2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

gamzecım maşallah emır e çok tatlı saçlara bak yaa..bızım oğlanın saçları dökuluyor acık sacı var onlarda dökülüooo

GAMZECIM masallah oglusuna yaaa.. cook tatli allahim bu bebekleri özene bözene yaratmis, 41 kere masallah
EMIRE zaten hasta oluyodum bu fotolarida görünce asik oldum annesi.. yerim ben onu yaa, allahim nazarlardan saklasin bütün bebisleri...

adasucum senin cimcimende kocaman olmus yaw, masallah tüh tüh tüh.. nazar degmesin.. sana cooook benziyo annesi kizin.. öpüyorum

Emirin de dokuluyo az az ama azalmadı daha pek sadece biraz uzamaya basladı babası keseyim diyo ben olmaz diyorum bu aralar derdimiz o :)

bende cikmadi emirin resimlerii ((((((((
arzucum masallah canim yha .. nasil cabuk gecior simdi zaman .. dogmadan önce 1 günü bile zor gecirio olmustuk ..

masallah kizlar bebekleriniz pek seker allah nazarlardan korusun insallah
adasucugum nice aylara ve senelere insallah
gamzecim bende goremiyordum ama gordum masallah kiz bu ne guzelce buyumus oyle tuh tuh tuh nazar degmesin

Son düzenleme:
Çok tatlı bunlar yaaaa allah nazarlardan saklısın hepsini... Analı babalı,sağlıklı hayırlı büyütsün inşallahhhhh..:Saruboceq: 12-13 gün kaldı bende kavuşucam Asyamla....çok merak ediyorum çookkkkkkksırnaşık şey

gamzecim maşallah cnm çok şeker olmuş emir bey kocaman erkek olmuş allah nazarlardan saklasın canım...arzucum sanada nice aylar inşallahh...

nanik yapıyo teyzelri size:))))

meleğim uyuyorr...

zinedila maşallah canım kuzuna çok tatlı,yerim ben onun nanik yapan elini....Allah nazarlardan saklasın...

Emir bebek bende çikmamiş ama eminim çok tatli olmuştur gamze

ege çok şeker naniğide öğrenmiş şimdiden

askito evet zaman öyle çabuk geçiyorki anlamiyorum benim kizim artik bana gülüyor rekleks değil gülmeleri artik:)

KIZLAR YARIN AŞIMIZ VAR...
VEREM AŞISI ARANIZDA YAPTIRAN VARMI?
BEBiŞLERDE SIKINTILI BiR DEĞİŞİKLİK OLUYOR MU?

KIZLAR YARIN AŞIMIZ VAR...
VEREM AŞISI ARANIZDA YAPTIRAN VARMI?
BEBiŞLERDE SIKINTILI BiR DEĞİŞİKLİK OLUYOR MU?

cnm biz bgn 11 de yaptırdık şimdilik bisıkıntısı yok dr.muz ateşi olsa da olmasa da 1 gün de 6 saatte bir şurup veya yarım fitil verin dedi...ama aşıların etkisiyle sanırım geldiğinden beri derin uyuyor...

bizde 17 eylülde yaptıtracaz verem aşısını calpol verdi sağlık ocağı gelemden yarım saat öncesi içir dedi inş olmaz ateşi...

...........................................................................................

Son düzenleme:
çorumlucum bu merve çok şekerr yaaaaa...ayyy maşallahhhh yavrumaa allah senı nazarlardan korusun yavrucumm:Saruboceq:

ya bize doktor verem aşısı falan demedi yarın aşımız var ama ben hepatit b nin 3. aşısı diye biliyorum.
çünkü aşı kartında 1. aşı 2.aşı ve 3. aşı diye bölüm bölüm ayırmışlar.hepatit b de 1 ve 2 dolu 3 boş.yoksa daha sonra mı yapılıyo o.verem aşısımı yaptırmamız gerekiyor.yarın olmaz şimdi bana çatlarım ya...

bu arada çorumlu maşallah kız bebişine nazar değmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…