allah saqna bağışllasın yerim onun gülüşünü benim kızımla adaşlar onlar bu arada sen o kadar kiloyu nasıl verdin onu sorcektim:)Kislar buda benim kizçem BEREN...sabahlari çok mutlu oluyoruz.buda sizlere attiğimiz gülücük...kaydirigubbakcemile3
allah saqna bağışllasın yerim onun gülüşünü benim kızımla adaşlar onlar bu arada sen o kadar kiloyu nasıl verdin onu sorcektim:)
allah bağışlasın çok şeker yaaa...toka alyım ben ona saçlara bak...bin kere maşallah....
allah bağışlasın çok şeker yaaa...toka alyım ben ona saçlara bak...bin kere maşallah....
kızlar tüm bebekler çok tatlı maşallah .... doğumdan sonra zaman nasıl da çabuk geçiyor dimi ....büyüyorlar wallahi...bizim kız yarın 2. ayını bitiriyor...
hg alevcim büyüyorlar ama ne zorluklarla biz 4 gündür gazla boğuşuyoruzz senin kızın nasıol oldu profiline yazmıştım görmedin sanırım iidir inşallahh maşallah ne güzel 2 aylık oldu bile kızın bizim daha dün 40 mız çıktıı
denizcim gaz sorunu biz de yaşadık zinco çok ii geldi gerçi hala gazı olduğunda kasıp kendini ağlıyo bazen...40 çıktıktan sonra günleri saymıyorsun ya vakit daha çabuk geçiyo merak etme..