2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

herkesin işi var bu aralar topic sessiz canımcım... alınganlık yapma litfenn ama:)) sefiyoz senii çoookk mucksssssssssss

ne biliim benim yazdığım şeyler ortada sap gibi duruyo üzerinden atlanıp devam edilmiş gibi hiçkimsemi görmüyorr yada sadece benmi görüyorum yazdığım şeyi :uhm:
ne iise saat çok geç olmuş zaten çok yorgunum gittim ben öptüm bye

elvancım çıtır arkadaşım ben yoğundum canım atlamış olabilirimdee..küsme kız valla ben küscem hem benim küsmem zor barışmam daha zor oluyor bahh sülemedi dimeee..:umursamaz:kendi adıma üzür dilerim kızzz..falla dövebilirimde sağım solum belli olma zbenmümm.Çok üzgünüm çoook

:nazar:maaşallah :nazar:melekleriniz cok tatlı kızlar allah bagıslasın :1hug:

çok sagol canım Şeniz
görsev canikom ecenin arkadan fotosuna bittim yalnız bacaklar falan tam ısırmalık duruyor:asigim:

sağol teyzesi eloş kadar hızlı yürüyemiyoz henüz penguen gibiyiz arada yapışıyo bacaklarına o benle beraber yere yapışıyo sürünüyos beraber yerlerde

tekno, enan, kreft, cress, genciza, arzu hepinizin geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim bayanlar atladığım varsa nolur darılmasın hepiniz çok seviyorum ve çok öpüyorum...

görsev ecenaz çok tatlı maşallahh... kabakulaklı halini görünce çok kötü oldum. maalesef hasta bebek görmeye dayanamıyorum çok kötü oluyorum. hemen gözlerim doluyor. ama anladığım kadarıyla atlattı kabakulağı. inşallah tamamen iyileşir. yürümesine de bayıldım. bacaklar tam ısırmalık...

ne biliim benim yazdığım şeyler ortada sap gibi duruyo üzerinden atlanıp devam edilmiş gibi hiçkimsemi görmüyorr yada sadece benmi görüyorum yazdığım şeyi :uhm:
ne iise saat çok geç olmuş zaten çok yorgunum gittim ben öptüm bye

enancım bazen bende de oluyor öyle şeyler. günaydın diyorum kimse cevap yazmıyor ama alınmıyorum. çünkü bazen ben de vaktim olmadığı için çok direkt konuya dalıyorum bodoslama. biz bir aile gibi olduk artık. o yüzden darılmaca gücenmece yapmayalım nolur. eğer alındığımız bişeyler de olursa direkt söyleyelim ki yanlış anlaşılmalar olmasın. bazen çok basit şeylerden kalp kırılabiliyor. halbuki hiç dikkate alınacak bişey olmuyor ama yanlış anlama nedeniyle oluyor işte...

görsev ecenaz çok tatlı maşallahh... kabakulaklı halini görünce çok kötü oldum. maalesef hasta bebek görmeye dayanamıyorum çok kötü oluyorum. hemen gözlerim doluyor. ama anladığım kadarıyla atlattı kabakulağı. inşallah tamamen iyileşir. yürümesine de bayıldım. bacaklar tam ısırmalık...

iyileşti meral teyzesi zorlanmadan atlattı şükür
hepimizin melekleri çok tatlı :nazar: böyle böyle büyüyecekler işallah

bakarmısınız çok hoşuma gitti o yüzden atıyorum benziyorlarmı aynı yaştalar:)))))

çok güzel resimler arzucum yaa harika valla bunların ikisini aynı sayfaya ekleyip bastır şekerim.benziyorlar evet ama çok fazla değil.

evet pek benzem,yorlar burun yapıları filan benziyor yinedee çok güzel bir kare olmuş maşallah iki sıpayada..:nazar:

görs cnm çok geçmiş olsun son bir hafta giremedim ben gelene kadar iyileşmiş kızın..

eloş da çok tatlı prenses pastası da süper..

şekerim tanıdım tanımazmıyımdaaa..
alıntı yapınca fotoları görebildim o sebepten yanüüüüü

X