2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

saolun dattuklar.

febicim bir iki kere denedi canim ama kizinca birakiyo. kaldirmayi düsünmüyorum . böyle alissin.
yoksa gittigim her yerde zorluk cekerim.

hilmiş maaşallah efeye kızz çok tatlı olmuş tulumuda süper yakışmış.o boyuyla yürüyünce ne tatlı oluyodur şimdi.:nazar:
iyi devirmiyo maaşallah valla duru olsa siler süpürür heryeri ben kızınca bana bakıp gülüyor şirinlik yapıyor yine bildiğini okuyor zilli:)

saolun dattuklar.

febicim bir iki kere denedi canim ama kizinca birakiyo. kaldirmayi düsünmüyorum . böyle alissin.
yoksa gittigim her yerde zorluk cekerim.

maşşaallah iyi tutuyor valla cicilerini bizde bişey kalmamıştı abimiz hiç dinlemezdi valla kaşla göz arasında yapardı.neler kırdı neler kağanda öle hiç tınlamıyor ellemeye devam ediyo kaldırıyorum bende yavaş yavaş cicilerimi kendine zarar vermesin diyee (hoş pek bişey kalmadı ya abisinden )yerimseniben

selam kızlar uzun süredir giremiyorum bi bakim dedim ama bizim geyik topiği kapalı.
hayırdır neden kapalı??
nasılsınız bu arada.

merveyee,efeyee,, gelınıımm ireme maşalahh çok tatlıı hepsıı yavrucuklarım benımm bebnnım laah nazarlardankorusunnnnnnnnnn

hilalcım canım topic kapalı değill temızlık yapıldı yınee o nedenle abonelıklerınden sılı
nmışıtırr tekrarr abonee olman gerekıytor tatlımmm lıjnkı vereyım buredan ben sahaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...k-muhabbeti-buyrun-kizlar-14.html#post7272360

ay yaaaa çok tatlılar maşalllaaahhh :nazar:

bu arada efe solladı herkesi
tembel diyordu anası bideeeeeeee :roflol:

irem,n gözlerine bittim
annesine cekmiş güzelligiii

efeyi yeni gördüm sıpaaaa yürüyüşe bak sennn:))))maşallah eloşda niyetli özlem teyzesi gördü çitlembikimi:)))))
iremde çok tatlı aynı anası maşallah kendine benzetmişsin siboş:)))

teşekkür ederim kızlar..aslında ben babasına benzetiyorum iremi babasıda çekik ve renkli gözlü sanırım kız olduğu için bana benzetiyolar

bencede irem sana hiiiiç benzemiyor babasına benziyor demek.çok tatlı yerim ben onu cimcimekaydirigubbakcemile2

allahım bebişlere baaak allah övmüşte yaratmış hepsini çok tatlılar maşallah :nazar:
biz de erdemi berbere götürdük bi kaç gün önce ilk kez resim çekince eklerim,ay bi garip oldu sanki iki yaşında çocuk gibi birden büyüdü gibi geldi gözüme

irem de duru da analarına benziyolar ikisi de çirkiiiiiinnnnnnnnnnn laelaelaelaelae

X