2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

geçmiş olsun arzucum
çocukların ameliyatına hiç kıyamıyorum. hastanede falan sedye ile ameliyata yada odasına götürülen bir çocuk gördümmü hiç dayanam, hemen ağlarım.

arzu özür dilerim bacımda ne bilim kıs, ben düşününce bile kötü oluyorum
allahım acil şifalar versin.

sagolun teyzoşları geniz eti var kaanda heralde amelayat olcak kıyamam ikinci amelayatı bebekkende fıtık amelayatı olmuştu kıyamıyomda ama mecburen artık

hayırlısı.. kolayca geçiverir atlatır ameliyat olursa da inş. sağlıcakla.:Saruboceq:

anne bu emzikk senden bilemm tatlı heee haberın olsunnn

ohh bak adam oldum ben artık ne güzel oturuyommm
anne boş tabaği ne yapayım ben dolusunu getyirde yiyelimmm ala alaaa

canim benimm kurban olurum ben onaa masallahh

fahrosum kendi dönebiliomu eren?
doktorumuz dediki dönemiyorsa kendi . karin kaslari gelismemistir oturtmayin dedi :S bizimkide kendi oturuyo ama dönemio

saolasınn canımmm ........dönuyor canımmm her tarafa yuvarlanıyor önce dönmeye başladı sonra oturmaya başladdıı ama hala çok otrumak ıstemıyorum ama oturmak ıstıyor çok hoşuna gıdıyorrr hoca hocaa yapıyor bıde fış fış kayıkçıyı söyleyuınce otururken ılerı gerı sallanıyor gayet rahat yanı otururkennn...doktor gördu otururken bişi demedi ama bacumm bılmıyorum yınede sorun olmaz heraldeee dönüyor öne arkaya her yöneee

Çok geçmiş olsun Arzucum...
Canım Rabbim dermansız dert vermesin, tıp çok ilerledi herşey kolaylıkla halloluyor..
Sen üzülme bi tanem oğluşunun canı sağolsun..Küçükken ameliyat olması daha iyi, büyünce daha zor olur onun için.....
Rose erende çok şeker maşallah...

Arzucum ben uzun süredir giremiyordum şimdi gördüm çok geçmiş olsun.

Rose bu arada maşallah oğluşuna ne güzel oturuyor öyle.bizimki henüz okendi oturunca aşağı doğru gidiyor.ama koltuğa tutunup tek başına durabiliyor bende anlamadım sanırım herşeyi tersten yapacak bizimkisi önce kalkıp sonra oturacak sanırım.

Ayya ben gerçekten sizleri çok özlemişim.

arzu cum cok gecmis olsun...
rose cim masallah tosuna ,sus bebegi gibi oturmus oyle....
bosnikecim hosgeldin ..bizde seni ozlemistik beyav...

bizimkide dönüyor ama sadece sırtüstüyken yüzüsüt oluyor artık sırt üstü tutamıyorum ho hemen dönüyoo oturmayada basaldı baya baya büyüyolar eşek sıpaları masallah eren paşaya...

bosnike maşallah bizimki daha dötünü kaldıramıyor valla ne güzel tutunup kalkmış ölee.maşallah yavruyaaa...mama sandalyesinide almışsınızz hayırlşı olsunn canımm..iyi geldiniz valla özlettirmeyin anacımm..bilgisayarınada sölee bozulmasın bir dahaa..:=))))

kreefttim günaydın canım benimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…