olsunnnn erkek kiz fark yapmaz benim için :1rolleyes:
hayirrrr Doguyu ben alacam kendime sen baskasini bul pleaselaelaelaelaelaesırnaşık şey
bende öyle dedim tatlım, senin başını doğuyla balııcaz dedim, sen yanlış anlamışsın heralde galiba sanırsam :roflol:
açlıktan diil Doğucuğa çarpıldın sen belli :))
benimle ewlenirmisnnnnnnn annnesiii oglunu bana wirinmmiiii :asigim::asigim:
:roflol: önce tekno sana Doğuyu verecek, soona bi tane Durucuktan yapacaksınız, tekno babaanne olacak, ohhhoooooo uzun iş yaf :roflol: :roflol:
ollsunnnn istiyorum ben o yakisikliyii delikafadulden bana wersede ben büyütsemmm hem büyütürüm hem ewlenirimm
niye uzun olsun yawww ben beklerimm teknoda bekleyiwersinnn ne warmiss -tatlicadiarzu-sırnaşık şey
selamlar herkese
buda benim böcüğüm arkadaşlar. hemde 2. böcüğüm 2003 doğumlu birtane daha böcüğüm var. gamyoncuiremsu
Fikret Kağan
birde bana imzanın nasıl eklendiğini söylebilirmisiniz. beceremedim birtürlü :1no2:
fikret kaan çok tatlı maşallah
albüme koymuştum
[/B]ARTİST SEN BİİZM OĞLANAMI TALİP OLDUNN YAZAMADIMM BAKMAMAIŞTIMM..KIZZ NASIL VEREM BEN SANA BİRAZ KÜÇÇÜK.....AMA PROFİLDEKİ RESİM SENSEN OLABİLİRRRdelikafaduldendelikafadulden[/color][/size]
selamlar herkese
buda benim böcüğüm arkadaşlar. hemde 2. böcüğüm 2003 doğumlu birtane daha böcüğüm var. gamyoncuiremsu
Fikret Kağan
birde bana imzanın nasıl eklendiğini söylebilirmisiniz. beceremedim birtürlü :1no2: