2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

askito hidenisko bebişlerinize kocaman maaşallah büyümüş bile yaramazlar. çorumluuuuuuuu beklediğine değmiş saçlı çıkmış bu kız yahuuu.41 kere maaşallah allah nazarlardan korusun kuzucuklarımızı
diğer sayfalara bakamadım tüm anneleri tebrik ediyorum bebeciklerine de sağlıkla büyüsünler diyorum

çormlu kızın çok tatlı maşallah saçlarına
tecenas seninkide öyle çok şeker
rose seninkide toparlamış baya kilo almış

hepinizin bebişşlerine maşşalah

maşallah askitocum çok şekerrr oğluşun yenı doğan bebişler çok benzıyo hakıkaten bırbırıne..ee analrı hep vıryerde üzüm üzüme baka baka kararmışşş hehehehehehheh

Kislar buda benim kizçem BEREN...sabahlari çok mutlu oluyoruz.buda sizlere attiğimiz gülücük...kaydirigubbakcemile3

aman Allahım hepsi birer melek.Maşallah. Allah sizlere bağışlasın kızlar bebeklerinizi. Allah nazarlardan saklasın. Darısı benim başıma. Meleklerinizi görünce hemen doğurasım geldi. Ama daha bana var. Aralıkta İki kızım olacak inşallah.

maşallah beren bebeğe çok şeker gülmüşş allah nazarlardan korusun...

maşallah kızlar bebeklerınıze tek tek baktım çok guzeller Allah nazarlardan saklasın

Bır yardım:))))
Ben oglusumun resmının sızenın ayarlayıp ekleyemıyorum yaaa
Nasıl oluyor resım ekleme,anlatsanıza biiii....

ayy allahım kırk birkere maşallah bu cicişlere ne tatlılar allahım nazarlardan korusun

sagol canim cumlemizin insallah
yok ya iki gundur boyle memeyi aliyor uyuyor yatiriyorum gene basliyor aglamaya anlamadim gitti ama iyi olsun sagligi iyi olsun ben uyumamakda raziyim sukur iki uc saatir uyuyor simdi uyancak sanirsam cunku sesi az geliyor

Hayirli uğraşmalar canim :) bizimkide arada mirildaniyor kalkip bakiyorum elini tutuyorum gene daliyor allah yardimcimiz olsun :)

aynen oyle neyse sukur yarim saat once uyandi simdi mirildaniyor kustu
simdi dogurmam lazim bakalim uyucak mi hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…