2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

:nazar:ÇOK TATLI YUSUFCUK MAŞALLAH ANNESı..MELEKLER GıBı...KÜLOTLU ÇORABINI YERıM BENS ENıN...TıPıNE SENıN TıPıNEE..SARI KUZU..

maşallah yusufa. her geçen gün değişiyor maşallah. çok tatlı bisikletide kendi gibi.

merve de heyecanlanınca ağzını aynı yusuf gibi yapıyo uuuuuuu kaydirigubbakcemile3 :nazar::nazar:

Yusuf ve simge çok tatlısınız kuzular, maşallah..
Egeyle efeyede çok güldüm,
Onasıl ağız şapırdatıyor öyle, içinmden o ağzı şap diye öpmek geldi, duygucum sana zahmet yerime bi öpüver...
Efenin kolbastı şovuda çok güzel, hareketler aynı, aşkito sende efenin yanaklarını mıncıkla,
Paylaşım için saolun kızlar tek kelimeyle harikalar.. MAŞALLAH...

BENıM KARıZMATıK OĞLUM AĞIR ABıMısengözlerimebaksanabZZ

p3100316f.jpg

w800.png

w1024.png

Vaşşşş karizmanısevsinler senin..Haşin erekim benim
Tam herüf gibim durmuş, pipini yirim lan senincokacimcoook

----of çiğdem teyze ya deme öyle karizmam dağıldı şuan :roflol:

sagolun teyzoslar,..git gide sariya caliyor kuzumun rengi.bana cekicek sanirim...

febi cim benzdigine sevindim yuz ifadesinin...birde simarirken var ,onuda gosteririm..mimikleri olduruyor adami...

Vaşşşş karizmanısevsinler senin..Haşin erekim benim
Tam herüf gibim durmuş, pipini yirim lan senincokacimcoook

----of çiğdem teyze ya deme öyle karizmam dağıldı şuan :roflol:

sengözlerimebaksanabkarizma gieeti oğlumun vay çiğdem teyzesi haaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

selam teyzoşlar
ben geldiiimmmm

spa1056.jpg

w480.png

oy yerim senin kulaklarını tatlım benimm güzelliğe bakk...:1hug:

kreft yusufun resmini bekliyoruz cnm .. o kadar yakışıklı ki her hali güzeldir sıpanın :)

cres bıdığının antenlerini koparacam tombiş yanaklarını ısırıcam ona göre :)

oyy yerim ben senii...ben çok özlemiştim kendi adımaa...duygu diş geliyor haberin olsunn..çıktı çıkacak iyice kızarmışş...maşallahh saçlar yana salınmışş...kurban olsunlar dipineee...sarı kuzumm..Şeniz

oyy bende yerim yaaa çok tatlııııı maşallah vallaa büyümüş yaa sanki....

hilalcim maşallah kızına çok taluuuu..

oy oy kımler gelmişşş pamukummm çok şirin yaaa bu duyguu ..off yavruu hepsı senınmı tipe bahh yaaa maşallahhhh maşallahh kelımeler ağzıma düğümlendş sankı haa göünce elıme gelmesin sakın bu sıpaa ısıracam heryerınıııı..

X