2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

fikret kağanın doğumgünü kutlu olsun enancım nice mutlu senelere inşallah a.s.

enancım maşallah oğluşuna yeni yaşı kutlu olsun

arzu çok talılar ya bayıldım resimlere teknonun dediği gibi ende burun yapısını benzettimmm...

arzu evet çok benziyolar.
hatta kızım bunlar ikizmi diye sordu bana :))

bakarmısınız çok hoşuma gitti o yüzden atıyorum benziyorlarmı aynı yaştalar:)))))

zemuszemusharika olmusss bu resimleri böle koymann.
bitim yhaaa
ela prenses kizmasin ama prens kaan daha sevimliiizemuszemus

allah uzun ömürler versin canim ..
ben benzetemedim:ecrin_bebek:

o zamanlar masan yeni ve cizilmesin diye örtü kullaniyosun.
simdi salmissin cayir mevlam kayira :roflol:

kağan ne tatlı gülmüş cnm..

arzu benziyolar ikisi de senin gibi cılız uzun ve güzeeelll

Enancım sizin de doğumgününüz kutlu olsun.. Birlikte nice mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah...

Arzucum çok tatlı iki resim de... Ben de benzettim biraz. Kardeş oldukları belli bence..

sagolun kızlar evet burun yapıları benziyor aynı benimki:kedi:
hilmiş örtüyemi baktın kuu heemen:roflol:
febicim kaanın öyle olduguna bakma kız o iriydi eloş gibi cılız degildi 12,5 falandı kilosu boyu çok uzundu 90cm falandı
ikimizmi zannetmiş hilal senin cimcimenkaydirigubbakcemile3

maşallah kuzuşaa..meme emiyormuyud..valla benimki almıyorr fırlatıyorr..güya beni rahat bıraksın diye alıştırmıştımm..ağzına zorla veriyorum eliyle tuttuğu gibi fırlatıyorrr:gitme:hep mememde yapışık sanki sabaha kadarrr:sinifsinif:

ilk doğduğunda göğsümde uyuyordu. emzikle kurtulmuştum. şimdide görürse istiyor. görmezse istemiyor.

elçinede maaşallah çok tatlı olmuş cadı.elbiseleride yakıyor yani :)
duruyu emziğe 5. aydan sonra alıştırdım çok rahat oluyor emzikle uyuyor dalınca atıyo zaten.

valla ne güzel kız gelinim başladı biizmkide emmeyi bıraktı emziği atıyorr çokk zor oluyor devamlı memede sol göğsüm devamlı yaralı emerken çiğerimi söküyorlar sanki meme emerken iyyidi süt bitince ağzına veriyordum uyuyordu şimdi gece bile memem ağzınd aöle uyuyoruz acuk çıksa mızırdanıyorr meme istiyorr..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…