2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

tüm yorumları okumadım ama bi kaç yorumdan anladığım kadarıyla resimler varmış, bende geri sayfalara giderek resimlere baktım. bebişlerin hepsi birbirinden tatlı çıkmış maşallah hepsine.

febı maşallah kuzuna corumlunun dedıgıbı valla porselen bebek ya yerım ham yaparım ben onu

abonman,gors..,duygus,arzu cum bebisler super cikmis...hepsi de cok tatlilar masallahbaayagi olmustu resim koyulmayli..ozlemistim bebisleri valla....febi cim ben goremedim,acilmadi...bir daha denicem...
tulpzaad cimyusuf um yeni dogmus halini ilk gordum,masallah...mavi badisini bizim oglusa da almistik hema dan..cok severek almistik..adaslarinda ayni badisi varmis demekki....

Son düzenleme:
bebekler çok tatlı yaaa 2.cocugu yapasım geliyor ama daha yeni dogum yaptı yaptım zamanı var biraz insan bebegini tatlı tatlı giydirince cok mutlu oluyor bende ogluma her gün 1şey giydiriyorum ve cok mutlu oluyorum

kuzum resim eklemişsin avataraa çok güzel olmuş sevgiler.bebişini öp canımmm..

saolun kızlar tüm bebişler yer yüzüne inmiş gerçek birer melek ... Allah ım onları bizlere bağışlasın inş..

çok teşekkür edrim teknolog sonunda oldu oğlumda kucagmda ekrana öyle bir bakıyor ki san ki anlıyor yaramazım

febi maşallah gözleri renkli demi.cadı olsun bacım benim kızda erkek gibi işte saçlar olmayınca yaza uzar saçları fıstıkların

ewet arzucum ama ben resim ekleyemiyorum link çıkıyo ya da çarpı işareti çıkıyo önceden böyle bişey olmuyodu bir türlü yapamadım anlamadım gitti .. niye olmuyo ki..

............................................

inş. bu sefer olmuştur bu resimleri bizim için yapan senace ye teşekkür ederiz... a.s.

Son düzenleme:
oooy masallah febi kizin cok tatli,gozlerinede masallah...senace ellerine saglik...

kıs febi tutututttuuuuu maşallah, çok tatlı kıs, sarışın ya kaşlar hiç yok, ilerde kaş alma sorunu olmaz işte ne güzel :roflol:

yaa sorma kaş hiç gözükmüyor.. saol kreeft cim.. senin oğlanın da gözlerine maaşallh bir resim de sen koy yakışıklının..

febi maşallah çekeceğin varrr kızından ..yakuşuklu erkekler dizilirler kapına artıkk bilemiyorum yani..maşallahh..

senin de yakışıklı erkeğin uğur böcüğün var , eee ne demek istiyosun kızıma bir talip daha mı çıkıyor yoksa :)

pardon elanın yakışıklısıymış uğur galiba tmm canım ela da benim kızım allah allah..

senin de yakışıklı erkeğin uğur böcüğün var , eee ne demek istiyosun kızıma bir talip daha mı çıkıyor yoksa :)

hahaha olabülür ben bi oğluma danışam bakalım beğenecekmii oğluşummsositososito:roflol:

pardon elanın yakışıklısıymış uğur galiba tmm canım ela da benim kızım allah allah..

yokkıs öle bişey yoktu heralde yoksa benmi yanlış hatırlıyorummCADIARZU:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…