2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

arzu çocukların sana çok benziyo.. ikisine de maaş. inş. benim de bir oğlum olur yaa.. nasılsa kızım var bir de oğlum olsa ne güzel inş. sağlıklı olsunlar da..

kreftcim delikanlı oldu teyzesi
febicim inşallah gönlüne göre olur
cadcım sorma çok yaramaz senin oglan gibi

ama bayılırım fırlama bebelere benımkıde ole olcak gıbı sımdıden mum tutturuyo valla

kızlar hepsine bayıldım walla bebişlerinn bayadır girmemiştim buraya bulamamşıtım çünküü bende eklerim yeni resimlerinden bir ara hepsine kocman masallahh allahım korusun onlarıı...

caponummmmmmmmmmmmmmmmmm
kurban olayim saaaa bennnnnnn anasi kiilikliiii

febicimm çorumlucum maşallah mervelerinize ikiside çok tatlıı allahım nazarlardan korusunn
ege oğlumuzada maşallah saçları yeter onunnn beee....
Kref canım sen sıilmisin göremedım ama senın yusufunada maşallah onuda maviş gözlerı yeterrr..

ayy maşallah bayılıyorum ya ben bu kaan'a çok tatlı yerim onu.canım onun yanaklarını benim için güzzeeel bi ısır

maşallah kızlar bebişleree hepsi birbirinden tatlı allah nazarlardan sakalsın hepsiniii kreftcim ben göremedim yusufuu bi ara ekle genede görelimm

caponummmmmmmmmmmmmmmmmm
kurban olayim saaaa bennnnnnn anasi kiilikliiii

saol teyzesiiiii ewet anası kılıklı ama herkes babaya benzetioo yaaaa bana benzten yokkkk 2. çocuğumda hep aynaya bakcam bana benzesin die.)))

ekledim,ama bir sure sonra silmek durumundayim kizlar..yusuf halasiyla beraber...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…