2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

kız fahroş oğlunun iki tel saçı var horoz gibi kaldırmışsınnnkaydirigubbakcemile3
yerşm ben o saruluğunu yüz hatları çek güzel sıpanınn.
dediğin gibi ve dediğim gibi maşallah boyu uzunn sıpanın.
doğukan boydan dolayı kilolu görünüyor şeker yoksa sneinnkinin maşallahı varr....

Son düzenleme:
kıs fahroş
naptın çocuğun saçını :))

:roflol::roflol::roflol:
ya napım arabada terledı bende kurularkennn öle yapıverdım çok komık gldıı sonra şipşakladımmm:))))))))

teknooo sen oğlumun saçlarını seneye gör şimdi dalge geçç bakalımmm anasu gıbı olursaa tabı babasına çekersee seyrek seyrekk kalırrr dabuuu:))) sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:
ya napım arabada terledı bende kurularkennn öle yapıverdım çok komık gldıı sonra şipşakladımmm:))))))))

teknooo sen oğlumun saçlarını seneye gör şimdi dalge geçç bakalımmm anasu gıbı olursaa tabı babasına çekersee seyrek seyrekk kalırrr dabuuu:))) sırnaşık şey

o termi anacum nasıl terlemiş sikkat et terleyen çocuk çabuk hastalanıyorr canımm

o termi anacum nasıl terlemiş sikkat et terleyen çocuk çabuk hastalanıyorr canımm

evet canımm ter allahtannn sadece başı terlıyorrr..vücüdu terlemıyorrr yoksa işimiz çok zor olurduuu... uyudu bandırmaya gıderkennn sonra uyandıı işte o halde kuruladıkk ta geçtii valla yoksamm ne işim olur çocuğun saçını dıkecemmm:)))))

eren,elçin,erdem ve deniz kuşu elaya kocaman maaşallah hepsini yanaklarından öpüyorum:nazar:

aman yarabbim maşallah temmuz bebişlerine
ne kadarda büyüdüler artık
tek tek isim yazmıyorum vaktim yok hepsinede maşallah
çoooook tatlılar
eskisi gibi çok giremiyorum artık
çok yoğunum
kızlar artık ara sıra yazarım idare edin taşınana kadaryerimseniben

berat2751.jpg
[/URL][/IMG]

berat2721.jpg
[/URL][/IMG]

berat2761.jpg
[/URL][/IMG]

berat2701.jpg
[/URL][/IMG]

bizde haftasonu sahile gittik,dunde yurumeye basladik artik tamamen...:dance::lepi:

butun prens ve prensesleri optum masallah hepsine....

cimcime elaa masallah sana güzel fistikkkkkk

yusufta delikanli olmus annesi hayirlisi olsun bakalim ..masallah

maaşallah yusufa gerçekten delikanlı olmuş.:nazar:
kız çok karartma çocuğu haa ne güzel pamuk gibi bayılıyorum beyaz tene.duru esmer tenli anasına çekmiş:smiley-cool:

maşallah yusufcuğaaa denizi çoks evmiş yakışıklı paşammmmmm....

ayşegül damadında çok beyaz kız resimlerde öle çıkmıyor ama cidden beyazz..çiğdem gördü aa bu beyazmış resimlerde esmer çıkıyor dedi valla bembeyeaz:))

ay maşallahh ya
hepsi çok tatlı
yalnız yusuf cok buyumus bayadır görmüyorduk kuzuyuu
bu arada ege kumlara basmıyor napcam ben yhaaaa

X