2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

hay masallah yaf kocaman oldu essek sipalari.. insallah okula gittiklerindede hala burda paylasim icinde oluruzz ..

maaşallah pamuk oğlana gerçekten uzun saç çok yakışmış kestirme annesi biraz daha uzat :)
aşkito doğru diyosun kızz efe tam abi oldu yapın bi kardeş lülülülülülü resimlerdede tam abi havalarında :smiley-cool:

meralcim yürüyen kadar yürümeyende var bi selin kalmadı fıstık üzülme:1hug:

askito biizmde arkadaşın oğlu bizden 4 ay küçük ama doğukan ın yanında o abi gibi kalıyor canımm...Valla seninkinin Maşallahı varr..Maşallah oğluşaa..:nazar:

aman yarabbim hepsinede kocaman maşallah
kocaman oldu artık temmuz bebişleri
çoook tatlılar bende simgenin fotosunu koymak istiyorum en kısa zamanda inşallah
yürümekten bahsetmişsiniz kızlar simgede yürüyemiyor daha malesef:1no2:
öpüyorum hepiniziŞenizŞeniz

lady hoşgeldin canım..benimkide yürümüyorr biraz tembeller demekki..
nasılsın nasıl gidiyorr..simge hanımcık nasıl....özletmeyin kendinizi..sevgiler canımm

masallah kuzulara ay buraya bayadır gelmiodum geyiğe dalmısım hepsi birbirinden tatlı nazar değmesinn bir ara eklerim benim sıpamıda şimdi ağlkıo çıkmam lazımm byee

kızlar merhaba
bebişler züpper yaaaa,çok yakışıklılar çok güzeller.Yiyim kıtıy kıtıy!...:)
buda benim bal böcüüüm Erdem

Son düzenleme:
askito biizmde arkadaşın oğlu bizden 4 ay küçük ama doğukan ın yanında o abi gibi kalıyor canımm...Valla seninkinin Maşallahı varr..Maşallah oğluşaa..:nazar:

:roflol::roflol:dogukan öyleyse ela yeni dogmuş gibi kalır o zaman:roflol::roflol::roflol:

ela kaanı ısırdı:roflol:senağlama

ama öncesinde yaşananlar elada kendine göre haklı:roflol:

eloş kaanı ısırmışş:)))))kıyamam..ama evet bişey yaptıysa artık kendini savunmuş kuzumm..birde kot şortuna bittim sölimm bayıldımm yanüüü...birde kız günd ekaç kere üst değiştiriyor sıpalarrCADIARZU

sevdemer bayadır girmiyordun maaşallah oğluşuna çok tatlı annesi kocaman olmuş :nazar:

eloşun bende kotlu olan resme bayıldım yerim onu yaa çok tatlı olmuş bandıda çok yakışmış iyi durduruyor valla duru tokaları çıkartıyor saçlarını kopara kopara illa bonus kafa gezeceksırnaşık şey

Ay arzu ne güzel çocukların var ya maşallah, birde hastalanmasalar ..
Neyse bunada şükür canım rabbim dermansız dert vermesin,

sagolun teyzoşlar
teknocum çok anam çok bide şimdide kusuyorya sürekli üst degiştiriyorum
ayşegül canım bandanayı oda durdurmuyor eli niye saçta zannediyon ıkarmadan yakaladım tam:)))
çigdemim sagolasın amin canm

arzu yatağın üzerindeki foto çok güzel cnm ne güzel bakmış ikisi de kesin bastır bence.. bi de ela o inciyi çıkartıp ağzına atmıyo mu??

erdem ve elçine de maaş.. elçin de yürümüş ne güzel biz hala sürünmekteyiz..

X