2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

çok saolun kızlarrr....teşekkürler canlarım benım hilmişim muckssssss

Saolun kızlarr...
Febİcİm herŞeyı yıyor sıpaa...kİlomuz normal ama boyu normalın Üzerİnde doktor Çok İŞyİ dedıı..boyu:78 cm kılosu 9700 cnmm ..

WALLA MAAAAŞAAAALLLAAAAAH MERVE 65 CM . FINDIK kaydirigubbakcemile3

Maşallah
Pamuk oğlana annesi çok şeker olmuş.özledik özledik :))

Rose seninkide maşallah teknolojik takılyo :) Boyunuzda pek uzun maşallah.Hem de pek bi yakışıklısınız:)) Allahım esirgesin hepsini.

T.cell şapkalı bebiş de pek tatlı.Cresinmiydi?Hatırlayamadım.Onada kocaman Maşallah.

pamuk ege babasıyla poz vermiş babasına benzemiyo ama sanırım duygucum sana benziyor :lepi:

sarı oğlan ne kadar büyümüş 1 yaşında gibi duruyo resimde walla anası ne yediriyon bu oğlana :sm_cool:

nerdeee be gülüm
babasının kopyası ege Çok üzgünüm çoook

masallahh bebislerinisee hepside pek dadlu,insallah bebisiminde bu günlerini görürüm

darkcimm teşkürler canıkommm sende koy kızınıda görelımmm bakalım fıstığııı

buda benim kuzu.ya ikidir doktora gittik boyunuda ölçtü ama sormayı unuttum.ama 5. ay kontrolünde 69 cm.di şimdi 75 olmuştur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
maşalllah duruyaa..alttaki ortadaki resim tam avatarlık olmuşş:))) maşallahh pamukk prensess..boyuda kilosuda iyi maşallahh.

bu arada tam 8 aylık olmuşsunuz hadii hayırlı olsunn...

teşekkürler canımm.evet bugün tam 8 aylıkız.çok hızlı geçiyor zaman maalesef bi 5 sene böyle kalsaydı :)

özlemcim sanada çok teşekkür ederim canım.a.s. inşallah dahada güzelleri senin olur :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

doğu'ya.eren'e.ege'ye ve druya kocaman maşallah hepsini allah nazarlardan korusun.

kurban olurum pamuk kuzum eloşumm..yerim senin bandanalarınıı..güzel kuzumm..

oy kurban olurum essek gözlümee

manken elamaa :))

delüvanli dogumaa :))

hepsinede bi lakap taktim yani :))))

merve mirac süs bebek

ege caponum
öbür ege pamuk oglan:))

gerisini siz tamamlayin

haın hişmiş benım sığama bişi yazmamamışsın lakap yanıı daruldukkk..
maşallahh eloşumaa durumaa çok tatlı kuzucuklarımm yawssss:))kız yapasum geloyor şu kızları görünceee

senin oğlanın lakapı belli rose sarı oğlan diyoz ya şekerim :)

ela ve duruyu da öpüyorum manken güsellerimiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…