2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

maşallah duruşko çok tatlıçıkmış..
nasılda bakmış :)) kız oldugu belliiii

buda benim tontonnnn paşammm

Yakışıklı pamuk oğluşumda gelmiş,
Bisikletini sevsinler senin, duygu acaip boy atmış maşallahç...

yaa ayşegüll sen boşver doğukanı ben ben alam senın oğlanı vazgeceçemmm hepsındennn vereliniortak maşalalh fıstıkıma çok tatlııı alah nazarlardan korusunnn..
duyguş ne güzel bısıkletınız var sisin öylee acukta bıze gönderın paşam bınsın maşalah pamukuma çok tatlı yıneeeeee

duygu hakkaten tonton paşa olmuş bu kuu iyi beslemişsin kollar bacaklar tam ısırmalık kıvamda :)
yürümeden bisiklet sürmeye başlamış maaşallah pamuğa sırnaşık şey:nazar:

pamuşuma maşallahh.sırlaıyorr biisklete biniyorrr duygu sen bununn motosikletini hazırla kuzummm yakında isterrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

Yakışıklı pamuk oğluşumda gelmiş,
Bisikletini sevsinler senin, duygu acaip boy atmış maşallahç...

evet bu aralar uzadı
ama hala yaşıtlarından kısa sıpa kaydirigubbakcemile3

yaa ayşegüll sen boşver doğukanı ben ben alam senın oğlanı vazgeceçemmm hepsındennn vereliniortak maşalalh fıstıkıma çok tatlııı alah nazarlardan korusunnn..
duyguş ne güzel bısıkletınız var sisin öylee acukta bıze gönderın paşam bınsın maşalah pamukuma çok tatlı yıneeeeee

paşama göndermez miyim be
ona mercedesler yakışır fahroşummmm opuyorumnanaktan

tonton paşa bisiklete ne çabuk binmiş.. maaş..

başka çaremiz kalmadı oyalanmıyor paşazade
ev egenin eşyalarıyla doldu

duygu hakkaten tonton paşa olmuş bu kuu iyi beslemişsin kollar bacaklar tam ısırmalık kıvamda :)
yürümeden bisiklet sürmeye başlamış maaşallah pamuğa sırnaşık şey:nazar:

:nazar: :nazar:artık ben beslemiyorum
beyefendi yiyeceklerine kendi karar veriyor
bende ne isterse yediriyorum
ondan böyle oldu
bana kalsa sağlıklı beslensin diye aç bırakırdım çocugu :roflol:
pamuşuma maşallahh.sırlaıyorr biisklete biniyorrr duygu sen bununn motosikletini hazırla kuzummm yakında isterrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

sorma teknom
babası akülü araba alacaktı zor engel oldum
dedim 15 yaşında toyotadan ona da bir jip almak zorunda kalırıs wallaa diyekaydirigubbakcemile2

saol duyguŞum yolla hemen mercedesımızı hıÇ. Gerı demeyızz.:sm_cool::dance: .kızz akulu araba alınızmı daha :roflol::roflol:
benım oĞlan eltımınkıne bınıyor ama daha kullanamazlarr 2 yaŞından sonra belkıı rahat rahat ÖĞrenırlerrr..

Kız ayŞegÜl dsende sıbel gÖrdunn dİye alıntı yapıyorrsun demıı senı gıdıı senı ben korktuĞum lafı etmemm kuu ama kızın Çok tatlıııııı:))))

Son düzenleme:
:roflol: allah seni emi fesat karı valla hiç aklıma gelmemişti sırnaşık şey
sağol bitanem kızlarımızın hepsi güzel oğluşlarımızında hepsi çok yakışıklı maaşallah hepsine.burası yalan rüzgarını geçti kuu aşk,kıskançlık,entrika kim kiminle belli değil:roflol::roflol:

sağol bitanem kızlarımızın hepsi güzel oğluşlarımızında hepsi çok yakışıklı maaşallah hepsine.burası yalan rüzgarını geçti kuu aşk,kıskançlık,entrika kim kiminle belli değil:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3

uleynnnnnn arkamdan konuşmayınn uyuslarrrrrrrrrr... fahroşum sen yeterki karar ver gülümmm firar etmiş kaynana gibi bi sağa bi sola sende yoruluyosun bacımmm anlıyorum senii yanee:roflol::roflol:

:eek:lmaz: :roflol::roflol:

uleynnnnnn arkamdan konuşmayınn uyuslarrrrrrrrrr... fahroşum sen yeterki karar ver gülümmm firar etmiş kaynana gibi bi sağa bi sola sende yoruluyosun bacımmm anlıyorum senii yanee:roflol::roflol:

he valla bı karar veremedımm nedemyım kızlarını hepsı çok şekerrr dolanıp duruyorummmmm:))) opuyorumnanaktan :sm_cool: :roflol:

foto makınamız bozuk cep telle bu sabah çektımmm oğluşumlaa uykudan kalkar kalkmazzz işçileri teftişe gitiikkk zemuszemus
URL=http://img192.imageshack.us/i/erennnnnnn.jpg/]
erennnnnnn.jpg
[/URL]

Son düzenleme:
X