2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

kızlar bu takvim işinde hangi yeri kontrol panelimize kopyalayacağız yapamadım bi türlü şimdide ne kadarlık olduğu çıkmıyor

tskler kizlar hepimizin bebekleri cok tatli masallah nazar degmez insallah
allahim hayirli evlat eylesin insallah hepsini

peri kizin bek dattukk yhaa .. masallah .. denizcim ege bebi$ benim favorim zaten yerim o japonuuuuuukaydirigubbakcemile

kızlar bu takvim işinde hangi yeri kontrol panelimize kopyalayacağız yapamadım bi türlü şimdide ne kadarlık olduğu çıkmıyor

canim benim tekrar girip ayar yap.. ayarlamamissindir

anam yawrummm yerim ben o bakışlarııı hiden çok şeker olmuşş kızzz çok çapkın olucak wallahii
hilmiyecim saol canım benimm efecimde çok tatlı maşallah hepsi çok güzel bebişlerin walla ya maşallahhh allah nazarlardan saklasın yawrularımızııı....

kız hiden anlamlı anlamlı bakıyor bıde buuu tüüü tüüü maşallah yerım ben onuu yerummmmmmmm

Hidden hatun vallaha bebis ne guzel guluyor oyle masallah nazar degmesin insallah

nurcan hatun senin elifnazin da yicek gibi bakio kiz sinirlimiydi o an ama o da cok tatli masallah yesinler gidigini emi nazar degmesin

çorumlu canım valla çok sinirli bakıyo bizim kız normaldede .. hem çok gülüyo hem kaşlarını çok çatıyo..

buda benim duru kızım teyzeleri.büyüdük kocaman olduk artık bana gülümsüyo ve yanından ayrılınca ağlıyor.

Son düzenleme:
maşallah gencizacım çok şeker kızın...

teşekkürler canım çok şeker ama çooookkk gazlı bi bebek.üç ayın dolmasını dört gözle bekliyorum.

maşallah kızımın adaşına duru hanım pek tatlıymışşş...sude de ööyle Allah herkesin yavrusunu bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…