2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

olsunnnn erkek kiz fark yapmaz benim için :1rolleyes:
hayirrrr Doguyu ben alacam kendime sen baskasini bul pleaselaelaelaelaelaesırnaşık şey

bende öyle dedim tatlım, senin başını doğuyla balııcaz dedim, sen yanlış anlamışsın heralde galiba sanırsam :roflol:

maşallah Egeye, alttan tek dişide görünmüş ama nie ağlıyo bu annesi ya

masallah egeye cok guzel neden ağladı annesii üzdünmü oğlumuzu hıı:)

egemi yerim ben yakışıklı pamuğum benim.

elama maşallah bandana kadar şapkada yakışmış cimcimeme yerim ben onları ya hammm yaparım.

selamlar herkese

buda benim böcüğüm arkadaşlar. hemde 2. böcüğüm 2003 doğumlu birtane daha böcüğüm var. gamyoncuiremsu

Fikret Kağan 30 Temmuz 2008

Çağan 1 Ekim 2003

a.s.

Son düzenleme:
işte bizz geldik teyzoşları

ahanda eşşek gözlü :))

benimle ewlenirmisnnnnnnn annnesiii oglunu bana wirinmmiiii :asigim::asigim:

:roflol: önce tekno sana Doğuyu verecek, soona bi tane Durucuktan yapacaksınız, tekno babaanne olacak, ohhhoooooo uzun iş yaf :roflol: :roflol:

şu şebege bakın kendüleri eylül bebegi emmeedelikafadulden

ollsunnnn istiyorum ben o yakisikliyii delikafadulden bana wersede ben büyütsemmm hem büyütürüm hem ewlenirimm
niye uzun olsun yawww ben beklerimm teknoda bekleyiwersinnn ne warmiss -tatlicadiarzu-sırnaşık şey

fikret kaan çok tatlı maşallah

TEK TEK CEVAP YAZACAKTIM BAKTIM YETİŞEMEYECEĞİMMM...

HERKESİN KUZUSU MAŞALLAH ÇOK TATLI...

ARZU KAAN IM ELOŞUMM YERİM BEN ONLARI ŞEBEKLİK YAPMIŞ KAAN YERİM BEN ONUNN KIVRIK KİPRİKLERİNİ...PEMBE ÇITIR BARBİMİDE YERİMMM KİPRİK GÜZLELERİ BUNLARR

SARI OĞLUŞUM HER ZMANKİ GİBİ ŞEKER BAL KAYMAKK MAŞALLAHH...EVET SÜPER UZUN BOYUU RESİMLERDE BİLE FARKEDİLİYORR....

KİPRİK GÜZELİMM YUMUŞ YUMUŞŞ ELLERİNİ YERİM BEN ONUNN..ANNESİ NAZAR BONCUĞU TAK KUZUMAA....DUASINI EKSİK ETMEE...

ARTİST SEN BİİZM OĞLANAMI TALİP OLDUNN YAZAMADIMM BAKMAMAIŞTIMM..KIZZ NASIL VEREM BEN SANA BİRAZ KÜÇÇÜK.....AMA PROFİLDEKİ RESİM SENSEN OLABİLİRRRdelikafaduldendelikafadulden

YANİ GELEN BEBEĞİMİZZ ÇOK YAKIŞIKLI ANNESİİ..NE KADARLIK BEBEĞİNN....2003 LÜ OLANIDA KOY İKİSNİN RESMİNİDE KOY KUZUCUKLARINN..ALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ UZUN ÖMÜLER VERSİN YAVRULARINIZAA

SİMGE BİR ÇITIRIMIZDA O GÜLER YÜZLÜ YAVRUMM..MAŞALLAH SANADA...YESİN ANNEN SENİN TOTONUU:sm_cool:

GELELİM BENİM PAMUŞ OĞLUMA ANNESİ ALATMA DİYECEM KUZUYU AMA DEVAMLI AĞLIYOR PAMUK ŞEKER YERİM BEN ONUU ...HİÇ ALĞLATMASIN ALLAHIM ONUU...BAHTI ŞANSI AÇIK OLSUNN..GÜZEL İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN İNŞALLAHH.....a.s.:1hug:

ARTİST SEN BİİZM OĞLANAMI TALİP OLDUNN YAZAMADIMM BAKMAMAIŞTIMM..KIZZ NASIL VEREM BEN SANA BİRAZ KÜÇÇÜK.....AMA PROFİLDEKİ RESİM SENSEN OLABİLİRRRdelikafaduldendelikafadulden[/color][/size]
[/B]

Allahin emri peygamberin kawliyle talibim ablacim :jeyyar: anam kaynanayada bakin arastirmamida yapmis :roflol: Alllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhh ne zaman almaya geleyimmmm delikafaduldendelikafadulden sözlesmesiz olmaz ama :roflol:

ay hepsı çok tatluu bunlarınnn adlarınız yazmadım kusura bakmayınnn maşallahh yaa ne tatlı hepsıııdee.. enan canım sen bu topiğe yenı geldın galıba hoşgeldın aramısaaaa aslında eskı üyesın ama neden keşfetmedın bizi şekerr... maşallah oğluşlarınaada çok tatlularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…