2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ay maşalah beişlere çok tatlıı hepsii ..denızcım egenın yenı stılı çok tarz olmuşşş yakuşmuş kuzumaaa

masallah duruya cok şekerr crestcim çok şeker masallahh hepsine..

turkuvaz yakisiklim benim :roflol:

ayy denizzzzzzzzzzzzz kesme bidaa oglumun sacinii
git kendi sacini kess uyuss
ne güzel saclari vardi caponumunn..

bu arada kocaman olmus yaa masallahhh.. kiloda almiss

kaydirigubbakcemilekızlar napayım cok terlio rahatsız edioyo cocuğu ondan kestiriyorum kız olsa toplarım ama erkek olunca olmuo yoksa bende cok seviyorum saçlarını ama gerci uzadı bile daha ne kadar oldu kestrieli tmm bidaha belki kestirmemm:))lülülülülülü

masallah doğuya çok şeker masallahhh

MaŞallah kuzuna Çok bÜyÜmÜŞ bayadır koymamaıŞtınn....allah sana baĞıŞlasınn..

kıurmızılar prensi hg doğu paşa
ve annesi teknom:teytey::dance::dance::teytey:

gezncizamın fıstığinaa mavesın kuzusunaa,,doğu paşama maşallah hepisi çok tatluuuuu

maves maşallah oğlun çok tatlıymış.

doğu paşam benim hoş geldin ömercik gib olmuş burda yerim ben seni.teknom sende hoş gedin canım çok güzel sein burda görmek sensiz giresi gelmiyordu vallahi.öptüm seni ve doğu paşamı.

güzel gözlü durumuz pek şirin yine ..

doğuya kırmızı çooook yakışıyo annesi hep kırmızı giydir bu oğlana tanıyamadım walla o kadar yakışmış.. sen de hoş geldin tekno son duyduğuma göre banlanmıştın sanırım ..

maeves kızın ne şeker canım maaşallah hepsine :nazar::nazar::nazar:

maves maşallah oğlun çok tatlıymış.

doğu paşam benim hoş geldin ömercik gib olmuş burda yerim ben seni.teknom sende hoş gedin canım çok güzel sein burda görmek sensiz giresi gelmiyordu vallahi.öptüm seni ve doğu paşamı.

aşkolsun benim prensesimi oğlanamı benzettin:KK43: bütün bebişlere maaşallah hepsi çook tatlı yaaa.. tekno valla benim kız çok fena oynar dün 1 yaşındaki kuzenini çok fena yoldu acuk haşin bi kızkaydirigubbakcemile

masallah maavescim çok şeker kızın doğuda pek yakısıklı kırmızılarda cmıs kuzuyu teknom hosgeldşn cnmmm özledik seniii

X