2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Tüm Temmuz bebişlerini kocaman kokulu kokulu öpüyorum.:1hug:

Eylulasya hoşgeldin canım.a.s.

hoşbulduk ekleyeceğim ama nasıl ekleneceğini henüz çözemedim.hani sitede yeniyim ya yardım edermisiniz:eek:

tekrar h.g. eda.
bende eylül asya diye görünce nicki biri senin adın diğeri kızının adıdır diye düşünmüştüm yanılmışım :)

ImageShack® - Image Hosting burayı tıkla çıkan ekrandan browseyi tıkla. pcden resmi seç.
alttaki ölçülerden 800*600 ü seç start upload yazan yeri tıkla
bekle resim yüklenince yeni bi sayfa açılacak. orda yüklediğin resmi küçük göreceksin. o resmin üzerine tıkla yeni bi sayfa açılacak. sol tarafta forum yazan bi yer olacak. orayı kopyala ve buraya yapıştır.
resim yüklenmiş olacak :KK66:
ben ilk öğrenirken çok uğraşmıştım, hadi sıra sende :)))
bekliyoruz eylül asyanın resimlerini

ImageShack® - Image Hosting burayı tıkla çıkan ekrandan browseyi tıkla. pcden resmi seç.
alttaki ölçülerden 800*600 ü seç start upload yazan yeri tıkla
bekle resim yüklenince yeni bi sayfa açılacak. orda yüklediğin resmi küçük göreceksin. o resmin üzerine tıkla yeni bi sayfa açılacak. sol tarafta forum yazan bi yer olacak. orayı kopyala ve buraya yapıştır.
resim yüklenmiş olacak :KK66:
ben ilk öğrenirken çok uğraşmıştım, hadi sıra sende :)))
bekliyoruz eylül asyanın resimlerini[/QUOT

Son düzenleme:
canım forum yazan yeri tıkla kopyala olacak inş.
birde yazdığın mesajların altında edıt yazan yer var ya orayı tıklayıp mesajlarını düzeltebilirsin.

oyyy çok tatlıymış maşallah
canım büyük olduysa 800*600 seçtiğin yerden 640*480 seçerek tekrar dene.
800 iyi oluyodu ama senin resmin boyutumu büyük geldiki aceba ?

ay hepsı çok tatluu bunlarınnn adlarınız yazmadım kusura bakmayınnn maşallahh yaa ne tatlı hepsıııdee.. enan canım sen bu topiğe yenı geldın galıba hoşgeldın aramısaaaa aslında eskı üyesın ama neden keşfetmedın bizi şekerr... maşallah oğluşlarınaada çok tatlularrr

selamlar herkese çok teşekkür diyorum valla bende anlayamadım nasıl daha önce keşfedemediğimi :eek:
fazla karıştırmamışım zamanında demekki
ev tadilatı yaptırıyoruz yakında taşınıcam onunla ilgili bölümden başladım yavaş yavaş diğer bölümlere kayıyorum. kaydirigubbakcemile3

maşallah annesi eylül asya çok tatlı.kırkbırbucukkere maşallah allah nazarlardan korusun.:nazar:

X