2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

masallah bebişlere hepsi çok tatlı nazar değmesinn..

Tüm bebişlere malşallah hepsi birbirinden tatlı allah hepsini nazarlardan korusun.

tşkler kızlarrr..
oyy oyy ne tatlııı bu duru hanımm elbiselerıde pek yakuşmuşş malaşşahhhh

:roflol: önce tekno sana Doğuyu verecek, soona bi tane Durucuktan yapacaksınız, tekno babaanne olacak, ohhhoooooo uzun iş yaf :roflol: :roflol:

ollsunnnn istiyorum ben o yakisikliyii delikafadulden bana wersede ben büyütsemmm hem büyütürüm hem ewlenirimm
niye uzun olsun yawww ben beklerimm teknoda bekleyiwersinnn ne warmiss -tatlicadiarzu-sırnaşık şey

kıs arzu allah seni neetmesin emi :))
yüzü kapalı ya hayatta aklıma gelmio kaan olduğu.

ollsunnnn istiyorum ben o yakisikliyii delikafadulden bana wersede ben büyütsemmm hem büyütürüm hem ewlenirimm
niye uzun olsun yawww ben beklerimm teknoda bekleyiwersinnn ne warmiss -tatlicadiarzu-sırnaşık şey

Türkan Şoray misali diosun yani :roflol:

Türkan Şoray misali diosun yani :roflol:

ewetttt -tatlicadiarzu-sırnaşık şey

canim senin yawrunun resimlerini bulamadim
sayfa sayfa seninkini aradim
eklemiyorsun sanirim yoksa
benmi bulamadim kafamçokkarıştı

mani gibi oldu yaa delikafadulden

ya bu kknın temmuz bebekleri ne yaa hepside birbirinden tatlı maşallah hepsine....
eloşumu da ıssırdımm
m

maşallah eloşa ne kadar tatlı çıkmış
abiylede benziyolar valla
maşallah ikisinede
ewetttt -tatlicadiarzu-sırnaşık şey

canim senin yawrunun resimlerini bulamadim
sayfa sayfa seninkini aradim
eklemiyorsun sanirim yoksa
benmi bulamadim kafamçokkarıştı

mani gibi oldu yaa delikafadulden
var canım sen bulamamışsın eklerim yine emmeeeee benimkiler kız :roflol: gerçi erkekte olsa farkyapmazdı senin başını, teknoda verirse eğer Doğuyla bağlııcaz :roflol:

maşallah eloşa ne kadar tatlı çıkmış
abiylede benziyolar valla
maşallah ikisinede

var canım sen bulamamışsın eklerim yine emmeeeee benimkiler kız :roflol: gerçi erkekte olsa farkyapmazdı senin başını, teknoda verirse eğer Doğuyla bağlııcaz :roflol:

olsunnnn erkek kiz fark yapmaz benim için :1rolleyes:
hayirrrr Doguyu ben alacam kendime sen baskasini bul pleaselaelaelaelaelaesırnaşık şey

X