2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

işte tekrar kızım
grnt030cc9.jpg

w640.png
:teytey::teytey:

lady maşallah kıs, alttan dişleride görünüyo
ay çok tatlı
hangi gün doğumlu simgecik.

teyzeleri biz dişlerimizi erken çıkardık 5.5 aylıktı 2 tanesi birden çıktı alttan .şimdi yukardan da geliyorhihoyyytkoyduğum fotolar önceden çekilme yeni bu aralar çekmemiştim biara yeni çekip koyucama.s.

teşekkürler canım doğum tarihi 08 07 08 .kusura bakmayın hatırlıyamadım sizin bebiş oğlanmıydı

efe yerim taksini ama ben görünce korktum yürüteçten nasıl korkmadı...çok eğlenceli ama bana birden korkunç geldi annesi korkmasın yavruu....küçük adam gibi olmuş ayaktada duruyorr benimki hemen ayaklarını kırıyorr hiç hareket yok :))

maşallah simgeye oda güler yüzzülü bir bebek maşallahhhh...8 ayda doğsaymı 08 08 08 olacakmışş bu kadar olur:))

masallah çok şekerler yaa hepsi birbirinden güzell yerim ben onlarıııı

maşallah simgeye oda güler yüzzülü bir bebek maşallahhhh...8 ayda doğsaymı 08 08 08 olacakmışş bu kadar olur:))

hehehe o tarihi biz düşünmüştük canım. normal doğum 11.08.08 di. sezeryan olunca 31.07.08 de alındı. bende 8 gün beklersek öyle olur dedim emmeee dr geç kalırız o zamana dedi. delikafadulden

teşekkürler canım doğum tarihi 08 07 08 .kusura bakmayın hatırlıyamadım sizin bebiş oğlanmıydı

ANEMM BENİM DOĞUM GÜNÜMLE AYNI SİMGENİN DOĞUM GÜNÜNÜ:lepi:

SAOLUNKISLARR TEŞKKK..
HİLMİŞİM MAŞALLAH PAŞAYA BIDAHAKINE DAHA BÜYÜK EKLERIM ŞEKERIMM ŞİMDİLİK BÖYLE OLSUNNNNa.s

sagolun teyzoslar..
ayy buralar prenses ve prenslerin fotolariyla dolmus ayol....
eren i yerim ben,minik mink fotolar guzel olmus bence...
simge de cok tatli masallah,burnu nu isirasim geldi...yeni fotolarini bekliyoz annnesi..
efe sende yakinda yurursun canim benim,masallah nasil durmus oyle,arabasini da sevsinler........

ANEMM BENİM DOĞUM GÜNÜMLE AYNI SİMGENİN DOĞUM GÜNÜNÜ:lepi:

SAOLUNKISLARR TEŞKKK..
HİLMİŞİM MAŞALLAH PAŞAYA BIDAHAKINE DAHA BÜYÜK EKLERIM ŞEKERIMM ŞİMDİLİK BÖYLE OLSUNNNNa.s

ayyy inanmıyorum sırnaşık şeybenimkiyle aynı olmasınıu çok isterdim ama malesef burçlarımız bile farklıu-tatlicadiarzu-

hiden, kreft,rose,lady,askito tüm bebişler büyümüşler yaa maaşallah hepsine de..

merve miraç ın şimdilik en iyi yaptığı hareket bu hihoyyyt

Son düzenleme:
febizim maşallah kuzunaa benimkide geç yaptı o hareketi ama şimdi oturuyor bişeylere uzanıyorr ama ayağa kalkamadık bizde hayırlsı...

ayyy inanmıyorum sırnaşık şeybenimkiyle aynı olmasınıu çok isterdim ama malesef burçlarımız bile farklıu-tatlicadiarzu-

aynı şeyı bende istediydim ama bizde durum aynı maleseff 4 gün arayla burçlarımız bıle farklııı-tatlicadiarzu-

efecim ben seninle gelirim vın atlar gideriz yakışıklım..
simgeye maşallah dişlerde çıkmış güzel prensessin.
merveyede kocaman maşallah yavaş yavaş annesi acelesi yokya her şeyi öğrenecekler.

hepsini yerim ben.hammmmmmmmmmmmmmmm

X