Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ayşegüll sen boşver doğukanı ben ben alam senın oğlanı vazgeceçemmm hepsındennn vereliniortak maşalalh fıstıkıma çok tatlııı alah nazarlardan korusunnn..
Yakışıklı pamuk oğluşumda gelmiş,
Bisikletini sevsinler senin, duygu acaip boy atmış maşallahç...
yaa ayşegüll sen boşver doğukanı ben ben alam senın oğlanı vazgeceçemmm hepsındennn vereliniortak maşalalh fıstıkıma çok tatlııı alah nazarlardan korusunnn..
duyguş ne güzel bısıkletınız var sisin öylee acukta bıze gönderın paşam bınsın maşalah pamukuma çok tatlı yıneeeeee
tonton paşa bisiklete ne çabuk binmiş.. maaş..
duygu hakkaten tonton paşa olmuş bu kuu iyi beslemişsin kollar bacaklar tam ısırmalık kıvamda :)
yürümeden bisiklet sürmeye başlamış maaşallah pamuğa sırnaşık şey
pamuşuma maşallahh.sırlaıyorr biisklete biniyorrr duygu sen bununn motosikletini hazırla kuzummm yakında isterrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
sorma teknom
babası akülü araba alacaktı zor engel oldum
dedim 15 yaşında toyotadan ona da bir jip almak zorunda kalırıs wallaa diyekaydirigubbakcemile2
:roflol: allah seni emi fesat karı valla hiç aklıma gelmemişti sırnaşık şey
sağol bitanem kızlarımızın hepsi güzel oğluşlarımızında hepsi çok yakışıklı maaşallah hepsine.burası yalan rüzgarını geçti kuu aşk,kıskançlık,entrika kim kiminle belli değil:roflol::roflol:
:roflol: allah seni emi fesat karı valla hiç aklıma gelmemişti sırnaşık şey
sağol bitanem kızlarımızın hepsi güzel oğluşlarımızında hepsi çok yakışıklı maaşallah hepsine.burası yalan rüzgarını geçti kuu aşk,kıskançlık,entrika kim kiminle belli değil:roflol::roflol:
uleynnnnnn arkamdan konuşmayınn uyuslarrrrrrrrrr... fahroşum sen yeterki karar ver gülümmm firar etmiş kaynana gibi bi sağa bi sola sende yoruluyosun bacımmm anlıyorum senii yanee:roflol::roflol: