2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Semra'nın kızını pazartesi günü canlı canlı gördüm... çok tatlı gerçekten. maviş maviş

semracım bugün Nehir Mina'nın doğumgünü.. Allah ona sizlerle birlikte mutlu, sağlıklı, uzun bir ömür verir inşallah...

ayyy bu nerenin balı böyle maaşşaaaaallllaaaaah süphanallah... tek maviş merve dilmiş nehir mina da varmış :) bu zamana kadar niye göstermedin aşkolsun bayıldım nehir minaya..

maşalah diyelim 1 yaş bebişlerinee mutlu seneler olsunn hepsinee :))) opuyorumnanaktan

semras canım ya maşallahkızına çok şeker gerçekten Allah bağışlasın doğum gunu utlu olsunnn fıstıkınnn..
bak bvak temmuzun en yaramaz böcuku kaan galıbaaaa maşalalhona çok tatlıııı

allahımnerelere girmiş bakarmısınızz sarı fare seni...senin gibi fareye kurban olurum ben

vaalla ne fare ne fare kaşla göz arası neler hallediyoo. :bbo: yanımdaydı mutfaktaa bi baktım kayboldu girmiş buraya velet bi ileri bi geri gidip duruyo oyun yaptı bana dönerken tosladı kafayıda öyle çıktıı kaydirigubbakcemile3

semras kızın çok tatlı maşallah canım
sarı fareyede maşallah
efe paşayada anam hepsi sarı bu oglanların:)))

semras kızın çok tatlı Allah bağışlasın
kağan ve efeyede maşallah, hatta efenin annesi olacak askitoyada maşallah kaydirigubbakcemile2 ne güzel çıkmışsınız öyle.
hepsi birbirinden tatlı ama ben şu Yusufa hastayım. maşallah büyüdükçe bayağı bi değişti kerata.
Fatma öp yusufu benim için.

eloş yine uçuyor abi peşinden şaşa kalmışş..yerim ben onları sıpalar maşallahh....

ayyy burayı melekler basmışşşşş..
ALLAHIM NE GÜZEL YARATMIŞ YA hepsini maşallah maşallah......
yusuf cidden çok şeker olmuş maşallah...
enan hakkat ya ne muzur birşey faree onada maşallah...
oyyy eloşuma bak bee kim tutar artık onu....kaanda yakışıklı yaramaz..onlarada maşallah..
ALLAHIM BAĞIŞLASIN HEPSıNı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…