2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

GÜLE GÜLE KULLANSIN EGE PAMUK ŞEKERİ..KENDİ KADAR HERŞEYİDE YAKUŞUKLU:)

egemmb3.jpg

w800.png

teknolog süper olmuş canım
nerden yapıyorsun bu güzel resimleri çatlıyorum burada maşallah kuzuya
bu arada elanın dişleri ne güzel çıkmış yaaa

arzucum eloş ne kadar tatlı oturmuş yürüteçe yok yok bende alayım en kısa zamandaa...yürüteçç..

abonman senin tosuncukta çok tatlı çıkmış nasıl bakıyor öle kamerayaa..banyoda çok seviyor belli..hepsine maşallahh..
(hep askitomu kokoşluk yapcak hıhhh bende bugün pembe yazcam iştee hehehe)

abısının felan ama yürüteç pek bi kaşımış eloş hanımm bacaklar bilem üst üste atılmışş yerım ben o bacaklarıııı...
barış egeye bahhh babasınlan banyoda edermış çok tatlukkk...
maşşalh hepisuneee
hıdencım canım fisher pricenın eşyalı hakıkaten tam fonksıyonlu ve kullanışlı paraıda güzel ama almaya değer yanı..bende aktıvıte masasını aldık daha pek oynayamıyor ındırımdeydı ama çok güzel yanı yararli bişi

canım banyoya bayılıyor.bazen banyo yapmadan üzerini değiştiriyorum soyununca yıkanacak sanıyor bir tepişiyorki sorma :))))

canım evet babası zaten mıncırmaya bayılıyor onu birde çıplakken sorma gitsin :))

sagolun gacılar dişlerimiz nasıl züpperr.ayakları kocaman duruyor kaç kat var yüzden ayakları komik durmuş ayakkabı daha olmuyor

valla bızım oğlanda çıplakğıa bayılıo banyoyu çohh sevıyor bunlar yaz bebki olmanın güzelliği işteeee:))

kızlar ben barış ege uyanmadan yatayım yarın iş var.kusuruma bakmayın hepinize iyi geceler.bebişlerinize yumulun benim için

arzucum ayakkabı olacakta çocuklar yüruyemıyor ağır gelır amam ben aldım dışarıl çıkarken gıyoruz maşallah bızımkını ayaklarıda 20 numara aaldım dnek gelıyor yürülken giyemeyecek galıbaa..bizde içer ayakkabısı aldım yumuşaklardan sıcak tutusun dıye onlar iyi geliyor hafııff hemm..

ay evet rosecum burdada indirimde olan bütün oyuncaklarını aldım egeye fisher price in...
cok güveniyorum her şeyine..

güle güle kullansın tosuncugun oyuncagını senin de

tekno benim oğluşum çok tatlı
ama sen bu süslemeleri yapınca daha bi tatlı oluyor
ellerine sağlık

yanlis söylemis olmayimda .. fieher price oyuncaklarinin bazilarini piyasadan kaldirdilar .zehirli madde bulmuslar.. benimkininde hep o marka

rosecim 3 tane ayakkabımız var biri 19 digerleri 20 numara biraz büyük geliyor yumuşaklarıda ben sevmiyorum o yüzden almadım kaana 2 tane aldık hiç giydiremedim çıkarıyordu durmuyordu ayagında

evet yumuşaklar durmuyo canımm am ane yapacan düzeltıyoruz işte bi yürüsünler ne ayakkabıler varr ne içer ayakkabıları varrr hepisinden alacam kuşuma yaa

valla olabılrı askıtomm ama çok güzeller yaa bide playscollun çok güzel şeylerı varr.......gerçi hepisi çok güzel bunlaırn yaww erken dünyaya gelmişizz beyaww

kimse elanın resimlerindeki tarihe bakmadımı :)))ben yeni gördüm pilleri degiştirirken unutmuşuz ayarlamayı demekki

...................................................

Son düzenleme:
Anammmmmmmmmmm porselen bebek gibi olmus masallah yerim kuzumu aman aman masallah nazar degmesin insallahhhhhhhhhhhhh

X