2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Kislar buda benim kizçem BEREN...sabahlari çok mutlu oluyoruz.buda sizlere attiğimiz gülücük...kaydirigubbakcemile3
pict0070qx6.jpg
allah saqna bağışllasın yerim onun gülüşünü benim kızımla adaşlar onlar bu arada sen o kadar kiloyu nasıl verdin onu sorcektim:)

allah saqna bağışllasın yerim onun gülüşünü benim kızımla adaşlar onlar bu arada sen o kadar kiloyu nasıl verdin onu sorcektim:)

hemen söyleyim canım. inan hiç bişi yapmadım..doğumumun 6. günü 56 kiloya düştüm..hamileliğimin son 1 ayında çok fena şişmiştim ben...meğer aldığım kilolar hep ödemmiş...

maşallah ayerbacımm çok şeker oğluşun allah nazarlardan sakalsın cnm yerim ben onu....

ayyy çok tatlılar maşallahhhh..allah nazarlardan saklasın bebekleriniziiiiiiiiii..yerım ben onları yerummmmmmm

kızz çorumluu Allah bağışlasın kuzunu ne kadar tatlıı maşallah..ne güzel saçları varr kaydirigubbakcemile2

:nazar::nazar:a.s.

çorumlu Allah nazarlardan saklasın canım pek tatlı bebişin...
hakikaten toka takılacak kadar var saçları ne güzel
parmaklara bak yarabbim ne güzel yerim ben onları :)

çorumlucum maşallah merve bebeğe çok şekerr cnm benim yerim ben onu allah nazarlardan saklasın..

kızlar tüm bebekler çok tatlı maşallah .... doğumdan sonra zaman nasıl da çabuk geçiyor dimi ....büyüyorlar wallahi...bizim kız yarın 2. ayını bitiriyor...

kızlar tüm bebekler çok tatlı maşallah .... doğumdan sonra zaman nasıl da çabuk geçiyor dimi ....büyüyorlar wallahi...bizim kız yarın 2. ayını bitiriyor...

hg alevcim büyüyorlar ama ne zorluklarla biz 4 gündür gazla boğuşuyoruzz senin kızın nasıol oldu profiline yazmıştım görmedin sanırım iidir inşallahh maşallah ne güzel 2 aylık oldu bile kızın bizim daha dün 40 mız çıktıı

hg alevcim büyüyorlar ama ne zorluklarla biz 4 gündür gazla boğuşuyoruzz senin kızın nasıol oldu profiline yazmıştım görmedin sanırım iidir inşallahh maşallah ne güzel 2 aylık oldu bile kızın bizim daha dün 40 mız çıktıı

görmezmiyim cnm özeline mesaj attım bende :))) yarın şurubu bitecek ve gene idrar tahllili yaptırcaz umarım iileşmiştir ...ama kusması devam ediyor gene...1 haftadır tatildeydik artık uyku düzeni iice değişti 5-6 saat uyumadan durabiliyor...napcam böle bilmem...bu arada 50 .günümde tatile gittiğimiz ilk gün regl oldum şans işte...burda 1 yıl olmayanları duymuştum bende ööle umut ediyordum-tatlicadiarzu- hayırlısı bakalım...

denizcim gaz sorunu biz de yaşadık zinco çok ii geldi gerçi hala gazı olduğunda kasıp kendini ağlıyo bazen...40 çıktıktan sonra günleri saymıyorsun ya vakit daha çabuk geçiyo merak etme..

şimdi gelmiş cnm görmedimm iiyileşmiştir inşallah cnm çabuk olmuşsun regll bakalım biz ne zaman olucazz 1 yılda çok ama cnm bence rahatsızlık verir oda herşeyin zamanında olması ii

denizcim gaz sorunu biz de yaşadık zinco çok ii geldi gerçi hala gazı olduğunda kasıp kendini ağlıyo bazen...40 çıktıktan sonra günleri saymıyorsun ya vakit daha çabuk geçiyo merak etme..

ya doktor hem zinco verdi hem metsil hemde nurse harveys die bir şurup verdi şuırup ii geldi gibi sanki bide zor durumda kalırsanız die fitil verdi bi tane olmassa zincoyu deneyim bende bu ii gelmesse aman ne zormuş walla eşimde bugün nöbetçi korkuyorum tutucak gene die inş tutmaz ekledim cnm msni öptümmŞeniz

X