2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

maşallah bütün böcükleree :nazar:

16159214.jpg

senin böcüğede maaşallah canım :nazar:
niye küstürdün çocuğu kuu gıcıkk :eek:klava:

kağana naptın annesi küsmüş öle artık herşeyden anlıyorlar yaa..maşallah tontişee..
bu arada saçlarını naptın kuu serinlesin diyee yıkadınmıı kuzuşu..yürüyormu ayaktamı duruyorrr..??ne çok sordum hihi:))

evet hilmiş öyle oldudelikafadulden
tekno neresi bil bakemmnaniknaniknaniknanikaltınpark kuu:icecream:

durumada maşallah kuzumm
kagan büyümüşte küsermiymiş sıpa eloşda sinirlenince yoluyor saçımı başımı sinir oluyor bagırıyorum o zamanda dudak büküp aglıyor :)))

bu sıpaların özel bir ilgisi var heraldee saç çekmeye hepsi yanı demekki..
valla gezgincisiniz kuzum ne diyimm..ben gençlik parkımı diye düşünmüştümm..

annaneye gitceğimiz gün çekmiştim babayı beklerkene huysuzlandı uykusu geldi ağladı çok uyutmadım bende çıkıcaz evden diye ykadım yüzünü gözünüü yasladım kapıyaa oyalansın diyede foto makinesini çıkardım hiç ilgilenmedi küstü banaa. :umursamaz: odayada sokamadım içeri girince çıldırıyor anlıyo artık gezmekten felan babası arabayı getirene kadar çıldırdı almadı babası diye kapıda bekledi vallaa bu şekildee kaydirigubbakcemile3
saç çekme olayı ne kelimee dövüyo valla bizimki resmenn ıhh ıhh yapıyo bide gülermisin kızarmısınn :eek:lmaz:

durumada maşallah kuzumm
kagan büyümüşte küsermiymiş sıpa eloşda sinirlenince yoluyor saçımı başımı sinir oluyor bagırıyorum o zamanda dudak büküp aglıyor :)))

aynen bizimkinede hiç bağıramıyosunn o daha çok başlıyor bağırmaya ağlamayaa birde vuruyoo ıhh ıhh yapıyoo. hayırdan yapmadan anlarlarmış birde bu aylarda hiç umuru değil bizimkinin valla ne yapıyosa aynen devamm çok yaramazlar bunlar yavss kafamçokkarıştınasıl başa çıkıcaz bilmemm

Kızlar tüm bebeklere maşallah,
Fotolara bakarken içim gitti, hepsini mıncıkladım resmen,
Allaha emanet olsunlar, 1 yaşına girdikler nasılda belli, simaları değişmiş, bebeklikten bir adım uzaklaşmışlar çocukluğa doğru yol alıyorlar, rabbim hepsine sağlıklı , mutlu ömürler versin...

kızlar selam bizim 10 ayda çıktı azı dişi ikincisi bugun yarın çıkacak 10 tane dişimiz var yani
:) 15 temmuzda yaşında kuzum

masallah size canim, simdiden dogum gununuz kutlu olsun..
cigdemcim , dedigin gibi yyuz ifadeleri artik degisti, cocuk simasina..masallah hepsine..
elcin ,tam prenses edasi var..
kaan ve ela ikilisi ne masallah,onlarda buyuduiki kardes , simdi arkadaslar ne guzel...
duru fistigimizi optum..masallah..
kagan da kkusmus, bunlarin hepsi ayni..sırnaşık şey

kaana eloşa duruya kağan a maşallah
hepsi birbirinden tatlı ve afacan yaa
bebişlerimizin hepsinin bir arada olduğunu düşünüyorumda, sanırım savaş çıkardı yaf :))

kaaana eloşa,elçine,fikret kağana maşalalh yavrularım çok tatlı çıkmuş maşalalhhh hepsıneee özledım vallaaaaa yokken yaaa

semracım ne kadar güzel bi kızın var allah bağışlasın maaşallah süphanallah diyeyim anasınamı çekmiş acep:nazar:

semra çok güzel kuzun maşallah allah nazarlardan saklasın iyi insanlarla karşılaştırsın şansıda bahtıda açık olsun...sağlıklı mutlu huzurlu ömürler olsun inşallahh.

X