2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

AŞKıTOMM EFEYı unutmuşum zaten geyikte yazdım ama buradanda yazayım kocaman abi oldu yaa valla maşallahhh..sizde çok şekersiniz

sağolunn teyzeleriii. a.s.
valla nasıl büyüüler dimi yaa ben bişey anlamadımm maşallah:nazar: yavrularımızaa kocaaman abi-abla oldularrr.

kağan efe yusuf eloş çok tatlısınız yaaa maaş. canlar..:nazar:

kreeft hazırlıklar tam gaz belli güzel bi parti olucak sositososito

tekno cum ellerine saglik, cok begendim...a.s.
herkeze cok tesekkur ederiz...
bugun bizim dogum gunumuz,aksam evimizi susledik, yusuf uyurken..sabah uyandi sasirdi susuleri gorunce aaayyy aaayyy diyo..yeni birsey gorunce oyle der..o da cok sevindi..kutlamamiz hafta sonu iki gun devam edicek..
fotolarla gosteririm sizlere...
bu arada kagan,efe, ela cok guzel cikmislar..mincirdim yanaklarindan...

nice mutlu yıllara olsun yufuscuğaa ..ne demek uzaktasınız buda burdan hediyemiz olsunn..elimizden gelen budur şekerr..senind eşimdiden elelrine sağlık süper olcak emi,nimm...

kız birde şu resimçerçevesi süper bişeymiş bayıldımm...valla türkiyede olsan nerden aldın diye sorcam ama yakında deilsinn sölesendee olmazzzzemuszemus

masallah kuzucuklara hepsi birbirinden tatlııı allah nazalardan korosun hepsiniii

maşallah japonuna ama kollar bacaklar iyi kız zayıf zayıf diyonn maşallah..boyuda uzun evet bizimkinden bile uzun sanırım siizn 78 80 arası varr...birde sen niye sıkıyorsunki anası belli babası belli kuzunun..sen sıfır beden baba zayıff normal yani..

yemek konusunda anne babadan birine benzer çocuktaa..eşinde send eyemekte nasılsınız??

maşalllah kreftcim kuzunaa nice mutlu yıllaraaa. opuyorumnanaktan

happy_birthday_10-728921.gif

deniz senin oğlanında maşalahhı var bak teknoda da demişş katılıyorum canımm. yerimseniben

saol teknom ama şimdi zayıfladı orda hasta deildi ama bunada sükürr

kızlar herkese çok teşekkürler
güzel dilekleriniz için ben çok sık giermiyorum foruma ama
hepinizin bebişleri gördüm çok şekerler çok tatlılar
hayırlı evlat olurlar inşallah hepsi :)
meralcim selininde doğum günü kutlu olsun
bende çok merak ediyorum selini eklersen resimleri görürüm inşallah
en son hastanede doğduğu gün görmüştüm misafirliğe gelmiştik hani nehirle size:)
pordon selin bebeğe hoşgeldine :)

kızlar herkese çok teşekkürler
güzel dilekleriniz için ben çok sık giermiyorum foruma ama
hepinizin bebişleri gördüm çok şekerler çok tatlılar
hayırlı evlat olurlar inşallah hepsi :)
meralcim selininde doğum günü kutlu olsun
bende çok merak ediyorum selini eklersen resimleri görürüm inşallah
en son hastanede doğduğu gün görmüştüm misafirliğe gelmiştik hani nehirle size:)
pordon selin bebeğe hoşgeldine :)

sağol canımcım... evet ne güzeldi di mi... ikimiz de şaşkın şaşkındık... ve şişşşşş koca göbişliydik... nasıl da geçti 1 yıl. gerçi benim için çooook uzun, yorucu ve yıpratıcı oldu ama kızım iyi olsun herşeye değer...

canım pazar günü doğumgünü partisi var. artık orda çekildiğimiz resimleri eklerim kısmetse. evde bilgisayarı hala kurmadık. buraya da eklemek yasak makinadan...

X