalsa hemen ama birazda kıyamıyorumm..kaynanamlar en az 2 yaşına kadar diyorlar ama snaırım bir iki aya kalmaz kescxem gibi..

teknom erende bıraktı emzıği sadece benı emıyor bıde hastanedeydeyeken su dışınd ahiçnirşey yemedı ıçmedı hep göğsumde göğüslerım çok acıdı şuku reve geldıkde yıyor bişilerrr ama halım haap memeler gıdıyor eldennn acık care bulmam lazım bıraktırmak ıstemıyorum çünki mama falan içmiyor gece yatarken

çaresi zor şeker ben hepsind eyaşadım.bir süreden sonra hep memeden ayrılmıyorlarr batuhanıda o yüzde kesmiştim..zaten 1 yaştan sonra fazla yararaı olacağını sanmıyorum sütünn.yemek yemelerini bile etkiliyor sanki..

bak merak ettim şimdi açıyorum konuyu valla ne oldu kuu ama çok özel söyliyemeyeğin çok gizli bişeyse anlarım:icecream:

yook özel değil kıskanıyo kızcağazını nazardan korkuyo ne dediysem ikna edemedim kafamçokkarıştı

buyrunus yogurtlu ege :))

bu arada bebişlere maşallaahh
teknomun ve benim tembeller dışında hepsi yürüdü sanırım

maşallah oğluşa yürümedi amaa kendi kendien yiyorr:)) evet canım daha beimkide yürümüuorr maaleseff....ben 10 yalık yürümüşüm babasıda annesine benzemiş diye dalga geçiyor babası gibi tembel demiyordaa:))

nasılsın nerelerdesin girmiyorsun merak ettim..

saçları uzamış çok tatlı olmuşş bende dayana bilirsem kestirmiyceemmm uzatacağımmmkaydirigubbakcemile2

yalnız değilsiniz.. benim zilli de yürümedi daha. kızlardan bi Selin kaldı galiba.. yaramazlık yapmaktan yürümeye fırsat bulamıyo tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…