2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

canımmmm ne tatlı çıkmış yine bu şebekkkk...
maşallah ................

ana benim diğer srı kuzu gelmişş yerim senin kulaklarını....annesi sen arkasına yastık koymuyomusun benimki kütt diye arkaya atıyor valla kendini hiç yastığımız eksik değil..ablası abisi yaklaşınca istemiyorsa kütt atıyorrr..

saol canımm canım uzun zamandır koymuyorumm bazen düşüyor oda oyun yapıyorr ben yanındaykenn düşüyormuş arkaya doğru babaannemız öğrettı:))..zor yakalıyorumm bazen yakalayamıyom küt düşüyor:)))
özloşum çok tşkler canımmm muckssss

çok kötü yaa bizimkide geçen bir attı kendini yakalayamadımm..sanki beyniii salland içim içimi yedi devamlı kontrol ettimm akşama kadarr.yatıncada kontrol ettimm..korktum resmen şimdi o oturmadan yastığı oturuyorr:))

doğuya,elçine,pamuk oğlana,eren paşaya maaşallah
bunları alıcan tabağa üzerine çikolata sosu ohh löpür löpür yicencokacimcoook

bende yastık koyuyorum.duruda çok nadirde olsa hızla arkaya doğru atıyor kendini bende önlem olsun diye koyuyorum.bi giderse gümm çok kötü olur.
ahh teknocum çok geçmiş olsun yaa.bugünde ben yatak odasındaydım oda oturma odasında görünüyodu yüz üstü dönerken parmağınımı büktü kolumu kıvrıldı anlamadım bi ağladı nefesi kesildi çocuğun içini çeke çeke ağladı yavrum benimde içim gitti gözyaşları akınca.sonra kontrol ettim eline bişeyler verdim alabiliyomu diye.yürüteçte yürüttüm ayağımı büküldü diye sonra ağlamadı allahtan.
aman onlara geleceğine bize gelsin yaa.

evet cnaım bazen erende düşüyorr çok kötü oluyuyor insanın içi amöa ne yapalım düşe kalka büyüyeceklerr..
gencizacım bunlara çikolata fazla gelirr sadede çok tatlı kuzucukların hepsiii..allahım hepsini bıze bağışlasın inşallahh

tşkler duyguş teysee egeyıde getirde ounla beraber oynayalım laptobumlaa:))))))

hiden maşallah ya ne tatlı gülmüş öyle bayıldım, dişlerde yakın galiba.
ereninde aktivite masasına oynayışını yerim ben. maşallah oda pek bi tatlı çıkmış
teknoloji çocuğu anam bunlar laptop falan, biz taa üniversiteye gelince görmüştük pc falan :)))))

he vallla hilalcim öyle bunların hepsi onlaırn çocukları nasıl olacak bıllmiyorummm vallaa..alah o günleri göstersinde görelimmm inşallahhh

masallah yavrularınza hepsi brbinden sekerr allah hepsini koruusnn

pamuk ege babasıyla poz vermiş babasına benzemiyo ama sanırım duygucum sana benziyor :lepi:

sarı oğlan ne kadar büyümüş 1 yaşında gibi duruyo resimde walla anası ne yediriyon bu oğlana :sm_cool:

Saolun kızlarr...
Febıcım herŞeyı yıyor sıpaa...kılomuz normal ama boyu normalın Üzerınde doktor Çok ıŞyı dedıı..boyu:78 cm kılosu 9700 cnmm ..

fahross yerim ben onuuuu:)))öldüm gülmektennn
ayy kebertirim ben onuu parca pincik ederim maymunn

elcin cok tatli cikmis sapkaya bak yhaa :)) annem bayildii

yusufu taniyamadim ne kadar büyümüs masallahhhhhhhhhhhhhhh

egemde cok sirin yine yavrum benimmm

doguma yorum yazmistim sanirim yazmadiysam yazayim :) erkekimmm benim yakion yinee

masallah kreftcim yusufum cok güzel masallahh kocaman olmus yerim ben onu teknom ewet walla cok ağır olcak doğumuzda masallah hepsine...

denizcim senin yazdigini görünce cansiz attim kendimi buraya ama koymamissin caponumun resmini küstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…